PNL a castigat judetul Teleorman.

01 Octombrie 2020, 21:21 | 3619 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Teleorman.

Cu 43,6% din voturile valabil exprimate, rezultatele parțiale arată că PNL a câștigat, duminică, alegerile pentru Consiliul Județean Teleorman, asigurându-și, astfel, un număr de 17 mandate din totalul de 32, precum și cele două funcții de vicepreședinte al forului de conducere de la nivelul județului. PSD, cu aproape, 40%, obține restul de mandate până la 32, respectiv 15, însă rămâne cu funcția de președinte, câștigată de Adrian Gâdea. Nici un alt partid dintre cele care au intrat în competiția electorală nu a reușit să treacă pragul electoral, așa că numai PSD și PNL vor intra în Consiliul Județean pentru următorii patru ani.

Dacă în Consiliul Local Alexandria au intrat cele două mari partide, PSD și PNL, în celelalte consilii locale municipale și orășenești din județ și-au făcut loc și partidele mai mici. Astfel, în Consiliul Local Roșiori de Vede, potrivit rezultatelor parțiale, din totalul de 19 mandate de consilieri, 9 mandate au revenit PSD, 5 alianței USR-PLUS și alte 5 PNL.

În Consiliul Local Turnu Măgurele, din totalul de 19 mandate, 10 au revenit PSD, 8 PNL, iar un mandat a fost adjudecat de PMP. Alianta USR-PLUS si-a retras candidatul la Primarie, Sergiu Iordan, pentru ca voturile sa mearga spre Claudiu Cracea, dar a pierdut la CL. Candidatul la functia de primar ii faceau mult mai vizibili. PMP - 486 voturi - 5,45%. USR-PLUS - 515 - voturi - 5,78%. La aliante pragul electoral e 7%, la partide 5%. PMP are un consilier. 

La Videle, în Consiliul Local, rezultatele parțiale ale scrutinului de duminică, 27 septembrie, arată că, din totalul de 17 mandate de consilieri, 8 au fost câștigate de PSD, 5 de ALDE, iar 4 de PNL, în timp ce în Consiliul Local Zimnicea, din totalul de 17 mandate, 9 mandate au revenit PSD, 4 PNL, 3 au fost câștigate de Alianța USR-PLUS, iar un mandat a revenit ALDE.

sursa: ziarulteleormanul.ro

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
EU pe 04 Octombrie 2020, 12:06
#10
pentru Cstatean
prostul nu e prost destul daca nu e si fudul...dupa ca ce nici gramatica nu o stapinesti te gasisi tu sa bati cimpii ... sau poate ca esti dintre cei ce au beneficiat de serviciile politiei si acum cauti sa latri la luna ... posibil ca Musat pe care il stiu ca onesc si de cuvint sa aduca un suflu nou urbea noastra ... Posibil sa aplice legea asa cum am auzit ca a facut cit a fost in serviciu ..posibil sa coalizeze in jurul lui tot fosti militieni care sa puna capac fie si doar partial la atitea faradelegi care se comit. Hai sa-i acordam un pic de incredere si sa vedem ce va face . Nici nu stiam ca a candidat si nici cu ce partid .
Eu pe 04 Octombrie 2020, 00:59
#9
Praf și pulbere!
Turneni, asta ați vrut, asta ați primit!
Eu pe 04 Octombrie 2020, 00:59
#8
Praf și pulbere!
Gândiți-vă ca pana acum județul TR a fost condus de PSD iar Turnu-Măgurele arata cum arata! Nici nu vreau sa ma gândesc câte se vor face în orașul ala de acum încolo având în vedere ca e condus de un primar PSD(care e oricum Prostia în persoană ) iar județul este condus de PNL. Probabil ca la intrarea în oraș se va adăuga pe plăcuta cu numele localității "Comuna" si cam atât, e de ajuns pentru 4 ani, mai vedem din 2024.
Ionel Caraveteanu. pe 03 Octombrie 2020, 07:04
#7
Previziune.
Se va reface Uniunea Social Liberala-cea mai buna solutie pentru refacerea economica a judetului Teleorman, dupa care se va extinde la nivel national. Dar fara multi politruci actuali!
Catalin Manzatu. pe 02 Octombrie 2020, 17:34
#6
Care P.N.L. ?
Un partid inseamna oameni care impartasesc aceleasi doctrina politica. Cei care postati pe acest site tot felul de prostii, puteti sa ne spuneti si noua cine sunt acei liberali capabili sa faca ceva pentru cetatenii acestui oras? De ani de zile singura doctrina pe care ne-o prezentati este "jos PSD!". Ori cu "huo, arbitru!" nu se face fotbal.De pe acest site am aflat ca oamenii importanti ai asazisului PNL fac afaceri cu stabii asazisului PSD. Aleluia!
Vlad pe 02 Octombrie 2020, 14:50
#5
LUNCA
La Lunca Teo primar PNL si Neda Gabriel viceprimar PMP
PCR pe 02 Octombrie 2020, 13:41
#4
Ciuma Rosie
A castigat pe dreacku. Voi inca mai visati la libertate si democratie, dar v ati nascut sa i slugariti pe cine trebuie
Cucu pe 02 Octombrie 2020, 07:53
#3
Paunescu a luat 250 de voturi, adica 50 de voturi sunt ale lui, ca 200 sunt ale ALDE. Pârt.
Cstatean pe 01 Octombrie 2020, 22:55
#2
Pentru pnl
Cu Musat consilier ne-am pricopsit. Sa vedem acum ce lucruri mărețe va face el superdotatul pentru oraș.

..... pe 01 Octombrie 2020, 21:40
#1
Holera roșie
Păunescu este viceprimar? Alde a luat 13%.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.