Procesul lui Ioan Niculae: "tovarasul maior" nu reuseste sa scape de o judecatoare. Puscaria e din ce in ce mai aproape.

20 Septembrie 2020, 09:12 | 3215 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Ioan Niculae.

Ora estimata: 12:00
Complet: S1 C19 A continuitate
Tip solutie: Încheiere
Solutia pe scurt: ÎNCHEIERE - În baza art. 68 Cod procedură penală raportat la art.64 alin. 1 lit. f cod procedură penală, respinge ca nefondată, cererea de recuzare a doamnei judecător Corina Ciobanu, formulată de apărătorul ales al inculpatului Ioan Niculae, în dosarul nr. 15884/3/2016. In baza art.275 alin. (2) cod procedură penală obligă pe apelantul - inculpat Ioan Niculae la plata către stat a sumei 50 de lei cu titlu de cheltuieli judiciare. Fără cale de atac. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 17.09.2020.
Document: Încheiere – recuzare    17.09.2020

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Fane Belu de la Nasturelu pe 05 Octombrie 2020, 12:33
#5
Sponsorizare la PSD
Ca de fiecare data marele asa zis magnat de la Zimnicea, cand vin alegerile, ioan niculae, ( nu merita scris cu majuscule ) sponsorizeaza pe ascuns partidul ce il protejeaza pe primarul, petre parvu, ( nici el nu merita scris cu majuscule ). De ce a sponsorizat intotdeauna psd? Simplu. Primarul orasului Zimnicea si,, marele magnat" sunt legati prin gradul de cumetrie si au faradelegi impreuna la nivel de sute de milioane de euro, ducand orasul Zimnicea de la rangul de oras la cel de comuna. Un localnic spunea unor prieteni la o terasa ca Zimnicea este COMUNA PRIMITIVA. Pentru ce a facut patronul grupului de firme alaturi de sotia sa impreuna merita cel putin 15 ani de puscarie grea pentru declinul economic al orasului, falimentarea economica a unor societati profitabile si nu in ultimul rand batjoc*ra si umilinta la adresa angajatilor. Primarul va merge sigur la puscarie pentru un dosar la ANI, deci orasul isi va reveni incet, e mai bine decat niciodata.
tu pe 23 Septembrie 2020, 18:19
#4
gata
terminati cu mediatizarea purcului retardat
un grup pe 22 Septembrie 2020, 22:30
#3
recomandare
Recomandam doamnei judecatoare Corina Ciobanu, sa dea maximul de pedeapsa ambilor inculpati, pentru a nu mai repeta infracyiuni. Multumim pentru corectitudine.
Gigione pe 21 Septembrie 2020, 08:47
#2
avem legi bune, nu se aplica
Legislatia Romana este acceptabila, numai ca nu se aplica corespunzator. In cazul puscariasului niculae, era foarte simplu de lasat in libertate si confiscata intreaga avere a lui si a prostituatei de nevastasa. Bagarea in insolventa a tuturor societatilor administrate de toti membri familiei si a prietenilor si recuperarea datoriilor. Acordarea salariilor restante tuturor angajatilor sau fostilor angazati. Daca il baga la puscarie va sta ca la pension cu valeti si camerista, nu e drept sa mearga la puscarie si sa ramana cu banii. LUATII BANII PORCULUI !
Syle pe 20 Septembrie 2020, 09:47
#1
Pentru niciOLAIE
Porc împuțit a înșelat mii de muncitori, iar la TV apare în mare anteprenor care.....
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.