A murit Pruna Marinel, membru si consilier PSD.

3 Octombrie 2020, 09:23 | 6.522 | 23
Pruna Marinel
Car Universal

Pruna a decedat ieri, 02 octombrie, chiar de ziua de nastere,  la Spitalul din Alexandria. De-a lungul vietii a facut mult bine celor din jurul lui, ii turna la securitate. Asemenea valori gasesti numai la PSD. 

23 comentarii Comentează

 • #23
  Un INS. pe 5 Octombrie 2020, 17:52
  Referitor comentariu #22.
  Prin citarea hotaririi Curtii de Apel, problema este lamurita. Deci Pruna Marinel a fost COLABORATOR al Sec*ritatii, NU A FACUT POLITIE POLITICA (adica TURNATOR). Pentru cei care nu stiu, arat ca din categoria COLABORATORILOR au facut parte milioane de cetateni care aveau un rol insemnat in viata tarii. Dau un exemplu: se aducea din import pirita, apatita, utilaje si piese de schimb de mare complexitate si venea sec*ristul care raspundea de intreprinderea respectiva si cerea parerea unor specialisti. Asta se numea colaborare, nu turnatorie. Eu nu cunosc ce relatii dadea Pruna Marinel, nici instanta nu spune, dar fiind la Transporturi era un om caruia i se puneau intrebari.Un lucru esential este acela ca n-am auzit pe nimeni spunand ca ar fi avut necazuri din cauza lui. Din aceasta postura, sunt sigur CA SI DESPRE EL SE CEREAU RELATII DE LA ALTII. ORI CE-A FOST, DUMNEZEU SA-L IERTE SI SA-L ODIHNEASCA IN PACE!
 • #22
  Mda pe 4 Octombrie 2020, 21:24
  Asa zice si Curtea de Apel
  Curtea de Apel Buc*resti

  03.08.2020

  Ora estimata: 9:00 Complet: 9-Completul 9 Fond

  Tip solutie: Admite cererea Solutia pe sc*rt: Admite cererea formulată de reclamantul CONSILIUL NAŢIONAL PENTRU STUDIEREA ARHIVELOR SECURITĂŢII în contradictoriu cu pârâtul PRUNĂ MARINEL VIOREL. Constată calitatea pârâtului Prună Marinel Viorel de colaborator al Sec*rităţii. Cu drept de rec*rs în termen de 15 zile de la comunicare, cererea de rec*rs urmând a fi depusă la Curtea de Apel Buc*reşti. Pronunţată astăzi, 3.08.2020, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei. Document: Hotarâre 739/2020 03.08.2020

 • #21
  Anonim pe 4 Octombrie 2020, 20:52
  Anonim
  Omul acesta este mort și niște minți înguste profita de ocazie sa facă din țânțar, armăsar! Mi-e milă de voi! Nu are nici nu treabă s...a cu prefectura,va agățați de orice sa aruncați cu noroi chiar daca, sincer,nici nu știți despre ce vorbiți!
 • #20
  Anonim pe 4 Octombrie 2020, 20:46
  Anonim
  Eu nu înțeleg de ce daca un om a decedat,alții fac politica de " contrabandă" ? Alta ocazie nu au???
 • #19
  Un INS-pretins si convins obiectiv. pe 4 Octombrie 2020, 17:39
  Observatie generala.
  Ma refer si la alti cetateni(nu numai la Pruna Marinel). despre care se scrie pe acest site ca au fost turnatori la Sec*ritate. COMENTARIILE LE FAC NUMAI OAMENI CARE ZIC CA AU AUZIT, DAR NU AUD PE CINEVA SA SPUNA: STIMATI CONCETATENI, EU XYZ SUNT UNA DIN VICTIMILE TURNATORIILOR LUI CUTARESCU SI IATA CE-AM PATIT CU SECURITATEA. OARE TOTI CARE AU AVUT DE SUFERIT AU MURIT, SAU AU PARASIT TARA? IN SCHIMB DESPRE NISTE TURNATORI VERITABILI NU SE SPUNE NIMIC,EXPLICATIA FIIND ACEEA CA ACESTIA S-AU INSCRIS IN "PARTIDUL MEU", CUM A FOSTA CAZUL RAPOSATULUI SORIN DUMA. STIU CA N-O SA PRIMESC RASPUNS, DE ACEEA NICI NU-L CER.
 • #18
  Anonim pe 4 Octombrie 2020, 09:21
  Anonim
  Sunteți deștepți de, dați pe dinafară! Nici măcar nu scrieți corect! Și spuneți numai aberații care nu au nici o legătură cu ceea ce sa postat inițial! Cele mai bune răspunsuri erau" condoleanțe" sau " Dumnezeu să îl ierte" ! Dar la câtă prostie exista în Turnu Măgurele nu avem la ce sa ne așteptăm!
 • #17
  Anonim pe 4 Octombrie 2020, 09:16
  Anonim
  Frate voi sunteți bolnavi la cap, aici se discuta despre decesul unui om și voi o dați în diverse! Normal mi s-ar părea să spuneți doamne iarta l sau in cazul vostru doamne ferește!
 • #16
  Unul din Katanga pe 4 Octombrie 2020, 08:27
  Condoleante
  Cuclea si Cone au format o retea de informatori si sifonari PSD care sa le spuna orice miscare! Reteaua este facuta din adminiatratorii de asociatii, citiva trepadusi din primarie si alte persoane scutite de anumite plati catre stat!
 • #15
  Are legatura pe 4 Octombrie 2020, 01:08
  Uite asa
  Sunteti falsi revolutionari si acum platiti polita.Pruna,Vladutu,si mai toti care s-au inscris pe lista aia.Parca era si domsoara Eli Iagar si cate si mai cate personalitati.Sugi p**a Vladutule,nu incerca sa o scalzi,nu a fost nicio revolutie in Turnu ca sa meriti tu pensie si toate cele
 • #14
  Jmen pe 4 Octombrie 2020, 00:36
  Moja psd
  S a mai dus un Psd ist. Oarba dupa el. Lemne si pietre dupa PSD iști
 • #13
  Gigi Și politistul de serviciu pe 3 Octombrie 2020, 22:18
  Marele general
  Dragnea a trădat PSD-ul și l-adustrus,apoi l-stradal pe cel care i-a pus România la degetul mic (generalul Coldea)
 • #12
  Anonim pe 3 Octombrie 2020, 21:34
  Anonim
  In loc sa zicem doamne iartă l noi aruncam cu noroi.
 • #11
  Anonim pe 3 Octombrie 2020, 21:19
  Anonim
  Ce legătură are toată treaba asta cu Vladutu!
 • #10
  Anonim pe 3 Octombrie 2020, 21:07
  Anonim
  Deci o familie suferă și prostimea de gândește la politica,sa înțelegem!
 • #9
  Anonim pe 3 Octombrie 2020, 20:55
  Anonim
  Vladutu a fost internat de " covidel" de ce trebuie sa îl băgați în comentarii???
 • #8
  M pe 3 Octombrie 2020, 18:44
  Pt. Pd, pcr
  Sa.i sugi p..a lui Vladutu!
 • #7
  Sors mare a lui George care a murit pe 3 Octombrie 2020, 14:11
  Pacat de un ada om cu caracter si suflet mare
  Dumnezeu sa-l erte ! Pacat un om cu mult caracter si bun simt! Dumnezeu sa-l erte,sa aiba parte de lumina si ingeri sa-l insoteasca pana la bunul dumnezeu care ne va judeca pe toti chiar si pe cei ce scriu de rau sa-i erte bunul dumnezeu ca nu stiu ce rau isi fac lor. Somn usor si sa-ti fie calea iuminata si inconjurata de ingeri. "Dumnezeu sa-l erte"
 • #6
  Administrator pe 3 Octombrie 2020, 13:51
  L-am vorbit de bine
  Am spus ca e o valoare pesedista si ca a facut mult bine de-a lungul vietii. Era apreciat pentru ce a facut. Ce sa zicem! Am mintit cu ceva?
 • #5
  Eu pe 3 Octombrie 2020, 13:40
  Un turnean
  Orasul nostru e napadit de ciuma Psd...Doamne ajuta-ne sa scapam asa usor-usor...
 • #4
  Fratele lui Dan Spataru pe 3 Octombrie 2020, 13:23
  Huu PSD
  Urmatil toti PSD-istii in frunte cu primarul . Eu va cumpar loc*ri de veci la toti
 • #3
  A fost si pdl si pd si pcr si toate partidele pe 3 Octombrie 2020, 13:08
  Era dupa cum batea vantul,dupa cum il purtau interesele.Turnator la sec*ritate dovedit cu acte
  Aia e...vine nota de plata pentru toti.Vladutu e in spital cu Covid,directorul din Combinat la fel...vine vremea platii pt toti
 • #2
  .... pe 3 Octombrie 2020, 10:11
  Pai dacă ati blestemat pana nu ati mai stiut de voi,toți ăștia din PNL! Cum puteți ma săraciilor sa va buc*rati de moartea uni om!??? a fost cel mai bun om,nu a facut rau nimănui,daca era la voi la PNL nu il mai judecati asa! Oricum ar fi nu trebuie sa judecati un om doar pt ca nu a vrut sa facă parte din Partidul vostru leșinați dracu! Ti-a facut tie vreun rau ma împuțite care scrii!?? Judeca i pe ai tai din PNL ca nu sunt sfinți,nu vezi ca o sa se duca si de la voi,nu degeaba au ajuns pe la spital....de invidie ca a câștigat PSD! DUMNEZEU SA TE ODIHNEASCA NEA MARINEL! DRUM LIN CATRE INGERI
 • #1
  I-a pe 3 Octombrie 2020, 09:28
  Ajuns blestemul
  Urmează și alții,D-zeu nu doarme.Atentie mare hoților PSD-isti.La cât rău ați făcut sper sa plătiți cu vârf și îndesat.

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.