Video Minciuna lui Cuclea este demontata de primarul din Rovinari. Turnenii pot vedea cum "se poate" in alta parte.

19 Septembrie 2020 | 1948 vizualizări | 1 comentarii
Robert Filip - primarul din Rovinari - si Emil Boc
Robert Filip - primarul din Rovinari - si Emil Boc

Un orasel mai mic decat Turnu a realizat lucruri ce nu s-au facut in toata Oltenia. Primarul a atras investitori mari si a dezvoltat orasul. Un primar implicat 100% poate sa rezolve multe probleme. 

Mai mult, aici>>ziaristii.com

Comentarii (1) Adaugă comentariu
Ion pe 20 Septembrie 2020, 09:40
#1
Gândiți cu mintea nu cu stomacul!
Care sunt așteptările dumneavoastră,a tuturor celor ce mai aveți încredere și speranță în Cuclea și PSD??Păi,hai să o luăm pe rând.În 2016,Dragnea ne spunea că pleacă la Buc*rești ca să poată ajuta mai bine Teleormanul și pe cetățenii lui.În toată acestă perioada a avut conducerea PSD a întregului parlament,senat și camera deputaților,a schimbat prim miniștri,toți de la PSD,iar întreg Teleormanul a fost al PSD.Ce schimbări ați văzut sau ați simțit??Într-o viitoare conducere la nivel național a PNL,ce vor putea face,realiza,posibilii câștigători din tabăra PSD??Tot ce s-a schimbat în în bine în perioada conducerii falimentare a PSD,este doar starea materială a familiilor celor din gașca PSD.Ce vă doriți pentru voi,pentru viitorul copiilor și nepoților voștri.Chiar suntem cu toții o nație de PSD-iști?!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.