Mascaţii, la Turnu-Măgurele, pentru aplanarea unui conflict ţigănesc.

07 Iulie 2010, 21:30 | 2961 vizualizări | 11 comentarii
Car Universal

 Două familii de ţigani, din Turnu-Măgurele, s-au războit pentru un sărut furat între doi minori.
 
  Familia Balaban, care locuieşte pe Strada Traian, cea din care provenea băiatul, a fost chemată la judecată (stabor), de către familia ofensată. Unul dintre cei doi judecători a fost domnul Sima Sandu (Tehnicianu'), cunoscut împăciuitor. Verdictul a fost plata unei sume de 10.000 de euro, din care a fost achitată doar suma de  7.000 de euro. De aici şi până la izbucnirea conflictului a mai rămas puţin. Tatăl fetei simţindu-se ofensat, a chemat un grup de 15-20 persoane şi s-a deplasat la domiciliul băiatului pentru a se răzbuna. Ajungând la casa acestuia nu a mai găsit pe nimeni, deoarece aceştia au fost informaţi din timp de pericolul unei răzbunări, părinţii fetei fiind cunoscuţi în oraş ca oameni foarte bogaţi şi cu influenţă, chiar dacă nu-şi etalează ostentativ bogăţia. 

    Familia băiatului a fugit la Bucureşti, făcând reclamaţie la IGP. Azi dimineaţă au venit forţele speciale şi mascaţii şi s-au dus la adresa părinţilor băiatului împreună cu membrii acesteia. După ce au văzut că nu li s-a luat nimic au mers la familia părinţilor fetei unde au făcut un control pentru depistarea de arme, control încheiat fără rezultate.
 
 A fost o întreagă telenovelă ţigănească  încheiată, din fericire, fără victime. Din păcate, a fost nevoie de intervenţia poliţiei din Bucureşti pentru a aplana acest conflict.

Citeşte şi
Comentarii (11) Adaugă comentariu
bocu pe 26 Ianuarie 2011, 16:51
#11
#8bocu
nu stiu ce sa zic despre politia din satul nostru\n
bocu pe 26 Ianuarie 2011, 16:46
#10
da asa e
sa se faca dreptate
bocu pe 26 Ianuarie 2011, 16:45
#9
aaa
nu stiu ce sa zic politia le e frica\n
florica S pe 19 Iulie 2010, 09:16
#8
politia este platita sa vegheze ptr linistea cetateanului
pentru aceste lucruri mentionate mai sus nu trebuia cred interventia unor trupe speciale ...avem politie si chiar ar trebui sa stam linistiti macar atunci cand iesim din tura (schimbul II)si ne deplasam noaptea catre casa,si ziua in jurul scolilor cand ies copii de la c*rsuri .. parerea mea .....Consiliul local ar trebui sa se sesizeze daca pe raza municipiului se patruleaza si chiar putem circula in siguranta .......HAIDETI SA NE FACEM TREABA FIECARE LA LOCUL DE UNDE MANCAM O PAINE.....sotul meu este plecat si munceste foarte mult ptr aceasta paine dar totusi fetele mele au fost invatate sa aibe incredere si siguranta cand vad organele pe strada,aceasta fiind o educatie primita ...din familie.....doresc multa liniste orasului nostru
doru pe 11 Iulie 2010, 19:56
#7
sase faca dreptate
politia sasi faca treaba
Dragos pe 11 Iulie 2010, 11:27
#6
Tutunele,prostelu
Agramat esti tu.Cum se scrie corect:Romania sau romania,Tutunelu sau tuta Nelu?Se vede ca esti scolit la seral.
tutunelu pe 11 Iulie 2010, 09:09
#5
vai de noi
Asemenea agramati au pregatit scolile din romania? Rusine,domnilor profesori!
Laur pe 10 Iulie 2010, 20:30
#4
Nu stiti exact
Ba fratilor tata baiatului a pupat fata de 15 ani si acuma se ascunde in Austria cu inca unu.
marian vasile pe 10 Iulie 2010, 09:39
#3
marian_stan2003@yahoo.com
nu sta treaba chiar asa. ie mult mai rau.din cauza politiei din tr.magurele sa ajuns asa ca sint corupti nus fac treaba bine. de aia sau dus la igp, ca politia din tr.magurele lea spus sa faca stabor ti**nesc sase inpace. costorari sint oameni pajnici iei nu recunosc staborul ti**nesc.
Stroe pe 08 Iulie 2010, 22:22
#2
Revolta la politie
Azi, in fata politiei, rudele baiatului au venit cu mai multi ti**ni si au protestat pentru ca cei care au venit peste ei sa fie arestati. Doi barbati din neamul fetei au fugit in strainatate. In fata politiei au protestat in jur de 100 ti**ni care au reclamat amenintarile la care au fost supusi de catre parintii fetei.
alina pe 08 Iulie 2010, 09:20
#1
***
aveti multe greseli de ortografie!!!\n
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.