Video USR PLUS si super-arma. Batalia teleormanenilor impotriva celor care au distrus judetul

04 Septembrie 2020 | 1791 vizualizări | 2 comentarii
USR PLUS Teleorman
USR PLUS Teleorman

Razboiul din cabinele de votare, dintre oamenii obisnuiti si politicieni, ar trebui sa fie unul nemilos.

Daca electoratul nu-i arde cand sunt prinsi la inghesuiala, urmeaza patru ani in care o sa fim f..ti. Politicienii vor prospera, iar noi o sa saracim sau o sa fugim peste hotare (in munti) de atata bataie de joc. Bataia si f..iul nu se mai intorc.

Click aici pentru video

In video se descrie foarte bine: daca nu-i f..em noi, ne f.. ei. Nu mai merge cu "hai la vot sa le dam un pumn in bot" sau "hai sa nu ne pisam pe el de vot". Politicienii nu se sperie sau nu au efect asupra lor.  Hai la vo(fu)tare! 

Comentarii (2) Adaugă comentariu
Mariana pe 18 Septembrie 2020, 19:51
#2
voi merge la vot
Ca de fiecare data voi merge la vot si voi vota schimbarea. M-am saturat de politruci, mincinosi si interlopi. Vino la vot si exprima-ti vointa.
Gata cu prosteala,FAPTE nu povești și minciuni pe 06 Septembrie 2020, 09:31
#1
”Garanția unui trai mai bun”. Un mare PÂRȚ!
Dacă nici acum,după atâția ani,nu ați înțeles importanța pentru care trebuie să mergem la vot și să schimbăm această conducere hoață și incapabilă a PSD,înseamnă că nu ne pasă de copiii și nepoții noștri,de viitorul și bunăstarea tuturor celor ce au mai rămas prin satul ăsta nefericit.Un sat cu bloc*ri și fără dreptul de a purta numele de municipiu.Ignoranța,prostia și nerecunoașterea realităților din partea unei mari părți a cetățenilor au dus la ceea ce vedem și trăim astăzi.Un orășel sărac și trist,depop**at,murdar,fără loc*ri de muncă și perspectiva unui viitor mai bun.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.