Atentionare RO-ALERT. Nivelul de răspândire a SARS-CoV-2, peste 3 la 1.000 de locuitori.

13 Octombrie 2020 | 2300 vizualizări | 0 comentarii
Atentionare RO-ALERT.
Atentionare RO-ALERT.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Teleorman a emis, marți, prin sistemul RO-ALERT, un mesaj pentru alexăndreni, prin care îi atenționează că nivelul de răspândire a SARS-CoV-2 este de peste 3 la 1.000 de locuitori în municipiul reședință de județ.

“Atenţie! În această localitate nivelul de răspândire a noului coronavirus (SARS-CoV-2) este unul ridicat, peste 3 la o mie de locuitori. RESPECTAŢI măsurile sanitare pentru a nu vă pune viaţa în pericol, a dvs. sau a celor din jur. Purtaţi corect MASCA, acoperind nasul şi gura. Păstraţi DISTANŢA şi evitaţi aglomeraţiile. Menţineţi IGIENA MÂINILOR, evitaţi contactul cu suprafeţele comune şi DEZINFECTAŢI-VĂ după fiecare atingere a unui obiect posibil contaminat. Să îi ÎNCURAJAŢI și pe cei din apropierea dvs. să respecte cu stricteţe regulile! ISU Teleorman”, se arată în mesaj.

Conform datelor furnizate, sâmbătă, de Grupul de Comunicare Strategică (GCS), județul Teleorman a înregistrat, marți, 13 octombrie, un coeficient de 1,87 al infectărilor cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 83 de noi cazuri de infecție cu noul coronavirus, numărul total al persoanelor infectate, de la debutul epidemiei și până în prezent, ajungând la 1.955, potrivit cifrelor oficiale.

sursa: ziarulteleormanul.ro

Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.