Unde se duc banii lui Cuclea sau cu ce se alege omul?! Ce baga in gura si ce trage pe cosor. Cracea e de moda veche.

24 Septembrie 2020 | 2308 vizualizări | 1 comentarii
Danut Cuclea - Celentano de Turnu Magurele.
Danut Cuclea - Celentano de Turnu Magurele.

Danut a castigat 118.632 de lei in anul 2019. De cand este in primarie nu a strans nimic. A avut masina la scara si foarte multe avantaje. In declaratia de avere apare numai apartamentul ramas in urma divortului. Nici un depozit bancar, un lingou de aur, un ceas, o lingura, nimic, s-a ales praful. Cantec - "Bauturabautura si manele. Si femei de 7 stele". Numai din salariu si sunt foarte multi bani. O parte din bani este data pe bautura si femei, marea majoritate a averii e pe numele altora. Mic, mic, dar e mai hot ca Mohanu.

Click aici pentru cele mai bune poze cu Danut Cuclea-Celentano.

Ce stie Claudiu Cracea?! El are totul la vedere. Cracea e cu familia, sa faca un viitor la copii, are numai prostii in cap. Cuclea e cu viata si cu alea, alea. 

Comentarii (1) Adaugă comentariu
¬ pe 24 Septembrie 2020, 16:55
#1
¬
Aici ar merge spus bancul cu cei doi frați gemeni - repartizați corect in lumea cealaltă -, dar cel din iad era mai fericit și petrecea la fel ca pe pământ. Cine-l stie?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.