Profesionisti! Compania Biotur si-a inceput activitatea in anul 1996 ca Farmacie Veterinara in orasul Turnu Magurele.

27 Septembrie 2020 | 3235 vizualizări | 3 comentarii
Biotur.
Biotur.

ISTORICUL COMPANIEI BIOTUR

Compania Biotur si-a inceput activitatea in anul 1996 ca Farmacie Veterinara in orasul Turnu Magurele.
Dupa 2 ani de activitate, prin stabilirea unor relatii de colaborare si incredere cu principalii producatori nationali si importatori de produse medicinale, s-a luat decizia infiintarii unui depozit regional in Alexandria, cu scopul de a deservi judetele invecinate.

Prin perseverenta si seriozitate, activitatea companiei a crescut an de an, iar in prezent avem un statut de distribuitor regional fiind prezenti in 18 judete: Teleorman, Giurgiu, Olt, Dolj, Valcea, Gorj, Mehedinti, Arges, Dambovita, Prahova, Brasov, Calarasi, Buzau, Braila, Galati, Bacau, Ialomita, Vrancea si Bucuresti.
Produsele importate sunt disponibile pe tot teritoriul Romaniei  prin curierat rapid.

Compania Biotur are in prezent legaturi economice cu peste 80 de furnizori, din care 28 externi.
Portofoliul actual de produse numara aproximativ 5000 de articole reprezentate de medicamente de uz veterinar, parafarmaceutice, instrumentar medical, produse pentru igiena publica, hrana si accesorii pentru animale de companie, inlocuitori de lapte, premixuri si aditivi furajeri, etc.

PARTENERII COMPANIEI BIOTUR

Nu intamplator am fost selectionati sa reprezentam in Romania producatori externi importanti din: Italia, Germania, Olanda, Franta, Cehia, Spania, Ungaria, Bulgaria, Belgia, Polonia, China si Pakistan.

Producatorii nationali pe care ii reprezentam sunt: Romvac, Crida Pharm, Vanelli, Premivet, Delos,  Meduman.

Companiile farmaceutice externe pe care le reprezentam ca si distribuitori sunt: MSD-Intervet, Ceva Sante, Richter Pharma , Merial, iar in calitate de subdistribuitori asiguram produse de la KRKA, BOEHRINGER, NOVARTIS, SOGEVAL, VIRBAC, KELA, PROVET, INTERCHEMIE, VETOQUINOL, ORION, ZOETIS, BAYER , etc...

Avand in vedere cerintele de produse din Romania si evolutia pietei medicamentelor , ca strategie de viitor suntem in cautare de noi parteneri.

ECHIPA BIOTUR

Suntem o echipa tanara, cu experienta in domeniu, formata din 68 de membri organizati pe departamente:

  • Administrativ - financiar - contabil (7 angajati);
  • Vanzari (10 angajati);
  • Marketing (3 angajati);
  • Achizitii (3 angajati);
  • Logistica (14 angajati);
  • Inregistrari (2 angajati);
  • Resurse umane (2 angajati);
  • Gestiune (16 angajati);
  • Productie (7 angajati);
  • Paza (4 angajati);

Ca prioritate avem perfectionarea continua prin training-uri de specialitate si responsabilizarea personalului, pe fiecare departament in parte.
Avand in vedere evolutia din ultimii ani si planurile de perspectiva ale companiei dorim consolidarea si marirea echipei pe viitor!

Comentarii (3) Adaugă comentariu
ristei pe 28 Septembrie 2020, 09:23
#3
adevarat
adevarat dar nu este neaparat doar meritul dl daciu georgica care nu face mai nimic de ceva ani nici la dispensarul veterinar turnu magurele nici la farmaci/magazine proprii doar incaseza asta va face si la consilieri.
Robert pe 27 Septembrie 2020, 09:30
#2
Așa arată adevărații manageri
Nu cei ce au sute și sute de subordonați,mulți angajați numai pe criterii politice și plătiți de către toți cetățenii.Mediocritatea și lipsa de idei și proiecte viabile în slujba cetățeanului nu va aduce decât sărăcie și o totală lipsă a progresului și a civilizației mult trâmbițate pentru o țară europeană.Ieșiți cu toții la vot ca să putem uita de partidul care ne-a condus atâția ani spre ceea ce vedem astăzi.
LIVIU OLTEANU. pe 27 Septembrie 2020, 07:18
#1
SUCCES!
UREZ TUTUROR CANDIDATILOR LA PRIMARIE SI LA CONSILIUL LOCAL MULTA SANATATE, INTELEPCIUNE SI PUTERE DE MUNCA IN SLUJBA CETATII SI A CETATENILOR EI, IAR CELOR CARE VOR FI ALESI LE DORESC CINSTE SI ONOARE! PE STIMATII CETATENI II INDEMN SA IASA LA VOT, DAR SA VOTEZE NUMAI CU MINTEA

DOAMNE, OCROTESTE-I PE ROMANI!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.