Video Sergiu Iordan: Am fost mințiți, am fost furați, ajunge!

11 Septembrie 2020 | 2934 vizualizări | 16 comentarii
Sergiu Iordan
Sergiu Iordan
Am fost mințiți, am fost furați, ajunge! Pe 27 septembrie alegem schimbarea.
Comentarii (16) Adaugă comentariu
Hop pe 14 Septembrie 2020, 08:05
#16
Opriti Sphaga
https://www.libertatea.ro/opinii/opriti-spaga-ce-datoreaza-astra-arad-dupa-ce-impotriva-aranjamentului-primariei-lui-firea-a-castigat-licitatia-celor-100-de-tramvaie-3122228
Popescu pe 13 Septembrie 2020, 22:39
#15
chiar m-am saturat
Stimate X-MAN, hai sa schimbam o vorba.

Incerci sa induci ideea ca esti intelectual rasat, in realitate esti un frustrat de prima clasa. Tie iti pute tot, mai putin gramada aia mica de neuroni pe care vrei sa ne-o prezinti de cortex.

Daca Iordan ti-ar raspunde aici, ar fi la fel de prost ca tine.

Multi prosti circula pe aici, dar aia ce simuleaza inteligenta sunt cei mai enervanti.

Hai sictir!

X-MAN pe 13 Septembrie 2020, 15:24
#14
Domnule Sergiu Iordan.
-Daca dumneata iti inchipui ca se poate promova un examen (si ce examen!) numai prezentandu-ti fotografia, inseamna ca esti un mare naiv! Chiar daca ar fi un anunt matrimonial pentru masculi, nu-i suficient sa-ti arati moaca si sa se formeze coada de femei statute la usa ta! Cred ca ar fi util ca sa te expui intr-un videoclip cu sonor, in care sa reciti un text scris de altcineva. Tot ar fi mai bine decat nimic.Macar ti-am auzi vocea.

- Te prezinti drept inginer- si inca ce specialitate!-esti fiul unui inginer despre care n-am auzit sa sa spuna vorbe urate, expune-ne, neicusrule, UN C.V. SI UN PROGRAM TEHNICO-ECONOMIC "DE GUVERNARE". Noua lasa-ne posibilitatea de analiza!.

NOTA: MAI LASATI-O DRACULUI DE VALIZA, ESTE O BASINA RASUFLATA, IAR DRAGNEA ESTE UN POLITRUC RATAT! EMINESCU A ZIS: "NU-NVIE MORTII, E-N ZADAR COPILE!" Mai sus cineva a spus ca n-o sa alegem alti hoti mai prosti in locul celor de acum. Ce dracului sa mai fure?
Floricel pe 13 Septembrie 2020, 14:09
#13
8
Toti milogii vor in politica,de ce!?

Sa isi mai crească averea, oare!?
Caragiale pe 13 Septembrie 2020, 08:10
#12
pentru idiot
Ai avut-o pe Viorica Dancila ca premier si te tăvălești că iese consilier, asta înseamnă să fii retardat.

Smsonite pe 12 Septembrie 2020, 23:59
#11
Valiza
Valiza este o marr vrajeala. Aia aveau acele documente. Pai ei il urmareau pe Dragnea &Co; doar 1 h pe zi? Nu ei ii urmareau non stop- pe telefoane pe mail uri pe ambientale pe ce vreti voi. Si vine Sergiu sa predea el o valiza? Fals. El doar este un pion pt a urca USR ul si la Teleorman unde e greu sa spargi majoritatea PSD. Adica mai pe sc*rt sa ii dam jos pe PSD isti sa aducem o noua garnitura de hoti dar de alta culoare. Daca Sergiu iese si cinsilier judetean avem o problema ca natie.
USR pe 12 Septembrie 2020, 23:34
#10
valiza
Valiza arată corupția din Teleorman. Sergiu ar face bine sa plece nu e in siguranță aici
Ionescu de la stadion pe 12 Septembrie 2020, 21:10
#9
Valiza
Valiza a dus la distrugerea destinului a doi generali (directori) datorită greșelilor. Făcute de nicoleta.
Bratianu pe 12 Septembrie 2020, 16:34
#8
Sa va traiasca!!!! Partzulescule
„Cât pot să mai cred în acest rebut politic care se numeşte Ludovic Orban, când ne-a pus într-o situaţie incredibilă – cu o săptămână înainte de expirarea dreptului de a depune liste, domnul Orban ne-a anunţat că ei merg singuri cu USR şi ne-au pus într-o situaţie extrem de dificilă? Cum să cred eu că Orban va mai vrea o alianţă. Ba cred că Orban va fi ultimul în care PMP să creadă. Deci nu îl crede nimeni pe acest gogoşar incompetent care a ajuns şi prim-ministru al României”, a declarat Traian Băsescu, grin
Samsonite pe 12 Septembrie 2020, 14:32
#7
Pt Coldea
Vezi ca te striga Codruta. Daca omu are grade pe el n ai ce sa ii faci. A fost sacrificat si aruncat in lupta iar dupa ce isi vor face treaba cu el ii vor da un sut in dos. El saracu se crede zmeu acum un binefacator al acestui oras. In timp o sa il lase din brate. Sa spuna de la cine are el valiza aia. O are de la tine Coldea? E grav daca este asa. Pai voi ati pus botu la vrajeala lui. Crezi ca il lasa dna ul sa nu comunice adevarata persoana care a gasit valiza? Este un papagal care va pierde in final.
X-MAN pe 12 Septembrie 2020, 14:15
#6
De acord, stimate domn.
Intebarea este: DAR DE CE SA FII TU SI AI TAI? CE-AI FACUT TU IN ACEST ORAS, PENTRU CETATENII LUI?
F pe 12 Septembrie 2020, 12:53
#5
Este de
Da mai, sa trăiască doar aia care gandesc ca voi si votează ce vreti voi nu...!?

Democratie ?????
Gogu pe 12 Septembrie 2020, 11:18
#4
papornița
Pentru voi cei din Tr. papura e mai buna decât rafia. O veți folosi cu îndemânare și în fundu` c*rții.. sau când vrea zDraknea, ”decât a constituții”. La cum votați mă mir că mai existați.

Coldea pe 12 Septembrie 2020, 08:24
#3
mesaj pt primul postac
ba cocalar nebun, daca era sec*rist, iesea la vedere sa ilvezi tu

multi prosti in catunul asta

asa stiti voi, sec*ristii ies la vedere sa ii vedeti voi LOL
Samsonite pe 12 Septembrie 2020, 07:34
#2
Sau rafie
Ba tu cu rudele tale sec*riste. Auziti voi la el- nu am sa spun cine a gasit valiza ca sa l protejez. Pai ce este ma aici? Face fiecare ce vrea? Tu ai primit valiza de la DNA. Tu nu esti capabil sa faci o compunere de 2 pagini. Suferi de lipsa de bagare in seama.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.