"Papagalul zilei" - Marian Ursu

22 Octombrie 2020 | 4.153 vizualizări | 7 comentarii
"Papagalul zilei" - Marian Ursu
"Papagalul zilei" - Marian Ursu
Marian Ursu - "Cat de prost sa fi sa crezi ca Nicolae are vreo treaba cu alegerile ? Sau ca exista legatura intre Nicolae si PSD. La guvernare e PNL ei sa il ajute pe Nicolae sa deschida combinatul daca va roade atat de mult de ruina aia de combinat. Marș cu stirile voastre de rahat."
 
Turnucustiri invata papagalul sa vorbeasca:  "Justitia a dovedit ca exista legaturi intre Ioan Niculae si PSD". Repeta! Mars la cac.t, daca nu reusesti sa repeti! Asa trebuie sa procedam cu "papagali" de felul tau. Motul tau este asemanator cu al unei nimfe. 

7 comentarii Comentează

 • #7
  E pe 24 Octombrie 2020, 16:43
  Așa
  Prost si arogant
 • #6
  Ologu pe 24 Octombrie 2020, 10:35
  Turnu
  Prostul satului!
 • #5
  Iulian pe 23 Octombrie 2020, 08:36
  Astia sunt tampitii care populeaza planeta degeaba
  Sa-i spuna cineva si acestui imbecil,cine a dat subvenție la gaz penalului dovedit,Niculae.Din cate stiu,si stiu bine,PSD l-a ajutat maxim pe acest hot.Nici azi,prostul nu stie ca oricine a ajutat PSD,si a pompat bani in campanie pentru acest partid de hoti,o face si pentru a prosti cetatenii in favoarea celor ce l-au ajutat.Fie ca a fost Nastase,Geoana ori Videanu.Acum,unul care nu stie ce inseamna gaz si industrie chimica,se trezeste spunand numai tampenii.
 • #4
  Cel pe 22 Octombrie 2020, 22:15
  Mai prost
  Asta are copil mic cu o pana***a a comunei Traian,nu stiu ce draq are cu Turnu,ca este un taranoi PSD-ist.
 • #3
  Bob pe 22 Octombrie 2020, 15:09
  Pt Ursu
  Il cunosc pe acest imbecil.. Prost mai mare ca el nu voi intalni in veci....
 • #2
  Piki pe 22 Octombrie 2020, 13:11
  E bou
  PROSTUL ESTE DIN TRAIANU A FURAT NEVASTA LA CEL MAI BUN PRIETEN SI A FACUT COPII CU IA
 • #1
  Gogu pe 22 Octombrie 2020, 10:13
  Un agramat
  Asta e un postac Psd care ori are interese( de vazut unde lucreaza) ori e mai limitat ca gindire. De astia ca Ursu are nevoie mafia Psd din oras!

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.