Video Eugen Pirvulescu - De ce e scumpa apa la Turnu Magurele? Primaria cumpara apa de la Ioan Niculae.

24 Septembrie 2020 | 3075 vizualizări | 5 comentarii
Statie pompare
Statie pompare

Desi avem un fluviu si cel mai mare rau din tara, Turnu Magurele a ajuns sa cumpere apa. Cele mai multe localitati au apa din izvoare, apa mult mai buna, turnenii cumpara apa de Dunare. Era nevoie ca un intermediar sa creasca pretul. Imposibil dar adevarat - suntem langa Dunare, dar cumparam apa de la un smecher! De la minutul 3:30. 

Comentarii (5) Adaugă comentariu
Ilie de la scularie-apaserv pe 24 Septembrie 2020, 21:38
#5
Prețul apei
De când au fost la guvernare din 2016 până în 2019 au dublat prețul la apă. Stația de pompare a apei a fost cumpărată la inițiativa șantieristului de la TCMRICH COSMA care se laudă că este de profesie director de când l-a fătat mă-sa. Acea stație nu va funcționa niciodată. Bani aruncați pe apa sâmbetei. Acest incompetent COSMA trebuie să răspundă în fața legii. În realitate el a condus Apaserv nu cacaciosul ăla de puștan. A condus atât de bine încât avem cel mai mare preț la apă iar Turnu Măgurele este ruina la Apaserv. COSMA este un PSD-ist cu state vechi. Un nemernic.
X-MAN pe 24 Septembrie 2020, 16:59
#4
Ce stiu eu...
Nu Primaria cumpara apa de la Combinat, ci APASERV care nu are priza de captare din Dunare si este nevoita sa ia din apa dela cheson care este al Combinatului. APASERV este o societate comerciala aflata in subordinea Consiliului judetean.- O buna parte din pretul exagerat se datoreaza si cetatenilor(atat de la bloc*ri, cat si cei cu gospodarii proprii) care o sustrag din retea prin diverse metode, fara s-o plateasca. Ca salariatii APASERV care trebuie sa controleze, nu fac acest lucru, sau sunt complici cu hotii(ii invata cum sa-si faca bypass-uri) reprezinta un caz tipic de hotie.- Calitatea apei este mizerabila iar pe onor DSP il doare direct si precis in c*r, Inspectorii(dl Marin Cune) iau apa plata de la magazine, sau apa carbogazoasa fabricata cu apa din puturi de mare adancime, fara sa plateasca. PROBLEMA PRETULUI EXAGERAT SI NEJUSTIFICAT ESTE UNA REALA, O DATA CONSILIERII PNL CONDUSI DE DL CRACEA AU ZIS CA VOR SESIZA PARCHETUL, APOI AU PUS BATISTA PE TAMBAL SI AM RAMAS CU ZISUL!
stefan pe 24 Septembrie 2020, 16:45
#3
zombi
daca nici acum nu iesim la vot sa votam schimbarea...ne meritam soarta...
Degeaba pe 24 Septembrie 2020, 11:20
#2
Ne facem vise
De 2020 de ani poporul alege tot hotii, ca pe vremea lui Isus
Vali pe 24 Septembrie 2020, 10:19
#1
Apa e scumpă și din cauza prostiei și hoției!
Și din cauza organigramei extrem de stufoasă și neprformantă.Apa e scumpă până la alegeri,după,vom mai vedem ce spune și instanța de judecată.Cine,cum și după ce calcule au ajuns la acest preț.Avem unul dintre cele mai mari prețuri ale metrului cub de apă rece menajeră din țară,și asta se poate vedea.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.