Donau Chem Turnu Magurele are Covid. Un pensionar a cazut in cap

08 Octombrie 2020, 21:35 | 4664 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Donau Chem.

Combinatul chimic trece prin momente grele: salarii restante pe luna august, urmeaza septembrie, patronul cumpara gaz in cantitati minuscule, pensionarii nu vor sa vina la munca pana nu sunt adusi la zi cu banii. Desene animate: un pensionar, 70 de ani,  a cazut in cap cand tragea la cheie. 

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
Gigi Marga pe 14 Octombrie 2020, 16:45
#8
Mi se pare corect !
Nu au primit banii,greva sau nu mai vin la job! Au mai patit-o ei cu Niculae cind nu i-au platit vreun an și ei se duceau la serviciu pe banii lor. Sa vedem cine vine la job fara sa fie platit? Cine sa ars o data,daca mai este prost și a doua oară e numai vina lui! Cum sa vin la munca fara sa fiu platit din Iulie?? Pai cine imi platește utilitățile,gaz,c*rent,apa,canal,gunoi,chiria?hrană,haine,etc? Muncesc ca sa fac cu putza mare pe un țepar? un prost? Chiria la Turnu a ajuns 500 lei la un aprt. cu 2 camere! Păi cine sta-n chirie ce face? E dat afara de proprietar?
Relu pe 09 Octombrie 2020, 12:03
#7
Covid
Despa dir com si inca vreo doi,au fost infectati cu covor!
Un veșnic luptător pe 09 Octombrie 2020, 09:27
#6
Plătiți faptelor voastre
Prin tot ceea ce faceți voi,turneni,și în special marea parte a pensionarilor,prin atitudinea voastră,prin felul în care vă lăsați mințiți și prostiți de câteva găști sau persoane certate cu tot ce mai este omenește posibil,arătați că nu vă pasă decât de voi.Ați vândut pe nimic viitorul copiilor și nepoților voștri,iar azi cu lăcomie și inconștiență,vă vindeți pe nimic doar ca să arătați că mai existați.Rușine,timpul trece în defavoarea voastră și vă stingeți urât.Iar dacă astăzi nu vă este bine,nu ne este bine tuturor,în mare parte este și din cauza voastră.Fiți demni și comportați-vă numai în funcție de ceea ce primiți din partea celor ce vă spun că vă dau și vă promit de atâta timp.
Gygy pe 08 Octombrie 2020, 23:46
#5
Cic
Pensionarii milogi se duc ca prostii la combinat. Dovada a faptului ca nu au caracter și personalitate.
Floricel2 pe 08 Octombrie 2020, 23:19
#4
Imcompetenta
Ba da sa ii dea odata verdictul cu evaziunea fiscală nemernicului, sa putrezeasca unde ii e locul!!!!patronule, la pușcărie bă!!!!!!@
Secret pe 08 Octombrie 2020, 23:12
#3
Stire
Scriitor prost, stire proasta ..tu ai cazut In cap la ce stire ai scris
Teapa pe 08 Octombrie 2020, 22:14
#2
Vor plange si astia dupa bani
Lupu isi schimba paru dar naravu ba.
Obs. pe 08 Octombrie 2020, 22:01
#1
Necrofagii
Asta inseamna sa te hranesti dintr-un cadavru(combinatul chimic).Totul pute!Imi pare rau sa v-o spun, fosti colegi, sunteti vinovati pentru complicitatea la o noua hotie, a preamaritului hot al natiei romane!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.