Rata de infectare Covid-19 in Turnu Magurele a crescut la 4,70/1000 de locuitori.

26 Octombrie 2020 | 3335 vizualizări | 4 comentarii
Rata infectare.
Rata infectare.

Covid-ul se simte foarte bine, ca la el acasa.

In 14 localități din județ, respectiv Călmățuiu, Călmățuiu de Sus, Cosmești, Crângeni, Fântânele, Furculești, Lisa, Plopii Slăvitești, Purani, Putineiu, Săceni, Siliștea Gumești, Ștorobăneasa, Tătărăștii de Sus, rata incidenței este zero (nu sunt cazuri confirmate în ultimele două săptămâni).

sursa: ziarulteleormanul.ro

Rata infectare

Rata infectare

Comentarii (4) Adaugă comentariu
Lopetygiu pe 26 Octombrie 2020, 18:17
#4
Trădare
Dragnea trădează și acum prin Anca alexandrescu fosta lui consiliera care acum lucrează la postul de televiziune Realitatea tv.
Colea. pe 26 Octombrie 2020, 14:39
#3
Da de unde...
-Cum sa fim noi fruntasi in Romania? Sunt foarte multe localitati cu mult mai multi infectati si care au un sistem sanitar socotit de prim rang. Pentru mine este de mirare ca procentul la noi este atat de mic, tinand cont de ce fel de cetateni "educati" avem!- As vrea sa stiu cati dintre cei infectati sunt turneni cu acte-n regula, sau fac parte din miile de "voiajori" care zilnic formeaza coloane cu masini dinspre localitatile limitrofe, pentru a lua cu asalt supermarketurile.Daca vom observa cate figuri noi au aparut prin oras si ca nu arata a pensionari(de fapt sunt multi buc*resteni intorsi acasa.unde se traieste mult mai bine in aceasta "mizerie" de targ +sute de diasporeni luati la goana din Occident) Chiar daca ar fi iminent un razboi sau vreo Apocalipsa nu ar cara ca bezmeticii atatea alimente si bunuri industriale. Sunt indivizi care fac asta zilnic. Cand mai si muncesc si de unde au bani?
Aaa pe 26 Octombrie 2020, 12:41
#2
Aa
Rata e mult mai mare. nu are Turnu atâta pop**ație.
Gigea pe 26 Octombrie 2020, 12:35
#1
Fericire
În sfârșit suntem si noi fruntași în România!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.