USR s-a saturat de PSD.

17 Septembrie 2020, 22:46 | 2136 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Sergiu Iordan
Locuim în Turnu Măgurele, iată de ce nu trebuie să mai votăm PSD.
De aproape zece ani vedem cum orașul se degradează pe zi ce trece, străzile necesită reparații anuale, casa de cultură și cinematografele au devenit ruine, au apărut construcții ce nu respectă reguli minimale de urbanism, iar unele dintre ele, probabil, fără autorizație de construire, apa de la robinet este de o calitate îndoielnică și este foarte scumpă fara sa mai luam în calcul „coeficientul de neînchidere”, prețul pentru ridicarea gunoiului menajer a crescut fără vreo justificare reală, ascultăm forțat muzică lăutărească în miez de noapte, absolventele școlii de asistente au pierdut încrederea în corectitudinea examenului de angajare în spital, avem nenumărate întreruperi de energie electrică, firmei de salubritate nu i se impune să respecte legea ( au obligația să ridice, la cerere, deșeurile rezultate din construcțiile casnice), în schimb primăria se implică în colectarea taxelor pentru Polaris, în ANL-uri locuiesc persoane care nu au dreptul, cetățenii anumitor cartiere nu se mai simt în siguranță din cauza furturilor, nu există suficiente locuri de muncă, orașul nu oferă acte de cultură și posibilități de distracție pentru cetățeni, tinerele fete sunt racolate de rețele internaționale de prostitutie, puterea de cumpărare a majorității locuitorilor este foarte mică, iar asta crează reale probleme firmelor locale...
Mai este nevoie să continui?
Au fost accesate fonduri europene pentru renovarea catedralei și a cetății Turnu. Sume mari de bani cheltuite în proiecte ce nu generează locuri de muncă și nici venituri la bugetul local. Erau necesare aceste proiecte, poate, dar cu siguranță altele erau prioritățile.
Trăim într-un oraș mic și majoritatea dintre noi suntem conectați în relații de colegialitate sau prietenie. Dar este oare acceptabil ca din prietenie (pentru primar, pentru consilieri sau pentru angajații primăriei) să asistăm nepăsători la îngroparea orașului? Nu este evident că nu mergem într-o direcție bună? Chiar trebuie să falimentăm orașul pentru a înțelege că trebuie să spunem stop?
PSD-ul a avut la dispoziție peste 20 de ani pentru a moderniza orașul, nu a făcut-o, iar acest lucru este evident. Avem certitudinea că o va face PNL-ul? Nu am un răspuns, dar măcar există o speranță, iar asta este infinit mai bine decât o certitudine că vom rămâne ca până acum – blocați în timp.
Sună urât cele spuse de mine? Poate, dar ăsta este adevărul. În alte județe din țară lucrurile s-au mișcat, mai ales în zonele care nu au fost conduse de PSD, credeți că este o întâmplare? Noi am primit gogoși electorale în fiecare campanie, ajunge! Nu ne mai interesează ce promiteți să faceți, ar fi trebuit să le faceți deja cu mult timp în urmă.
Prin retragerea candidaturii mele la primărie, am dorit să asigur o șansă de schimbare a orașului, alegătorii au acum posibilitatea să aleagă și să decidă între singurii doi competitori eligibili - Claudiu Crăcea și Dănuț Cuclea
(Doru și Georgică, vă respect ca oameni, dar cred că știți și voi ce șanse aveți, nu pot sa mint spunând că puteți câștiga funcția de primar).
Voi, cetățenii acestui oraș, veți stabili viitorul. Puteti alege între trecut și viitor. Alegerea voastră ne va influența pe toți pentru următorii patru ani, vreau să vă gândiți serios la asta! Dacă aveți o a două viață la dispoziție, puteți trata decizia cu superficialitate, sunt doar patru ani, dar dacă nu o aveți, gândiți-va bine, patru ani înseamnă extrem de mult timp!
Orice decizie veți lua, vreau să știți că noi, viitorii consilieri din partea Alianței USR PLUS vom face opoziție constructivă pentru oricare dintre cei doi. Nu vrem să fim „Gigi contra”, dar vrem să ne asigurăm că de acum încolo toate proiectele vor fi discutate serios, în mod transparent și vor fi în interesul cetățenilor.
Avem nevoie de sprijinul vostru, mai ales pentru faptul că nu mai avem candidat la primărie. Vă rugăm să țineți cont de faptul că noi am ales să facem acest sacrificiu (intrăm în cursa electorală fără candidat la primărie) tocmai pentru a vă lăsa dumneavoastră posibilitatea reală de a schimba soarta orașului.
Pe 27 septembrie mergeți la urne și votați schimbarea!
Haideți să vedem și ce poate face un alt primar, votați Claudiu Crăcea la primărie! Pentru Consiliul Local, vă rog să alegeti lista de consilieri propusă de Alianța USR PLUS! Consilierii noștri vor demonstra că există și altfel de politică.
Vă așteptăm la vot!
Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
Votând ca oile ne.școlite pe 19 Septembrie 2020, 01:31
#6
Raspuns #2 Reala schimare
# 2, ai întrebat : "Cum a reușit PSD să întunece mințile oamenilor ?".

Preluându-i așa de la PMR / PCR,cu mințile/creierele spălate cu ideologie roșie rusească și biologic "sub.nutriți" (1948-1990). Nu i-ai văzut la 20.maiu-Orbu.1990 ?.... orbiți 87% de Ilici ion Jupanu' lu' FSN ? _ Soluția : dreptul la vot să fie obtinut după un c*rs teoretic, și printr-un examen ca (de exp.) cel de cond-auto-moto, port-armă, etc. __ NU vot UNIVERSAL pt. toți inApții în a-și "croi" VIITORUL !!! ( al lor... al Țării)
Pt nea costelus pe 18 Septembrie 2020, 17:30
#5
.
Si daca ia facut plîngere penală lui adi codrea, ce ? Nu are voie, e protejat de cineva ? Ba nea costele, boul menționat de matale l-a bătut pe fiul ei,copil minor fiind... i auzi chestie, adi codrea puscariasul, ce a facut !?...
nea costelus pe 18 Septembrie 2020, 16:12
#4
PRIMARU
Primaru a pierdut pe mana lui. A lasato pe cocoana Ionela sa faca legea si sa uitat prea mult in gura ei. A amestecat lucrurile rau de tot, iubirea e una si orasul e alta. A lasato in pace, nu ia zis nimic, nu a vazut sau nu a vrut sa vada cum se comporta cu lumea, mai ales cu personalul din primarie, taie si spanzura, cine nu face ca ea sa ars, nimeni nu zice nimic de frica ei, a instaurat teroarea, a facut plangere la parchet impotriva lu Adi Codrea, daca nu ma crdeti care aveti prieteni prin primarie intrebati cum stau lucrurile si o sa vedeti ca am dreptate. Nimeni nu mai vorbeste cu ea, decat cativa pupinc*risti si din interes ca sa le puna cate o vorba buna la primar. Dane ne stim de ani de zile dar ai gresit rau cu fata asta, ai amestecat treburile si nu e bine. Ea trebuia sasi vada de treaba ei si tu ai lasato sa faca totul de capul ei. ai fost legat la ochi si te va costa totul. Pacat ca pierzi din cauza ei. Tu chiar nu vezi si nu auzi nimic, ce vorbeste lumea prin oras
constantin constantin pe 18 Septembrie 2020, 15:49
#3
alegeri locale
Fratilor, realitatea sta in felul urmator. Cracea va castiga, pentru ca multa lume vorbeste prin oras ca s-a saturat ca orasul sa fie condus de o sclifosita, de una care face ce vrea prin primarie, care se crede Dumnezeu pe pamant, vorbeste si se poarta urat cu lumea. Lumea nu mai suporta, sunt multi din primarie care nu mai voteaza pe Cuclea din cauza ei, ea hotaraste cine trebuie angajat, ea dicteaza primarului tot ce se face si ce nu se face, a facut multe prostii, eu personal am fost acolo cu o problema si mi-a spus cu de la ea putere ca primarul e ocupat si ca sa ma inscriu la audiente. Stiam ca primarul este in primarie, dar nici macar nu s-a sinchisit sa-l anunte ca-l asteapta cineva. Deci agenda si cu cine se intalneste primarul, practic ea hotaraste. Lumea vorbeste prin oras, cei din primarie se susotesc pe ascuns pentru ca le este frica sa-i spuna in fata ca e o scorpie. Va anunt ca daca primarul pierde alegerile cel putin 20% i se datoreaza acestei doamne onorabile.
Pentru o reală schimbare pe 18 Septembrie 2020, 09:26
#2
Ne-am săturat de proști și de hoți !!!
Un articol cât se poate de adevărat și trist în același timp.Nu știu câți dintre noi,după citirea articolului,vor reuși să înțeleagă și să priceapă crunta și nemeritată realitate a lucrurilor pe care le-ați relatat cu atâta ac*ratețe.Niciodată nu voi pricepe cum a putut acest partid nenorocit,PSD,să întunce mințile atâtor oameni din ce în ce mai săraci,mai dezamăgiți și fără speranța unui viitor mai bun pentru ei și familiile lor.Dumnezeu să vă bată pe toți cei care ați adus orașul în stadiul în care se află azi.
Turnean pe 18 Septembrie 2020, 07:11
#1
Pr Samsonite
Alo alo, lasa vrajeala si treci si da raportul superiorilor. Cat despre Cracea sa schimbe filarul galben cu unu rosu ca la cati PSD isti au trecut in barca PNL s a dus culoarea galbena.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.