Video Costel Barbu - NU ÎNCHIDEM PIEȚELE!

10 Noiembrie 2020, 15:58 | 1.786 | 2
Piata.
Car Universal
Așa cum spuneam: NU ÎNCHIDEM PIEȚELE!
Punem punct minciunilor apărute în spațiul public, potrivit cărora Guvernul Orban închide producătorii autohtoni, că oamenii care, au muncit pământul, iar acum trebuie să culeagă roadele, nu vor mai avea unde să le vândă.
Minciuni! Pe care le oprim acum.
Agricultorii noștri își vând produsele în piețe deschise, la tonetă, iar acest lucru nu se va schimba.
Premierul Ludovic Orban a explicat clar că nu vrea să blocheze activitatea micilor comercianții, ci doar să limiteze răspândirea acestui coronavirusului, care ne afectează sănătatea și viața.
Priviți cum toate, dar TOATE piețele din Teleorman sunt deschise.
Vom crea și alte locații, cu ajutorul autorităților din teritoriu, unde oamenii să-și comercializeze produsele.
Ne dorim ca voi, cetățenii, să fiți feriți de acest virus periculos.

2 comentarii Comentează

 • #2
  BURCEA pe 11 Noiembrie 2020, 11:35
  Javra de Bitanu
  Javra tot javră. Știți unde este parșivitatea ăstora? Căcații ăștia de liberali nu suflă o iotă despre halele închise, acolo unde se vinde lapte, brânză, ouă și carne. Și apoi, vine gerul și zăpada. Ții oamenii în frig băi căcatule penal care ești tu Bitane? La sănătatea lor nu te gândești? Marfa lor se va degrada de frig. Pe ei cine-i despăgubește? Oricum, la alegeri o s-o luați clanță! Lumea s-a fript cu voi.
 • #1
  gogu pe 10 Noiembrie 2020, 22:50
  Antrebare
  Ce treaba are bitanu cu pietele? Cumva el e noul tartor în Teleorman? Noul capo maximo ?

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.