Bine face! Distractie mare! Masina de la Salubritate si prosteala pe fata executata de Cuclea.

4 Octombrie 2020, 21:36 | 2.204 | 4
Primaria Turnu Magurele.
Car Universal

Încă o țeapă luată de turneni pentru 4 ani - comentariul zilei

Duminică, în ziua alegerilor, întreaga zi a circulat mașina de la salubritate pe străzile din jurul secțiilor de votare. Astăzi, în duminica următoare, a mai văzut-o cineva???????? Uite așa v-au prostit și încă mai au tupeul și nesimțirea să vă mai prostească încă mulți ani de acum încolo. Am curajul să fac prinsoare cu oricare dintre cetățenii orașului, că în următorii 4 ani nu se va mai bate un cui în acest orășel. Doar, sau decât cum spunea jupânul, se va fura cu același avânt și pricepere. 

4 comentarii Comentează

 • #4
  Z pe 10 Octombrie 2020, 16:17
  Pentru turneni
  Alegerile au trecut, PSD a câștigat în satul Turnu Măgurele, primarul se închide iar 4 ani în primărie, 0 realizări, bravo cine a votat cu el!
 • #3
  Eu foamete mare pe 9 Octombrie 2020, 18:24
  Niste je**si
  Stiu ca totul este un circ
 • #2
  Oprea pe 5 Octombrie 2020, 09:43
  TOTUL PE SITE-ul Primăriai Tr. Măgurele
  Sperăm că în c*rând vor apărea și niște băieți ai unor instituții de control al banilor gestionați de către primăriile din întreaga țară.Modul în care s-au făcut achizițiile,de către cine și pe ce s-au dat.Mi se pare normal și corect ca toți cei ce contribuim la bugetul local,prin taxe și impozite,să știm cu se cheltuiesc banii noștri,iar întreaga operațiune să fie cât mai transparentă.Gata cu minciunile și hoțiile specifice PSD!Fără o viziune solidă și investiții majore,faliment scrie pe primăria orașului.
 • #1
  Ionut pe 4 Octombrie 2020, 23:21
  hotii
  Vor sifona banul public prin Local Urban,condus de Cone Cornel!

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.