Video Ciuperceni - Tinerii vor sa ramana in tara, nu sa plece afara.

25 Septembrie 2020 | 1.896 vizualizări | 2 comentarii
Tinerii voteaza PNL.
Tinerii voteaza PNL.

Tinerii voteaza PNL. Tinerii nu pot fi mintiti si cumparati pentru ca sunt informati. Lucian Stoicea are realizari pe plan personal si poate contribui la dezvoltarea comunei Ciuperceni. Candidatul PNL este favorit la castigarea alegerilor. 

Click aici pentru video.

2 comentarii Comentează

 • #2
  PNL Ciuperceni pe 28 Septembrie 2020, 00:35
  Cristi si alti
  Nu conteaza varsta ei pot decide soarta tari wink....ai lor varstnici nu pot arata lumi schimbarea doar prin vot .Ei sunt viitorul ei au dreptul sa faca schimbari peste 4 ani ei vor avea drept de vot ......tineri trebuie sa isi decida soarta nu sclavi platiti de HOTI sa fie votati
 • #1
  Cristi si altii pe 26 Septembrie 2020, 14:19
  Doamne ajuta!
  Multi dintre ei nu cred ca au implinit varsta la care pot vota.Oricum,ar fi bine daca ar constientiza si ceea ce spun si arata,si ca nu vor putea avea un viitor cu cei din PSD.

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.