Prosteala pe fata! Repornirea combinatului reprezinta startul campaniei electorale.

22 Octombrie 2020, 08:10 | 3160 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Donau Chem.

Sirenele combinatului marcheaza inceputul campaniei electorale pentru Alegerile Parlamentare. Batranii din combinat trag din greu pentru un viitor mai bun. Niculae are multe afaceri (infrastructura, agricultura, etc) in zona Turnu Magurele si nu vrea sa piarda sustinerea PSD.Turnu Magurele este cel mai important fief PSD din Teleorman. Donau Chem este excitat pentru a prosti lumea. Cat de virili pot fi batranii din combinat! Pelea e foarte potent! Pelea umbla taras cu basinile si vrea sa arate ce? Nu va e rusine de acest oras? O sa ajungeti la judecata orasului. Timpul e inainte. Dragnea si Niculae au fost si vor mai fi judecati. Nici trepadusii nu vor scapa. 

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
Electrician pe 26 Octombrie 2020, 13:40
#7
O tineti langa cu un mort
Nu am auzit inca de cineva care sa invie un mort.Si daca Niculaie va reusi performanta,acolo vor lucra doar cateva slugi subordonate,cu sau fara epoleti,plus alte câteva persoane ce isi asteapta restantele salariale de vreo 5 ani.Bine,pana fac instalatiile bum sau poc.La Colectiv a fost o mica petrecere cu artificii pe langa ce poate fi la CIC.Nu vor exista ambulante in tot sudul tarii pentru a cara ”marfa” pe la spitale si morga.
Marin Culcica. pe 24 Octombrie 2020, 15:16
#6
Intrebari.
Poate cineva sa prezinte pe acestsite o lista cu toti sefii din Combinat existenti in momentul opririi acestuia in urma cu 5 ani=nominal si din ce partid faceau parte sau erau simpatizanti ai unora? In felul acesta se va lamuri si cu care partide avea Ioan Niculaie cele mai stranse legaturi.Poate cineva sa ofere o explicatie plauzibila faptului ca una din marile afaceri ale lui Ioan Niculaie a avut-o cu Claudiu Cracea,seful organizatiei PNL Turnu Magurele?Poate cineva sa ofere o explicatie credibila faptului ca "mituitul" lui Ioan Niculaie, Mircea Geoana, a fost numit secretar general adjunct al NATO?Sa credem ca NATO este o structura de tip mafiot?

NOTA:-1- STIU CA NU VA RASPUNDE NIMENI DIN PARTEA PNL SAU USR, IAR DACA CINEVA OBIECTIV VA DA O EXPLICATIE CARE SA EXPRIME ADEVARUL, NU I SE VA PUBLICA!-2-EU DEABIA AZI AM AFLAT CA DL CLAUDIU CRACEA NU A CANDIDAT LA CONSILIERI. DE CE? AUZISEM EU CEVA CA DL PRIM MINISTRU LUDOVIC ORBAN I-AR FI DAT UN ULTIMATUM.DAR DNII BICIU SI LIVIU NEAGU?
XY pe 23 Octombrie 2020, 18:24
#5
Lui lote.
Idiotule, pe sotia lui Pelea o chema Aretia. Dumnezeu s-o odihneasca in pace, pe ea si pe unul dintre fii!
Escu pe 23 Octombrie 2020, 09:55
#4
Cum sa nu aiba
Dudau lingau combinatului nu se duce aproape zilnic în pavilion sa linga la carici pe șefii, având un salariu 8000 bani,sa nu aiba circumscris, si asa este bătut în cap și nu i fumează o lampa lupul schimba părul dar năravul ba.
Syle pe 23 Octombrie 2020, 03:02
#3
Pentru pelea
La Donau Chem aveți aceleași autorizații de funcționare aprobate ca și la Slobozia? Bomba Ecologica!!!!!
Bombonel pe 22 Octombrie 2020, 18:59
#2
Dudau si stela blonda umbla cu coronavis fara masca
Dudau si multii care circula prin pavilion au corona virus

Iote pe 22 Octombrie 2020, 08:15
#1
Agripia te asteapta.
Bosorogule te asteapta Agripia, sa o incalzesti,ca la altele nu mai merge.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.