Foto Comuna Lita - D'ale campaniei - Se repara cabina de vot din cimitir.

7 Septembrie 2020 | 2.388 vizualizări | 5 comentarii
Cimitir Lita.
Cimitir Lita.

Luci Chiurtu este o sursa buna pentru categoria "d'ale campaniei". In foto se poate observa  masina primariei in cimitirul din Lita, semn ca Luci a venit sa supervizeze lucrarile la cabina de vot. Teleormanul este renumit pentru astfel de practici. 

5 comentarii Comentează

 • #5
  Turnean pe 7 Septembrie 2020, 21:39
  de pe Magurele
  Ba, ce or mai face leprele alea din com Lunca, betivanii aia ?
  Sa le dam la gingii. Cica au plecat, comuna este goală.
  Foamea e mare pe capul lor
 • #4
  Linia a -II -a pe 7 Septembrie 2020, 20:03
  REȚETA DRAGNEA
  Păi,ce să-nvețe o lichea,așa cum e Chiurtu,cărat oameni la vot,liste în care apar votanți care sunt demult oale și ulcele,pomeni electorale.Ce altceva să arate cetățenilor ce merg la vot?O rețetă patentată de pușcăriașul Dragnea.Asta au învățat toți candidații din partea PSD.Iar Chiurtu,și-a mai completat SV-ul și cu păcănele,pariuri,combinații cu ciorile,și stat mai mult prin oraș și mai puțin sau deloc pe la Primăria din Lița,de unde încasează un salariu enorm.Băiatul ăsta prezintă un real pericol numai pentru faptul că a îndrăznit să candideze pentru funcția de primar.Iar dacă și Doamne ferește,va ieși primar,cu toții vor și simți pericolul care i-a lovit de către această haimana.Bine,asta va depinde și de cât timp va mai rămâne liber.
 • #3
  Nicutza pe 7 Septembrie 2020, 11:52
  Pt mdd
  Poate il plateste si inainte daca are o seara norocoasa
 • #2
  mdd pe 7 Septembrie 2020, 09:25
  pentru nicutza
  Dar te-ai intrebat daca e platit bmw-ul ala ?
  Este platit jumate si jumate cica il plateste dupa alegeri smile)
  Se duce dracu comuna cu un asa primar daca iese.
 • #1
  Nicutza pe 7 Septembrie 2020, 01:31
  Rasu - plansu in biata comuna
  Cred ca darama tot si face Casino Slepu.
  Asta la cat de activ a fost in ultimele 2 saptamani, dupa alegeri o sa intre in pauza vreo 4 - 5 ani, ca sa recupereze sumele pierdute.
  Pacat de comuna daca, dintre toti oamenii de pe acolo, un specimen ca asta este pe un buletin de vot. V-ati intrebat vreodata de unde are incultul asta bani de bmw, pariuri, haine de asa zisa firma?!?!?

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.