Acest oras este pierdut - comentariul zilei.

29 Septembrie 2020, 13:44 | 3790 vizualizări | 16 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu Magurele.

acest oras este pierdut.......
,,greselile politicianului sunt crime, caci in urma lor sufera milioane de oameni nevinovati, se impiedica dezvoltarea unei tari intregi si se impiedica, pentru zeci de ani inainte, viitorul ei"
Mihai Eminescu

Citeşte şi
Comentarii (16) Adaugă comentariu
Ilie de la scularie pe 30 Septembrie 2020, 17:05
#16
Selecție
La așa candidați, așa votanți, așa primar, așa oras!Crăcea nu ar fi fost ales niciodată primar. Și-a bătut joc de PNL inconjurandu-se numai de nulități ca să nu aibă conc*rență. Orice persoană integra,bine pregătită putea să câștige în fața acestui neispravit de primar. Cred că nu a existat în istorie un asemenea personaj în fruntea acestui oraș. Dacă se mai țin alegeri de 10 ori Crăcea tot nu iese primar!!!
Fost consilier. pe 30 Septembrie 2020, 16:57
#15
Pentru unii comentatori.
-SFAT SERIOS: LASATI DRACULUI COMENTARIILE TAMPITE! LA FIECARE SECTIE DE VOTARE AU FOST OAMENI DE-AI NOSTRI, DEMNI DE TOATA INCREDEREA, NU A FOST NICI O FRAUDA. NU PUTEA SA FIE ALT REZULTAT, ATATA TIMP CAT UN OM SE INCAPATANEAZA SA CANDIDEZE, CAND INTRE DOUA ALEGERI LOCALE NIMENI NU AUDE DE EL SI EL NU FACE NIMIC PENTRU LOCALITATE, MAI MULT CHIAR, NICI NU PREA STA IN ORAS!- GLUMA AMARA: PAI DACA ORASUL ESTE PIERDUT(????, CE ROST ARE SA FII PRIMAR INTR-UN ORAS PIERDUT!? ALTE APRECIERI MAI SERIOASE NU AVETI?
Tita pe 30 Septembrie 2020, 15:23
#14
Saelele
Un grupa de tineri din com. Saelele sunt foarte revoltați după aceste alegeri,perversul de Primar a angajat soțul Ramonei Vărzaru ca Administrator la Primăria Saelele. Acest Domn este din Argeș,noi mai asteptam Domnule Primar. RUSINE
Dan pe 30 Septembrie 2020, 11:24
#13
renumerare
nu inteleg de ce Cracea nu a facut contestatie sa se renumere voturile...este foarte ciudat de ce nu contesta nimeni...sa vazut ca au multe metode de furt psd -eul in frunte cu judecatoria...
Anca pe 30 Septembrie 2020, 10:11
#12
A invins saracia si prostia
Orasul ala e pierdut demult,de pe vremea mandatelor castigate de Mohanu.Cuclea doar a mostenit atitudinea,practicile si naravurile lasate de infractorul suprem Dragnea.
ducu pe 30 Septembrie 2020, 08:46
#11
un punct de vedere
dl cracea ar fi castigat sigur alegerile daca :

nu s-ar fi inconjurat de lingai, tot felul de fosile comuniste si alte neamuri proaste!

ar fi lasat-o mai moale cu criticile si amenintarile la adresa primariei, pentru ca angajatii primariei in disperarea lor de a pierde ciolanul si-au mobilizat familiile, prietenii,neamurile, inclusiv cei care ar fi avut pe cineva de angajat la primarie gen. termina baiatu scoala sau a ramas nepoata fara servici si de s-ar putea ...!

loc*ri de munca promise, pai ! asistatii sociali vor bani, nu de munca !,,ca sunt destui fraieri care muncesc si tractoare, cum zicea unu !

latura psihologica, afisele, toti la tinuta, doar d-l claudiu in bluza se trening si cu o figura trista ! deprimant !

o parte din pensionari ofuscati, ca nu li s-a marit pensia cu 40% !

legenda urbana lansata de raspindaci cum ca si in vremea interbelica tara a dus-o cel mai rau cand la conducere au fost liberalii

barfele din targ
Nina pe 30 Septembrie 2020, 07:45
#10
B.I
A disparut coada,lumea... doar au trecut si alegerile. Ce masinarie, cata hotie!
Vasile pe 30 Septembrie 2020, 07:03
#9
Lui #4
S-a făcut renumărarea voturilor și surpriză! Diferența a crescut la 340 voturi!
Hoti pe 29 Septembrie 2020, 22:16
#8
Judecătorie
Atentie mare și la judecătorie,și acolo sunt hoți PSD-isti.
PNL pe 29 Septembrie 2020, 20:21
#7
contestații la alegeri
Va rog nu cedati asa ușor în fața hoților PSD.Depuneti contestații și cereri renunțarea voturilor și verificarea proceselor verbale.
Cracila pe 29 Septembrie 2020, 17:25
#6
Chiar asa
De cati ani tot incearca dreapta sa l puna pe Cracea primar. Perseverenta e mama succesului, dar in cazul asta e prostie specifica TR. Data viitoare mai schimbati si voi sperietoarea de ciori ca s au obisnuit cu ea. Chiar nu gasiti si voi un candidat care sa inspire incredere !?
OUTSIDEVERSION. pe 29 Septembrie 2020, 16:58
#5
Inca ceva.
Daca autorul articolului a inceput prin a-l cita pe unul dintre cei mai mari oameni care au vietuit pe acest pamant,am sa citez si eu pe altii.= Marin Preda, stralucitul vostru teleormanean, spunea:"In politica,in afara oamenilor providentiali,care vin rar,ai de ales intotdeauna intre doi insi,unul ceva mai putin rau decat celalalt,in timp ce al treilea,care ti-ar trebui, lipseste,nu exista nu se naste!"= Un mare filozof-cred ca Socrate-a fost intrebat de un tanar: "Magistre,ce ma sfatuiti,sa ma insor,sau nu?",primind urmatorul raspuns:" Poti sa faci ce-o fi,ca tot o sa-ti para rau!" . Parafrazand,putem spune:"Indiferent cine castiga(mai bine zis, iesea), tot n-am fi fost multumiti.Traim mereu cu parerea ca cei mai buni n-au candidat,sau nu i-a propus nimeni.Si-acum, o parere nu numai personala,ci pe care au si altii: Dl.CRACEA CLAUDIU A CANDIDAT SI A PIERDUT DE PREA MULTE ORI,INCAT I SE CUNOSC TOATE PACATELE-DE VOIE,SAU FARA DE VOIE,A INLATURAT MULTI OAMENI VALOROSI.DECI-RETRAGEREA!
Adevărul pe 29 Septembrie 2020, 16:50
#4
Alegerile au fost Fraudate !
Crăcea ar face bine să ceară renumărarea voturilor ! La Sectorul 1, Tudorache de la PSD a furat mii de voturi împotriva lui Clotilde Armand de la USR-PLUS !

Vă dați seama ce s-a îmtâmplat prin satele și comunele controlate de PSD-iști ???

PSD este Cancerul României, până nu dispare Ciuma Roșie, România nu va fi niciodată o țară normală ....
Dănuț cuclea zis koyu pe 29 Septembrie 2020, 15:58
#3
Sclavii lui dragnea
Cu voturile lui Manea, crăcitu era primar,acum ! Dar,na, a avut ambiția să piardă a 4 oară niște alegeri. Și, consilierii ăia,ai lui, numai jagardele,in frunte cu măgaru,slugă credincioasă la jupânul livu' . Cred că este cea mai pârlită filială a PNL ului, la Turnu Măgurele !
OUTSIDEVERSION. pe 29 Septembrie 2020, 15:01
#2
Autorului.
Acest citat din MIHAI EMINESCU se potriveste mai bine pentru klaus iohannis. De la marele poet poate ar fi mai potrivit altul: " DE APROAPE DOUA MII DE ANI NI SE PREDICA SA NE IUBIM, IAR NOI NE SFASIEM"
Vasile pe 29 Septembrie 2020, 15:00
#1
Chiar așa!
Normal că este așa! Care a fost alternativa? Crăcea? Pe bune? Cu amanta, finul și slugile lui Dragnea pe listele de consilieri voia Crăcea Masochistul să câștige? Băi ăștia, voi chiar ne credeți proști? Adică scăpăm de Cuclea, dăm peste Crăcea? Adică schimbăm pe dracul cu fiu-său? Crăcea a luat bătaie pentru că în loc să unească dreapta, a scindat-o.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.