Video si Foto Dovada - Asa procedeaza cei care au distrus judetul. PSD Teleorman l-a tratat pe Premierul Romaniei la fel cum a procedat si cu investitorii: de ce sa vina in judet. Teldrumul a facut un zgomot puternic

04 Septembrie 2020 | 3068 vizualizări | 3 comentarii
Camioanele Teldrum descarca cereale
Camioanele Teldrum descarca cereale

PSD Teleorman a dat chiar un comunicat de presa in care a spus ca Premierul Romaniei nu e binevenit pe mosia lor. Premierul Romaniei, nu orice terchea-berchea, nu are voie sa faca o vizita, nu sa ramana aici, in judet. Mai mult i-au impus ce sa vorbeasca si cu ce sa se ocupe in timpul vizitei si, chiar, dupa ce pleaca din judet.

Asa au procedat si cu investitorii - nu au fost lasati pentru ca ii incurcau pe stapani in afaceri si in politica de saracire a populatiei. Daca Premierul era de-al lor, pesedistii erau in stare sa ne spuna ca a venit Dumnezeu. La investitori le-au spus simplu ca nu au unde sa-i primeasca (nu e pamant unde se poate deschide o afacere). Chiar daca investitorul gasea terenul fara ajutorul administratiei locale (ex cumpara terenul unei fabrici parasite) are nevoie de utilitati si tot felul de avize. La acestea adaugam tot felul de controale, asa ca mai bine pleaca in alta parte.

Pe langa comunicat au trecut si la alte trucuri destul de eficiente. Unul dintre acestea a fost descarcarea in barje a camioanelor incarcate cu cerealele Teldrum.  Zgomotul a fost destul de puternic. Video si fotografia spun totul despre nemernicia acestor bulangii. 

 

Comentarii (3) Adaugă comentariu
Gogu pe 22 Septembrie 2020, 01:00
#3
Gonirea investitorilor
Sa ne înțelegem, astia rosii, nu doresc dezvoltarea orasului pe motiv ca oamenii de afacei care doresc sa initieze proiecte in orasul nostru nu sunt buni. Motivul este altul, si anume, sa ne tina in saracie, in dobitocie ca asa este mai usor de manip**at. Pai sa o credeti voi baaaa!!! Informatia, internetul, dezvolta bai saracilor
Un cetatean-alegator neafiliat politic. pe 05 Septembrie 2020, 18:18
#2
Neclara postare.
S-a zis ca dl Ludovic Orban vine in calitate de presedinte al PNL, pentru a-l sustine pe dl Claudiu Cracea. In aceasta postura administratia municipiului nu avea nici o obligatie protocolara,(probabil nici dl Orban n-a vrut sa-i intalneasca. Probabil nici nu stie ca in CL sunt si PNL-isti!) CI ORGANIZATIA LOCALA A PNL ERA DATOARE SA-SI CHEME TOTI SIMPATIZANTII-POTENTIAL VOTANTI- LA INTALNIREA DIN PORT, CARE SA FI FOST ORGANIZATA CU RESPECTAREA REGULILOR SANITARE IMPUSE DE SITUATIE. EU SI ALTII AM FI PARTICIPAT CU INTERES SI AM FI AVUT SI CATEVA INTREBARI DE PUS. N-A FACUT-O IAR EU MA ABTIN DE LA ALTE APRECIERI!
Fane,nasu și ionescu pe 04 Septembrie 2020, 22:11
#1
Valiza lui nicoleta iocan
Nicoleta și greșit documentele din valiza și-l-aidistrus pe Petre și încă doi prieteni ai lui livache care au participat la aceasta acțiune de spălare a păcatelor lui dragnea.

A-ți trădat iarăși prin prostie.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.