Petrecere la restaurantul Interagro din Zimnicea. Politia a avut orbul gainilor.

09 Noiembrie 2020, 15:32 | 3648 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Restaurant

Ne scriu cititorii - Aseara ( 08.11.2020 ), in jurul orei 20,30, in restaurantul InterAgro, detinut de smecherul Ioan Niculae, din centrul orasului, sub nasul Politiei a fost mare chef de Sf. Mihail si Gavril. Au fost prezente peste 50 persoane in interior. Politia nu a patrulat prin locul vizat intre orele 18 si 22 ca sa nu fie obligati sa ia masuri. Credeti ca Politia Romana este la mana primarului si a mafiotului Ioan Niculae?

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
Fane Belu de la Nasturelu pe 16 Noiembrie 2020, 09:50
#6
totul este posibil
In mica comuna primitiva zisa si orasul Zimnicea, totu este posibil cand esti smecher sau nesimtit din tata in fiu. Cheful tinut in incinta restaurantului detinut de recidivistul ioan niculae, a avut ceva documente pentru a inchide ochii vigilenti ai vreunui bagaret. Documente obtinute foarte usor de doctorul veterinar stanga relu, ce isi desfasoara activitatea pe teritoriul zonei zimnicea a DSV teleorman. Oare idila veche dintre actuala directoare a complexului comercial inter, dna. mihaela martin si reputatul doctor stanga sa se fi reactualizat? I zimnicea se cunoaste de toata lumea ca sotia doctorului stanga, dna. violeta, l-a tinut in brate mult timp, ea fiind proc*ror sef al parchetului de pe langa judecatoria zimnicea. Si-a dat demisia si a iesit la pensie cand au fost gasite multe dosare ascunse si ne anchetate, avand ca protagonist pe nimeni altul ioan niculae.
dft pe 10 Noiembrie 2020, 21:30
#5
fara mila
stinga relu a fost prezent
Face petreceri ...... pe 10 Noiembrie 2020, 18:25
#4
Banii la final chem...pe trei luni ii da de la pușcărie
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu poate va sta 15 ani la pușcărie, sec*ristul!
Un participant. pe 10 Noiembrie 2020, 14:26
#3
Precizare.
Petrecerea A AVUT TOATE AVIZELE SANITARE NECESARE, DUPA CE S-AU LUAT TOATE MASURILE DE SIGURANTA LEGALE. DACA NU STIATI, NU MAI BATETI CAMPII!
Lambe pe 10 Noiembrie 2020, 06:35
#2
Postacului
Uite aici, și nu mai mânca căcat.

https://www.podul.ro/articol/12442/nelu-ttaru-i-costel-alexe-inghesuii-fr-masc-intr-un-minuscul-spaiu-inchis-alturi-de-alte-persoane-ce-s-mai-cread-romanii-cand-insui-ministrul-sntii-incalc-propriile-recomandri
Cetățean din Zimnicea pe 10 Noiembrie 2020, 00:01
#1
POLIȚIA DIN ZIMNICEA + INTERLOPII
Nu Poliția Română e la mâna primarului PROSTEL PÂRVU și al lacom-calicului IOAN NICOLAE, ci POLIȚIA DIN ZIMNICEA. Aia e mânâ în mână cu primarul, Ioan Nicuale și ION DRĂGUȚ zis NIȚĂ. De ce credeți că la 5 condamnări pentru viol câte are Niță, poliția nu-i face nimic? Exact. Pentru că sunt toți pe aceași palier. Din câte știu, fiul lui Niță, MARIO, se ocupă cu trafic de carne vie, așadar e posibil ca Niță să le furnizeze și "milițienilor" fete. De asemenea, poliția din Zimnicea îl mai acoperă și pe SORIN CHIRCIU zis SORAN. Pentru Zimnicea se aplică un vers dintr-o melodie mai veche de-a lui Guess Who: "Vezi să nu te speri/E plin de mizerii".
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.