Dosar penal la combinatul chimic - Biroul de Investigatii Criminale - Politia Municipiului Slobozia. ISCIR a interzis functionarea instalatiilor pentru ca puteau exploda.

28 Octombrie 2020, 05:40 | 3592 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Donau Chem - Kellogg

La Turnu Magurele nu este aceeasi problema sau aici nu se pune? Autoritatile din Slobozia au constientizat ce pericol reprezinta un combinat chimic care nu respecta legile. 

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
Cald pe 02 Noiembrie 2020, 05:42
#6
Rece
Se vorbește prin tirg, că Nicolae va imputa gazul pierdut din prostia lui, muncitorilor care și-au cerut drepturile. Plecați fraților de acolo. Sa intre in faliment, sa vina altcineva să-l cumpere.
Victor pe 01 Noiembrie 2020, 17:32
#5
Vă rog...
Și instalațiile sunt un pericol, dar cel mai mare, sunt haldele cu azotat de amoniu, lăsate de izbeliște. În orice moment, orașul Turnu-Măgurele și vecinul bulgar Nicopole, vor fi rase de pe pământ...
Bozgoru pe 01 Noiembrie 2020, 17:16
#4
niciOLAIE
Dacă vreți sa i-o trageți, de ce va mai duceți la serviciu-? - aviz persoanelor cu caracter și personalitate-fara voi e UN NIMENI !!!!! ¡
Nicolae pe 30 Octombrie 2020, 10:06
#3
Faliment
Acuz muncitorii de la Kellogg că mi-au distrus afacerea. Eu plătesc ch4 cînd vreau eu. Opresc și pornesc, la fel cînd vreau eu. Poate că veți sări dracu' in aer odată. Vă dau salariile numai din subvențiile de la guvern și numai procentul pe care vreau și cînd vreau. Toți banii de pe uree sunt ai mei, voi stați și cerșiți salariile, milogilor. Vă bag in faliment și mă mut la Piatra Neamț,să-i distrug și p'aia.
Covid pe 28 Octombrie 2020, 18:51
#2
19
A belit p**a Voinea Oprea iar intra la puscarie
ilie de la scularie pe 28 Octombrie 2020, 10:40
#1
personal
Sigur ca este aceeasi problema...Combinatul nici nu mai are personal si nici ISCIR...
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.