Ionel Geara: Clotilde Armand a furat voturile de la Islaz.

01 Octombrie 2020, 12:01 | 3662 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Clotilde

Oamenii legii au întocmit un dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de fraudă la vot, în cazul localității Islaz, potrivit  purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman, inspector principal Dana Pășu.

Alegerile locale de la Islaz au fost unele cu “scandal”, după ce candidatul PNL la funcția de primar, Rodian Mertoiu a acuzat fraudarea scrutinului de duminică. De altfel, la una dintre cele patru secții organizate pe raza localității Islaz, s-a decis renumărarea voturilor, în urma contestației depuse de candidatul PNL, care acuza diferențe între numărul buletinelor din procesele verbale și numărul alegătorilor prezenți la urne.

În localitatea Islaz, au fost organizate patru secții de votare, dintre care una în satul Moldoveni, care este câștigată detașat de candidatul PNL. Potrivit unor surse, diferența dintre câștigător, primarul în funcție Ionel Geară, și ocupantul locului 2, candidatul PNL Rodian Mertoiu, ar fi de aproximativ 20 de voturi. Renumărarea voturilor din secția care face obiectul contestației formulate de candidatul PNL ar putea răsturna rezultatul votului la Islaz.

sursa: ziarulteleormanul.ro

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
Iliuta pe 02 Octombrie 2020, 06:57
#8
Vocea de la turnu magurele
Pe Floridei Armand a învățat-o Dragnea,videanu și simionescu Adrian sa fure voturi.
Necunoscut pe 02 Octombrie 2020, 06:55
#7
Lunca
Neda furat? La cat a furat el.... La cat de increzut este era vai de mama ei de Lunca cu asta primar....Apropos a terminate 10 clase???? Nu prea stie sa se exprime, poate ii scriu fetele disc*rsurile.....
Pitrocu pe 01 Octombrie 2020, 20:14
#6
Pt islazeni
Bă betivanilor, voi si in ziua votului ati fost cu capul plin de tescovina, nu stiti pe cine ati votat ? Vreti altă numarare a buletinelor de vot ? Hai sictir !





Baboi pe 01 Octombrie 2020, 18:31
#5
Pentru Lunca
Pe Neda nu la votat nici nevastasa și el spune că la furat
Syle pe 01 Octombrie 2020, 14:42
#4
Islaz
Câți oameni învățați sunt în Islaz au lăsat comuna pe mana unor veterinari-nu doctori-care intrau la liceu cu 3 cu 4. Acuma sigur sunt licențiați la Turnu sau Alexandria și se pretind intelectuali.
stan pe 01 Octombrie 2020, 14:39
#3
Comuna Lunca
Gabriel Neda furat la Vot
Butelie pe 01 Octombrie 2020, 13:14
#2
Muie PSD
Numai hoti la psd....

Stefanel pe 01 Octombrie 2020, 12:46
#1
Islaz
Doi coinacari au furat de-au stins Unul s-a dat la fund de frica. Au uitat petrecerile și cadourile de la dragne și negoita( mașini apartamente, alea, alea......)
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.