Viata bate filmul la Turnu Magurele - Celentano este primar si o danseaza pe Aspirina.

16 Octombrie 2020 | 6.019 vizualizări | 5 comentarii

5 comentarii Comentează

 • #5
  Elena pe 18 Octombrie 2020, 19:37
  Baaa danseaza amantele de la spital este corona
  Asta fute tot ce poate.de la secretare pana la asistente medicale.cred ca si pe femeia de serviciu.si pe alea de prin birouri..gresesc?
 • #4
  Ne-am săturat de astfel de conducatori pe 17 Octombrie 2020, 09:41
  Niste profitori iubitori de bani publici
  Poza-i veche,dar papagalii sunt aceeasi.Niste slugoi ai unor hoti si mincinosi mai mari,care s-au trezit pe niste scaune unde nici nu au visat vreodata.Cu salarii foarte mari,si avantaje imense,dar fara competente.Si cu un tupeu si o aroganta iesita din comnun,crezand ca-si merita loc*rile pe care stau cu atata nesimtire si mandrie.Asa e cand se suie scroafa-n copac.
 • #3
  Ionut pe 16 Octombrie 2020, 22:16
  el si ea
  Tovarasa conduce primaria! O femeie rea, meschina si duplicitara! O trompeta Psd in campania electorala, foarte activa in dezinformari pe fb!
 • #2
  Bibisor pe 16 Octombrie 2020, 19:38
  Adevarat
  La Lunca avem un pitic de gradina Vali Tancu mult mai mic decat Danut Cuclea
 • #1
  Dănuț cuclea zis koyu pe 16 Octombrie 2020, 15:45
  Sclavii lui dragnea
  Dănuțe, știi că atunci când nu vei mai fi primar,cordoaica lui cuțit te va lăsa? Adică, dacă pe tine te-a lăsat și Reli ...

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.