Tineretul din Turnu Magurele si-o face cu propria mana, nu poarta masca si nu respecta restrictiile actuale. Va urma interzicerea circulatiei pe timpul noptii.

26 Octombrie 2020, 22:33 | 3744 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Coronavirus.

Tineretul nu vrea sa respecte restrictiile si va urma interzicerea circulatiei pe timp de noapte. Cum se lasa intunericul nu se mai respecta nimic. Deja 10 tineri sunt infectati. 

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
Y pe 29 Octombrie 2020, 15:21
#7
Completare la "Doru"
S-ar putea sa te inseli. Din actualii CAPUSARI[adica nu invata nimic, nu fac nimic, dar au bani(de unde?)], nu pot iesi viitori CAPSUNARI! Culesul capsunilor(la fel cu al sparanghelului) este o munca a naibii de grea! Ori ei nu sunt facuti pentru munca! Stiti ce zicea raposatul SPIRU: "munca e pentru tractoare!"
Doru pe 28 Octombrie 2020, 08:11
#6
Viitorii capsunari
Invatamantul este la pamant,sanatatea este dficitara,iar ordinea si siguranta publica este facultativa.Fara o meserie,fara ambitii si pregatirea necesara pentru un viitor decent,la ce sa ne asteptam?Prostitutia si proxenetismul e tot ce functioneaza si se vede prin orasul asta.Lipsa loc*rilor de munca si a investitiilor vor adanci si mai mult saracia,si vor cerste nevoile in randul cetatenilor.
Doru pe 28 Octombrie 2020, 08:02
#5
Viitorii capsunari
Fara o meserie,fara ambitii si pregatirea necesara pentru un viitor decent.Prostitutia si proxenetismul e tot ce functioneaza si se vede prin orasul asta.
Un turnean pe 27 Octombrie 2020, 17:20
#4
Rahatului de la 3
Cand o face mata pui, sa-i spanzure, incontientule!
Alin pe 27 Octombrie 2020, 12:30
#3
sa va dau la m**e
mai dați-vă în p**a mea cu covidul vostru
LIVIU OLTEANU. pe 27 Octombrie 2020, 08:38
#2
Acum ati observat si voi?
Dragi turnfarastiri-isti ceea ce se intampla in acest targ in ceea ce priveste nerespectarea-se poate spune sfidarea-regulilor tgienico-sanitare in caz de pandemie, chiar si in situatii normale, intrece orice limita! Cum se lasa seara, incep sa c*rga valuri de tineri spre centru, la localurile cu "program special de noapte"-cum este la Victor-unde drogurile si libertatile sexuale sunt tolerate. Politistii stiu si paticipa la ele. Acestia sunt tinerii care nu au de lucru (de fapt, nici nu vor sa aiba!)sar au bani. Nu politizez pentru ca raspunderea o poarta toti!
X pe 26 Octombrie 2020, 23:20
#1
Numar gresit
Doar 10? smile)
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.