"Prostimea orasului moare de foame." Oamenii lui Cuclea (ex. Ionut Belu si Adi Bita) - "Acum au toti vile și se cred șmecheri".

6 Septembrie 2020, 09:17 | 1.933 | 6
Primaria Turnu Magurele.

Comentariul zilei - "Hai sa va spun cum sta treaba cu PSD-isti ăștia care ne-au mâncat viața. L-am văzut alături de Cuclea prin oras pe Ionuț Belu. Cum să nu fie în stare să sa faca orice pentru PSD cand au stat la ANL -uri o viata intreaga, iar acum și- au construit vilă? Cum să nu-i pupe in fund cu tot familionul cand și el, sotia, sora, cumnatul s-au mutat cu serviciul pe unde au vrut în orașul ăsta? Acum au toti vile și se cred șmecheri. La fel si Adi Bita, își construiește și el o mica căsuță. Cum dracu astora le merge bine, iar prostimea orașului moare de foame. Intreb si eu primarul asta incompetent pe ce criterii au obținut unii dreptul de a sta la ANL-uri?"

6 comentarii Comentează

 • #6
  Doru pe 22 Septembrie 2020, 00:52
  Alcool
  Bai Ionut Belu si Oana Ceapcan nu va este rusine cu mama voastra alcoolica??? Cred ca ea v a aranjat angajarea la primarie!!!
 • #5
  Vergi pe 6 Septembrie 2020, 19:55
  mafia ANL
  Sa se faca o ancheta sa vedem pe ce criterii face Primaria repartitii! Numai hotii la repartizare! Trebuie sa ai carnet rosu!
 • #4
  .. pe 6 Septembrie 2020, 18:01
  ..
  ANL=Programul de construcții locuințe pentru tineri, destinate închirierii se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 18-35 de ani, care nu își permit să cumpere un apartament sau să închirieze o locuință de pe piața liberă.Sper ca se va face o anchetă serioasă,iar cei ce se fac vinovați să răspundă se modul cum s-au acordat aceste locuințe.
 • #3
  IEȘIȚI NEAPĂRAT LA VOT ÎMPOTRIVA CIUMEI ROȘII PSD pe 6 Septembrie 2020, 13:05
  Cancerul PSD ne-a distrus orașul, județul și toată România
  https://www.aktual24.ro/30-de-ani-cu-psd-800-000-de-pensionari-primesc-sub-300-lei-luna-alti-150-000-au-sub-150-lei-luna/
 • #2
  Alex pe 6 Septembrie 2020, 11:55
  Prostia e soră bună cu Sărăcia
  Lumea moare de Foame pt că Prostimea orașului a votat cu Ciuma Roși PSD !
 • #1
  Ras pe 6 Septembrie 2020, 10:55
  Culmea
  Cand te trezesti cu nasul in perna intri aici tati si te binefispui de lesini.
  Stiri de 1 leu ne distrati la maximum! Multumesc am inceput ziua cu un zambet

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.