Video Ioan Niculae, incoltit de Ceausescu.

17 Septembrie 2020, 23:03 | 3871 vizualizări | 17 comentarii
Car Universal
Ioan Niculae.
Ioan Niculae, fostul maior anchetator bătăuș al fostei securități comuniste, care a lucrat sub acoperire în comerțul exterior și după 89 s-a îmbogățit prin furtul banilor comerțului exterior. A studiat la Școala de ofițeri de miliție și securitate de la Băneasa și scoală de cadre comunista Ștefan Gheorghiu a fost ofițer de securitate timp de patru ani. A lucrat la Întreprinderea de comerț exterior în anii 80 în sectorul export îngrășăminte chimice.
La 2 aprilie 2015 a fost condamnat definitiv la doi ani și jumătate de închisoare în dosarul „Mită la PSD” pentru finanțarea ilegală a campaniei electorale din 2009 a lui Mircea Geoană.
Citeşte şi
Comentarii (17) Adaugă comentariu
un taran din Bujoru pe 05 Octombrie 2020, 12:41
#17
niculae se chefuieste
In ultima vreme Ioan Niculae se tot chefuieste. De ziua sf. Maria la restaurantul de pe soseaua portului sotia lui Niculae sia serbat ziua sfanta cu mare pompa iar la loc de vaza au stat prietenii apropiati amantii ei si cei cu ajutorul caruia isi ascund averera. Ieri 4 octombrie patronul Interagro a tras un chef mare cu invitati de la Buc*resti cu lautari cum ii plac lui de sa auzit muzica chefului pana in sat. Angajatii nu siau mai primit salariile de 5 luni dar el se distreaza inainte de a ajunge la puscarie. E atat de suparat ca va ajunge la parnaie incat chefuie de fiecare data cand poate gasi o ocazie.
din Suhaia pe 28 Septembrie 2020, 17:19
#16
cat castiga niculaie
cine are impatimit microbul pescuitului si merge sa pescuiasca in balta suhaia plateste 100 lei si i se da o chitanta neinscrisa la fisc. balta e plina zilnic de pescari care nu prind decat pentru o ciorba, cel mult 4 kg. pe canal se plateste 50 lei si tot fara inregistrarea banilor in contabilitate. daca socotim cati pescari platesc boala pescuitului rezulta ca niculaie incaseaza in medie cel putin 20 000 lei pe zi bani negri. un hot protejat de politie si fisc.
Adele pe 22 Septembrie 2020, 15:12
#15
Miliardar de carton
A saracit atat de mult ca nu isi mai permite cele 2 gorile care sa il apere de pulime?
#10 pe 21 Septembrie 2020, 19:55
#14
pt. Bozgoru
Asta nu stie sa munceasca. Stie doar sa fure de la stat, de la salariati, de la oricine. Asa ca paziti va buzunarele si ceasul.
ion pe 21 Septembrie 2020, 16:46
#13
pentru ferentz
ioan niculae este un ti**n din buturugeni de giurgiu, e logic sa ia o ti**nca din nasturelu si sa fie inconjurati numai de ti**ni. oare copii lui niculae or stii ca sunt ti**ni la origine?
Ferentz pe 21 Septembrie 2020, 09:01
#12
baiat destept?
Urmarind filmuletul mi-am adus aminte ca incepand cu anii 2001-2002 protagonistul filmuletului ( ioan niculaie ), la acea vreme era destept, apoi s-a prostit rau de tot. Cum sa spui ca esti destept cu pregatirea ta profesionala, sa faci o avere din care sa fii titularizat ca cel mai bogat roman, iar apoi sa pierzi totul, chiar si libertatea pentru o prostituata de ultima speta. Ba ioane, tu chiar esti prost facut gramada. La averea ta puteai sa ai cele mai frumoase femei din lume, toate acctritele de la Hollywood, te-ai cramponat la o taranca din Nasturelu, care te-a despartit de sotie si copii. Ti-a facut un baiat? Cu cine? Vai de capul tau, faci puscarie pentru o taranca, prostule!
Bozgoru pe 19 Septembrie 2020, 20:44
#11
Pentru niciOLAIE
Du te BA și muncește fără sa te plătească și îmbogățește te, porcule care ești!
Pacala pe 19 Septembrie 2020, 14:10
#10
pentru niciolae si scroafa lui
vrem sa va auzim guitatul din puscarii, si sa va intoarceti odata cu Mihai Viteazu.
Un simplu cetatean pe 19 Septembrie 2020, 12:01
#9
Pentru toți cei ce comentați
Oameni buni, nici pe primarul orașului Zimnicea nici pe pușcăriași niculae, pe nimeni nu ii intereseaza de voi. De oraș sau de pop**ația care a scăzut sub pragul sărăciei. Puteți scrie orice aici, va veți mulțumi doar ca ați comentat fiecare oful. PUNEȚI MANA PE PAR ȘI RUPEȚI PICIOARELE CÂND ÎI ÎNTÂLNIȚI. Nu le dați în cap ca nu au nimic acolo și nu îi va durea.
Caratena pe 19 Septembrie 2020, 09:27
#8
Doi dobitoci
În loc sa plătească datoria la primăria Zimnicea căreia îi datorează 8 milioane Ron reprezentând taxele locale și cas-urile muncitorilor, dacă ar fi avut mai putina avere dar ar fi dormit liniștiți noaptea. Dorința de inavuție și preamărire i-a făcut sa devină delicvenți. Și atitudinea celor doi lasă de dorit. Ceausestii erau cei mai buni, cei mai deștepți, cinstiți etc și au murit împușcați. Și acești doi ( ioan niculae și nicoleta mariana niculae ) se cred înlocuitorii soților Ceausescu. Asteptam execuția ( făcută de justiția Romana ) .
Mariana pe 18 Septembrie 2020, 19:42
#7
propunere
In contul tuturor marlaniilor facute, eu i-as gratia. Cu conditia acceptarii confiscarii intregii averi si a banilor din conturile elvetiene, asustriece, nemtesti si din bancile engleze, eu i-as lasa liberi sa locuiasca intr-o casa parasita intr-un catun fara apa c*renta si canalizare. Sa nu se mai lafaie porcii in piscina olimpica. Daca nu accepta, sa fie bagati la inchisoare si radiati cu plutoniu radioactiv, cand ies de puscarie sa mai traiasca 2 saptamani.
Mascarpone pe 18 Septembrie 2020, 16:42
#6
A dat darul
Baaaa tâmpiților! Voi nu vedeți fericirea li pe fata? Gata a scăpat de stat la gaura. Porcul și scroafa au scăpat de pușcărie. La vândut pe Alibec și a plătit darul la nas. De data ăsta când sa strigat dar sa dat și partea pentru scroafa. Sa dea bunul Dumnezeu sa moara în chinuri de Covit.
Fane Belu de la Nasturelu pe 18 Septembrie 2020, 16:06
#5
Intrebare
Iesirea zâmbitoare a primadonei pe ușa de la instanța mă face sa cred ca au scăpat și data asta. Asta e justiția romana?
Nicoleta pe 18 Septembrie 2020, 14:36
#4
Sa putrezeasca in pucarie
Porkul Mistret care s a balacit toata viata in mocirla si Scroafa lui imputita la parnaie le este locul, sa ajunga mancare de sobolani nenorocitii dracu care nu an dat banii la muncitori. Amin !
Gygy pe 18 Septembrie 2020, 12:25
#3
Pentru niciOLAIE
La puscarieeeee!
Pelea pe 18 Septembrie 2020, 12:03
#2
STIRE BOMBA
Nae va fi coleg de facultate cu Dragnea. Nicoleta va merge la Targsor. Doamne ajuta!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.