Turneni, Maine e Ziua Judecatii la Turnu Magurele. Judecatorii au repornit combinatul Donau Chem si tot judecatorii ne-au scapat de hotul hotilor.

26 Septembrie 2020, 19:53 | 5600 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu Magurele.

Completul de judecata care l-a condamnat pe Ioan Niculae, in prima instanta, a repornit combinatul chimic Donau Chem. La momentul actual, "directorul general" al Donau Chem este judecatoarea Corina Ciobanu, Curtea de Apel Bucuresti.

Ioan Niculae a dorit sa distruga industria chimica din Romania pentru a face jocul intereselor de la rasarit. De frica puscariei este fortat sa reporneasca industria chimica. Tot judecatorii ne-au scapat de cel care a distrus judetul.

Maine a venit randul nostru sa-i judecam pe cei care au distrus orasul. Trebuie judecati la sange din patru in patru ani. Daca nu-i judecam isi fac de cap inca patru ani si, la fel ca Niculae, vor omori orasul. 

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
c*riosul pe 03 Octombrie 2020, 12:59
#5
cand?
cand vom avea ocazia sa o vedem pe prima doamna { nicoleta niculae } cu bratari la maini mergand spre locul unde ii este locul { puscarie }?
Cetățean român domiciliat iorasul groazei pe 27 Septembrie 2020, 17:28
#4
Subiect care scoate la lumina escorte din mafia primariei
Liceul agricol nu a mai primit zugrăveli pe pereți de 30 ani,acolo microbii sunt la ei acasă loc*rile de munca la stat sunt ocupate de fosilele comunismului cumul cu pensii speciale și salarii au promis parc industrial unde sunt hoților,șarlatanilor v-ați îmbogățit,ați transformat țiganii in interlopi sa ne omoare copiii să-i ducă la prostituție rușine să vă fie ciuma roșie să vă voteze dracu că ăla are desface cu voi
Pasu Eleonora pe 27 Septembrie 2020, 15:13
#3
Faliment
La vot Cu mic și mare să scăpăm odată ciuma roșie de 30 ani nu au făcut nimk
Nicu pe 27 Septembrie 2020, 09:14
#2
Pentru viitorul copiilor și nepoților noștri
Tot mâine vom afla și dacă cetățenii turneni aleg o schimbare sau merg mai departe în minciună,sărăcie,mizerie și promiscuitate.
Dan pe 27 Septembrie 2020, 08:13
#1
zombi
iesiti dracu la vot nu va ajunge 30 de ani de sclavie..?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.