Grav accident de circulaţie în Turnu-Măgurele.

8 Iulie 2010, 10:59 | 1.580 | 1
Car Universal

Azi dimineaţă, în Turnu-Măgurele, s-a întâmplat un eveniment  rutier grav.

 Un autoturism Dacia Logan, de culoare galbenă, cu numărul de înmatriculare TR-04-FCK, a lovit o căruţă şi apoi a intrat într-un stâlp. Ambele vehicule circulau dinspre oraş şi se îndreptau spre comuna Liţa. Accidentul a avut loc chiar la limita dintre cele două localităţi. Se pare că vehicolul cu tracţiune animală a virat brusc la stânga fără să se asigure, iar taxiul galben, având viteză, nu a mai putut să-l evite. Este un nou accident cauzat de viteza excesiva si neatentia conducatorilor vehiculelor cu tractiune animala.
 
   Conducătorii auto trebuie să fie foarte atenţi când depăşesc căruţe .

1 comentariu Comentează

  • #1
    dan pe 9 Decembrie 2011, 21:27
    avsaritate
    din cauza ca nu stiu sa faca un ban din taximetrie,duca la se grabesc sa inghesuie cat mai multi in masina saib taranoaia ca ce fac ei se numeste ocazie iar daca este vorba de domente la cat este de prost nu se putea altfel\n

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.