Scarbele! Au taiat impozitele la cei care nu au platit cu anii. Iesiti la vot!

27 Septembrie 2020, 11:39 | 3490 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu Magurele.

Primaria Turnu Magurele a adus la zero multi restantieri la plata impozitelor. Trebuie intrat si vazut jaful din Primarie. "Am votat cu .....pentru ca mi-a taiat impozitul", declaratie cu nume si prenume. Nu stie, dar a votat sa traiasca in saracie, sa nu aiba bani de impozit in continuare. De aceea ne vor saraci, sa ne cumpere cat mai usor si sa facem ce zic ei. Ne-au dresat.

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Speranța și aspirațiile pe 28 Septembrie 2020, 08:26
#3
Au soarta peștilor ???
Filmul *Ziua în care vin peștii* 1967, e de văzut. O încărcătură nucleară căzută în Marea Egee a făcut ca toți peștii 'să vină' / să iasă la suprafață morți. (Cine e om va plânge la acest film) .

Însă "Încarcatura nucleară" căzută peste așezămintele turnenilor în noaptea de 27 septembrie a făcut ca speranța și aspirațiile *purtătorilor de neuroni* (minoritari) să "moară temporar", nu precum peștii {spre satisfacția supușilor cu cleni ( majoritari) }, și să intre în pământ pt. încă 4 ani, spre deosebire de peștii care pluteau și erau plânși de mândrul soare.
Viitorul se desenează pe 28 Septembrie 2020, 06:38
#2
De,,oile necitite,, care votează
Fostule Turnean, nici tu nu poți să dormi? Majoritatea turnenilor deja sforăie și visează că sunt într-un feeric Cuclean-Univers-Etern (cei ce au votat trandafirii iară). Eu,,visam,, la un scenariu de film inspirat de un vechi și răscolitor film : *Ziua când mor peștii*. Mă gândeam la un titlu ca : "Ziua când șobolanii roșii...", sau "Ziua în care șerpii și șobolanii părăsesc pesedeaua".Lenea și cele

2-3oo de voturi, însă, m-au îmbogățit cu timp liber.
Fost turnean pe 28 Septembrie 2020, 00:29
#1
E liniște...
...in adunatura de prosti, tot cu ciuma ati votat? Sper sa nu fie asa, dar având în vedere că în media nu se aude nimic..., vai de capul vostru, peste inca 4 ani ajungeți la stadiul de sat! Dormiti linistiti, pesedeul vegheaza pentru voi, idiotilor!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.