De la tiganii care fura de foame la oamenii de afaceri, pesedisti si penelisti de rand - toti trebuie sa castigam alegerile. Trebuie sa piarda fruntasii pesedisti.

22 Septembrie 2020, 15:30 | 2037 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu Magurele.

Castigator Claudiu Cracea: toate categoriile sociale vor avea de castigat. De la tiganii care fura de foame pana la oamenii de afaceri. Majoritatea tiganilor din cartierul Magurele fura de foame. Ei vor fi integrati sau ajutati daca orasul se dezvolta. PSD a tinut toata zona in saracie pentru a ne cumpara cat mai usor. Totul se rezuma la bani si la economie. Angajatul turnean trebuie sa fie platit bine. Pentru un salariu bun, nu minim, e nevoie de cat mai multe locuri de munca. Nu trebuie sa gasim scuze pentru nerealizari (cum ne minte PSD). Sefii sunt obligati sa dezvolte orasul. Nu exista nu se poate. Se poate. Vointa sa fie pentru ca solutii se gasesc la toate problemele. Daca Turnu moare trebuie sa plecam toti in toate partile. 

Castigator Cuclea Danut: Se stie, castiga numai fruntasii PSD. Ei si interesele lor. Orasul se va depopula mai mult si va fi retrogradat urmand disponibilizari chiar si din Primarie (Fruntasii PSD vor rezista). Turnu va merge spre saracie din ce in ce mai mare. 

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Vize pe 24 Septembrie 2020, 00:33
#5
De flotant
Intrebati-o pe șefa de la buletine, poate ne lămurește domnia ei cum este cu aceste vize.Cum dracu tocmai acum se găsesc toti să se mute la sat,provizoriu doar,nu cumva unii primari sau candidați îi sfătuiesc, organele statului sa-si faca treaba.
B.I pe 23 Septembrie 2020, 07:50
#4
Laptele!
De 2-3 saptamani e coada la buletine. Oare de ce? Se pregateste ceva?
Victor pe 22 Septembrie 2020, 22:10
#3
Involuție...
Ce articol e ăsta?
Ionut pe 22 Septembrie 2020, 19:27
#2
gasca lu Cuclea
Fini si nasi conduc primaria! Orasul este vai de capul lui. Cuclea este inconjurat de hoti care au format o mafie. Afacerile lor dubioase sunt cunoscute de toti! Sa ne unim impotriva acestor trintori! Ce bine v-au facut astia la fiecare in parte? Ce problema a dvs a rezolvat? Primarul Nimic Cuclea a intrat in jocul mafiei din jueul lui! Votati Claudiu Cracea si scapam de iobagie!
Victor pe 22 Septembrie 2020, 17:52
#1
Hai pa
Bai Cucleo, tu si cu gașca ta sugeti primaria, ai angajat toate slugile. In atatia ani cat a stat psd ul la primarie nu ati facut nimic. Suntem intr o saracie lucie de aia fura si ti**nii aia, or sa ne dea in cap pe strada. Bai daca erai destept acum, faceai lucruri importate pentru orasul asta nici nu mai alergai acum sa dai mana cu capii ti**nilor. Sa ti fie rusine!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.