Probleme mari la fabricile de tricotaje. Pentru Cuclea: unde se duc fetele?! Ce locuri de munca sunt in Turnu Magurele?!

25 Septembrie 2020, 14:06 | 2.100 | 5
Textile
Car Universal

Fabricile de confectii textile trec printr-o perioada grea. Angajatele sunt in pericol sa-si piarda locurile de munca din cauza ca nu sunt comenzi. Ce alternative sunt in Turnu Magurele? Danut doarme in post de ani de zile, el si Ionela au servici. 

5 comentarii Comentează

 • #5
  Cetățean nemulțumit pe 27 Septembrie 2020, 15:13
  Orașul comună
  Fetele de la tricotaje,,la combinat,, sau reformare profesională,,
 • #4
  V.R. pe 26 Septembrie 2020, 13:47
  Cam târziu să mai meargă pe undeva
  În primul rând să meargă la vot!După care să-și exprime ”mulțumirile” față de cum arată orașul și grija primarului față de ele și problemele familiilor lor.
 • #3
  Insideversion pe 25 Septembrie 2020, 19:27
  Domnule Nelu Ispas
  Articolul il incriminează pe asa numitul primar ca n-a facut absolut nimic sa apara ceva loc*ri de munca in amaratul ala de oras..., inca oraș!
 • #2
  Nelu Ispas. pe 25 Septembrie 2020, 14:42
  Inexact.
  Nu Primaria patroneaza fabricile de confectii si, in general, orice fabrica. Aceste fabrici sunt unitati comerciale cu capital privat si fac ceea ce este cu profit pentru ele. Aveti destule alte motive sa-l criticati pe Primar si consilierii locali, nu acesta!
 • #1
  O persoana pe 25 Septembrie 2020, 14:22
  Bătaie de joc
  Mai bine puteți spune ca femeile angajate la aceste fabrici de tricotaje au ajuns slugi cu ore peste program și sâmbete și duminici neplătite nu mai au voi sa aibă familie și copiii acasă,nu respecta nici o lege data de la stat oare sune sunt cei care ar trebui sa facă controale la acest fabrici? Va spun eu sun mituiti și ei închid ochii se fac ca nu văd ilegalitățile,iar angajații nu au nici o speranță ca se va schimba ceva și accepta ce li se impune.Pacat

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.