Video Las Fierbinti - Bobita vorbeste despre Turnu Magurele.

16 Octombrie 2020, 13:07 | 7004 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Bobita

Video Las Fierbinti - Bobita vorbeste despre Turnu Magurele.

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
Шеф pe 19 Octombrie 2020, 08:26
#7
Aз съм ШМЕКЕР
Pt cine nu stie . Marele actor asta pe care il laudati voi, care a facut facultatea la Spiru HHH, scuzati nici acolo nu a luat licenta era un pierde tipm care s-a agatat de Strunila cica spunand banc*ri asa a ajuns el la televizor avea niste glume cu tenta porno si povestiri de pe unde a crescut el pe langa Craiova si pe langa Slobozia... Cauta pe net sa vezi ce a fost la el in comuna acum 4 ani...
Oancea F. pe 18 Octombrie 2020, 09:54
#6
Bulgarule,șef în prostie și șmecherie de autogară
Da,mă,bulgarul lui pește fiert,dar ăia de care ne spui tu,au făcut ceva în viața lor.În primul rând au reușit să plece din cocinile de unde ne spui tu,și azi dai mâna cu ei prin ecranul TV.Voi veți rămâne veșnic copiii lui Livache și Veorica,trăind în sărăcia și mizeria loc*rilor unde nu va mai răsări nici soarele la un moment dat,și de care râde o țară întreagă.Și nu înțeleg de ce,că Slavă Domnului,minte aveți destulă!Hai sictir bișonule cu lesă!
Шеф pe 17 Octombrie 2020, 18:02
#5
Шмекер aşa pă bulgareşte.
Da' la el la Bobonete la Pîrşcoveni cum o fi ... Ruta Caracal Balş cum o fi pe la ale Dumitra ... Acolo unde se lega capra de barieră. Şi ei zic ca sunt de la Craiova...

Oancea F. pe 17 Octombrie 2020, 10:03
#4
Hopaa,Lambe,am văzut că te-ai opărit !
Bine,eu știam că adevărul deranjează întotdeauna.Dar,voi persistați și zaceți în sucul prostiei voastre,că așa v-ați obișnuit.Rămâneți acolo unde sunteți și nu cumva să depășiți granițele județului sau ale orașului,că sunteți mai contagioși decât COVID-ul.
Cuclea pe 16 Octombrie 2020, 17:22
#3
Bani pt votare!
Lambe asta și cu Cornel de la primărie au dat bani oamenilor sa voteze PSD.
Un turnean pe 16 Octombrie 2020, 16:59
#2
Asta e un actor...
...cu scoala, cu bun simt si civilizat..., nu ca tine un coate goale, "mare personalitate" de la Turnu Magurele ce te crezi! Dupa ce ca esti un prost, mai stai si-n poteca! Aveti grija sa nu calcati pe el...ca pute!
Lambe pe 16 Octombrie 2020, 13:16
#1
Postacului și comentacii p...lii
Cine plm este Bobonete alias Bobiță să vorbească despre noi?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.