Foto Un turnean l-a intampinat pe Cuclea cu o sapca a lui Cracea.

21 Septembrie 2020 | 2087 vizualizări | 4 comentarii
Turneanul cu sapca
Turneanul cu sapca

Nu stim cum de s-a intamplat, posibil ca omul sa fi incurcat sepcile sau candidatii. Cert e ca sapca oferita de Cracea este dintr-un material bun si a rezistat peste ani. Asa e Cracea, face lucruri bune. Posibil ca acest gest sa nu fie intamplator, alegatorul a dorit sa arate cu cine simpatizeaza. 

sursa: pagina Facebook PSD Turnu Magurele

Comentarii (4) Adaugă comentariu
Voicu pe 22 Septembrie 2020, 00:40
#4
Somaj
Cred ca a sosit si vremea ta sa pleci domule Cuclea atatia ani la primarie!! Gata ajunge ca nu ai facut nimic, nici tu, nici Mohanu. Crezi ca primaria este a ta ? Esti fatat in ea? Ia o pe domnișoara Ionela si dute, mai angajati va si voi la privat sa veceti cum este sa munciti!!! De santajul si magariile voastre ne am saturat .
L pe 21 Septembrie 2020, 19:25
#3
.
Mare cacat !
Z pe 21 Septembrie 2020, 11:43
#2
Pentru turneni
Pai ce ba Cuclea tu ești Lăpușneanu 2 dacă noi nu te mai vrem tu tot ne vrei, te înșeli amarnic, dute frumos pe ruinele de la uvcp și meditează la ce trebuia să faci și nai făcut, adică nimic!
Cătălin pe 21 Septembrie 2020, 10:06
#1
Mincinoșii au ieșit la vânătoare de proști și puturoși
Nu îmi vine să cred cât tupeu mai are Cuclea să vină printre oameni,după atâția ani de făcut nimic.Disperarea și dorința de a sta la putere,împreună cu o gașcă de incapabili și ticăloși ai PSD,și nu în ultimul rând,din nestăvilita dorință de a fura din banul public și a se aranja pentru tot restul vieții.Hai să nu mai înghițim nemestecate toate lozincile și promisiunule mincinoase ale acestor distrugători de oraș și destine umane.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.