Ionel Geara: Clotilde Armand a furat voturile de la Islaz.

1 Octombrie 2020, 12:01 | 2.846 | 8
Clotilde
Car Universal

Oamenii legii au întocmit un dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de fraudă la vot, în cazul localității Islaz, potrivit  purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman, inspector principal Dana Pășu.

Alegerile locale de la Islaz au fost unele cu “scandal”, după ce candidatul PNL la funcția de primar, Rodian Mertoiu a acuzat fraudarea scrutinului de duminică. De altfel, la una dintre cele patru secții organizate pe raza localității Islaz, s-a decis renumărarea voturilor, în urma contestației depuse de candidatul PNL, care acuza diferențe între numărul buletinelor din procesele verbale și numărul alegătorilor prezenți la urne.

În localitatea Islaz, au fost organizate patru secții de votare, dintre care una în satul Moldoveni, care este câștigată detașat de candidatul PNL. Potrivit unor surse, diferența dintre câștigător, primarul în funcție Ionel Geară, și ocupantul locului 2, candidatul PNL Rodian Mertoiu, ar fi de aproximativ 20 de voturi. Renumărarea voturilor din secția care face obiectul contestației formulate de candidatul PNL ar putea răsturna rezultatul votului la Islaz.

sursa: ziarulteleormanul.ro

8 comentarii Comentează

 • #8
  Iliuta pe 2 Octombrie 2020, 06:57
  Vocea de la turnu magurele
  Pe Floridei Armand a învățat-o Dragnea,videanu și simionescu Adrian sa fure voturi.
 • #7
  Necunoscut pe 2 Octombrie 2020, 06:55
  Lunca
  Neda furat? La cat a furat el.... La cat de increzut este era vai de mama ei de Lunca cu asta primar....Apropos a terminate 10 clase???? Nu prea stie sa se exprime, poate ii scriu fetele disc*rsurile.....
 • #6
  Pitrocu pe 1 Octombrie 2020, 20:14
  Pt islazeni
  Bă betivanilor, voi si in ziua votului ati fost cu capul plin de tescovina, nu stiti pe cine ati votat ? Vreti altă numarare a buletinelor de vot ? Hai sictir !


 • #5
  Baboi pe 1 Octombrie 2020, 18:31
  Pentru Lunca
  Pe Neda nu la votat nici nevastasa și el spune că la furat
 • #4
  Syle pe 1 Octombrie 2020, 14:42
  Islaz
  Câți oameni învățați sunt în Islaz au lăsat comuna pe mana unor veterinari-nu doctori-care intrau la liceu cu 3 cu 4. Acuma sigur sunt licențiați la Turnu sau Alexandria și se pretind intelectuali.
 • #3
  stan pe 1 Octombrie 2020, 14:39
  Comuna Lunca
  Gabriel Neda furat la Vot
 • #2
  Butelie pe 1 Octombrie 2020, 13:14
  Muie PSD
  Numai hoti la psd....
 • #1
  Stefanel pe 1 Octombrie 2020, 12:46
  Islaz
  Doi coinacari au furat de-au stins Unul s-a dat la fund de frica. Au uitat petrecerile și cadourile de la dragne și negoita( mașini apartamente, alea, alea......)

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.