Ce face Danut Cuclea pentru a atrage investitori? Ce face un primar normal la cap, nu un geniu?!

01 Octombrie 2020, 06:31 | 2646 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Gheorghe Damian, primar Ciugud

Primarul a fost exclus din PSD in anul 2018. De ce? Pentru ca a dezvoltat comuna si nu a lasat-o in saracie. 

Primarul Gheorghe Damian, măsuri pentru susținerea viitorilor investitori: „Am pregătit deja primele 12 hectare, parcelate, cu plan urbanistic clar, cu toate utilitățile”

Într-o postare pe rețeaua de socializare Facebook, primarul Gheorghe Damian anunță extinderea economică a comunei Ciugud, prin pregătirea a 12 hectare, parcelate, cu intenția de a atrage noi investitori.

„Au mai trecut 30 de zile pline…sigur că vă așteptați că voi vorbi despre 30 de zile de campanie electorală. Veți fi dezamăgiți pentru că la Ciugud au fost 30 de zile pline de muncă, zile NORMALE în care, alături de colegii din primărie, am lucrat la noi și noi proiecte. Despre toate aceste proiecte vă voi vorbi de luni pentru că nu vreau să vă încarc și eu cu informații pe care ați putea să le catalogați doar promisiuni electorale. La Ciugud nu facem promisiuni electorale, noi venim cu proiecte pe care le transformăm în realitate.

 

Profit însă de faptul că reflectoarele sunt în această perioadă pe noi și, în numele comunității din Ciugud, lansez o nouă provocare mediului de afaceri: Veniți în Zona de Dezvoltare Economică Ciugud!

 

Am decis să extindem zona noastră economică și am pregătit deja primele 12 hectare, parcelate, cu plan urbanistic clar, cu toate utilitățile și cu măsuri serioase pentru susținerea investitorilor. Promitem că vom fi o administrație locală corectă, deschisă, cinstită și prietenoasă cu mediul de afaceri.

Pentru Ciugud, Zona de Dezvoltare Economică a devenit motorul principal care ne-a dus de la o comună cu venituri, în anul 2000, de aproximativ 15.000 de euro, la o comună cu venituri doar din această zonă de aproape 1 milion de euro.
Iată motivul pentru care comunitatea din Ciugud îndrăgește investitorii corecți și care au curajul să își dezvolte afaceri „Made in Ciugud”!”

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Cetatean pe 02 Octombrie 2020, 19:31
#5
Dezvoltare.
Ati fost la Ciugud? E foarte aproape de Alba Iulia.

Nu conteaza ce partid reprezinta primarul.Daca vrea,poate sa dezvolte localitatea.Vorbim acum de guvern PNL.Cate guverne PSD au fost pana acum?S-a realizat ceva in acest oras?Peste 10 ani ce va fi?Mizeri,saracie,haos.
Gogu de la APROZAR pe 02 Octombrie 2020, 13:25
#4
Pentru L
Ia citește tu mai bine Codul Administrativ! Primarul are obligația de a crea premisele atragerii de investiții, nu la crearea DIRECTĂ a acestor loc*ri de muncă, așa cum încerci tu să prostești lumea. Pe urmă, Primarul mai are nevoie vitală de ajutor de la Guvern - infrastructură, facilități, etc. Fără astea nu poate face nimic. Ori despre ceea ce taci tu precum hândelu-n iarbă este că avem un Guvern liberal care timp de un an de zile n-a acordat nici o atenție acestui județ. Nu avem șosele, cale ferată, șoselele existente nu pot face față unui flux de circulație intens. Fă un exercițiu: du-te la Botul Calului și vezi ce coșmar au tiriștii care vin de la bac. Asta nu este imputabil Primarului, ci guvernelor care n-au făcut alternative rutiere viabile. Despre calea ferată nu mai vorbesc. Băi ăștia, voi n-ați înțeles nimic! Crăcea a avut alături aripa Dragnea din PSD! Constantin zis Măgarul, Daciu, Necea, Nuță, Simionescu, frații Codrea, nu vă spun nimic?
L pe 01 Octombrie 2020, 23:08
#3
Pentru Primarul reconfirmat .
Dănuț Cuclea, primar ?, bun, te-au ales iar ai tăi supuși pardon votanți ACUM ( reține ) având în spate EXPERIENȚA ACUMULATĂ din MANDATUL PRECEDENT, oamenii CARE încă mai vor să LUCREZE în Mun. Turnu Măgurele au nevoie URGENTĂ ( din relatăriile dumnealor) de LOCURI DE MUNCĂ ! Citește și învață CODUL ADMINISTRATIV, cu precădere art . 155 . Dacă NU fără scuze sau promisiuni fără EFECT citește și APLICĂ art . 161 din același cod administrativ, așa faci un bine și dumitale cât și dumnealor . Deci CHEIA, EFECTELE Șİ DECIZILE ÎȚI APARȚIN ÎN TOTALITATE . Mult succes și spor la treabă cu ( reține ) decizii JUSTE și RAPIDE pentru cetățeni.
Doru pe 01 Octombrie 2020, 10:29
#2
Cei din PSD nu au înțeles nimic
Fără noi loc*ri de muncă,oameni pregătiți în conducerea instituțiilor,fără furturi din banul public și fără proiecte de atragere de fonduri europene pentru proiecte seriaose,orașul se va stinge încet și sigur.S-au văzut competențele și dorința de a realiza ceva trainic și bun,a celor din PSD,timp de zeci de ani,în acel orășel cu mare ”șansă” de a deveni sătuc.
Locuitor Tr pe 01 Octombrie 2020, 08:33
#1
Nu se vrea
Buna dimineata,

Domnule, idei sunt multe, doar ca nu se doreste dezvoltarea orasului. Cel mai indemana lor este furtul, favorizarea rudelor, prietenilor, amantelor.....asta este trend ul dat de PSD de ani buni.Nesimtirea, tupeul si imoralitatea este la ea acasa. Toate non valorile sunt respectate ca te miri a cui ruda/amanta e. Turnu Magurele nu mai are viitor!!! Va fi de oameni sus pusi care stau in umbra dar ma intreb ce vor mai conduce in cativa ani ca o sa ajunga un biet catun pop**at de ti**ni, c*rve si batrani!!!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.