Milogul de campanie: cerseste votul turnenilor. Ce stie sa faca sau ce incredere sa ai intr-o asemenea figura.

02 Septembrie 2020 | 3610 vizualizări | 13 comentarii
Milogul de campanie cerseste votul turnenilor
Milogul de campanie cerseste votul turnenilor

Milogul de campanie vine la portile turnenilor sa cerseasca votul celor din casa. Cand ajunge imparat, milogul  ia secretara la dansat. Poza cu secretara o stie toata lumea. 

Comentarii (13) Adaugă comentariu
Nelu pe 22 Septembrie 2020, 01:15
#13
Sunt de acord cu ce spui cu pana la un punct. Acest om impreuna cu domisoara Ionela ( este treaba lor in privat) s au pus stăpâni peste acest oras. Ei taie si spînzură, mai ales ea, care are un tupeu fantastic de a amenința pe toti cei care nu sunt cu ei. Ca si faraonii, dictatorii ...etc, perioada lor de domnie trebuie incheiata. Ciclul vietii trebuie schimat in bine.
Gigi pe 22 Septembrie 2020, 01:05
#12
PentruDoru
Ce maa?! Cuclea si Cone au vila la Busteni?? Pai cred si eu la cati bani au furat de la noi.Bai hoților, nu va este ma rusine?!
Noni pe 20 Septembrie 2020, 23:16
#11
Un nou început
Mai oameni buni, nu am nimic cu nimeni dar nu credeti ca trebuie sa punem punct si sa incepem,un alt inceput cu dl Cracea care are un CV foarte bun in domeniul afacerilor!? Este un om care stie ce vrea, este determinat, pozitie sociala si materiala buna, a ajutat multe persoane si a facut din banii lui multe lucruri pentru comunitate. Este un castig si o oportunitate pe care nu suntem capabili sa vedem acum, dar am convingerea ca acest om prin incapatanarea si perseverenta lui ( sa candideze de 2 ori când are tot ce îsi doreste!!?) v a face lucruri demne si mărețe. Haideți sa pornim cu dreptul si sa fim mai buni . Asa sa ne ajute Dumnezeu!
Doru pe 20 Septembrie 2020, 22:40
#10
Mania secretului
Nu inteleg de ce dl Cuclea nu oficiază relatia lui cu Ionela, de ce atata secret?

La fel si vila pe care o detine la Busteni, vecin de vila si piscina cu dl Cone ?

Intrebarea pe care mi o pun este, de ce atata secretomanie!??
Nyk pe 11 Septembrie 2020, 19:32
#9
Pentru turneni
Hai sa_i plesnim la vot pe milogii de Psd_isti, hai PNL.
Balealà pe 11 Septembrie 2020, 12:21
#8
Pentru eu
Secretara aia de care spui tu este numaru unu in primărie chiar Cuclea a spus la un șpriț cà la ce gàwazà face nu renuntà niciodata la ea
Eu pe 09 Septembrie 2020, 22:40
#7
Jigodii psd
Ducăse dracu de pesedist prost cu jigodia aia de secretară care se crede buricul pământului. Să dispară dracu din primăria asta odată. Ducăseeeeee invârtinduse
Cuclea pe 06 Septembrie 2020, 00:35
#6
PSD-UL NU JIGNESTE ALTE PARTIDE!!!
Care este problema ca are poza cu secretara lui?

Vorbesti serios!?

In ce secol traisti domnule?

Tu nu iti inviti o colega la dans,sa faci o poza sau sa discuti cu ea?!!!!

Este ceva omenesc in primul rand domnule comunist!

Pnl imparte si nu cerseste voturi!!!!

Toti politicieni fac asta este ceva firesc!

Aici se cearta lumea,se jigneste.

In politica se discuta se contrazice !!!!!

Va faceti partidul de ras!!!!

Cititi toate comentariile cenzutate in care jigniti PSD UL

PSD UL NU DA IN NICI UN PARTIT !!!!!!

IN SCHIMB VOI O FACETI!

Cati neuroni mai aveti pentru o lingura de linte !

Fiti maturi si calculati!
Marius pe 03 Septembrie 2020, 11:37
#5
pt. Intelept
-dragule, inainte sa il lauzi pe Danut mergi, te rog mult, in municipiul Oradea, si vei vedea cu adevarat ce poate face un primar;

-nu, nu ai dreptate, Danut nu a facut nimic pt. Turnu Magurele; inca de la intrarea in sediul primariei te intampina un analfabet(si nu functional ci cu "acte"), incearca sa vorbesti cu informaticianul, cu diversi "pilosi" care lucreaza la stat in aceasta primarie si intradevar vei vedea cate a facut Danut pentru ceilalti "nepilosii" ;

-bine, acum fie vorba intre noi, si eliminand din calcul nulitatile(ex.Paunescu), trebuie sa hotaram cumva, dar, in nici un caz Danut...
Floricel pe 03 Septembrie 2020, 10:02
#4
Asa e #3
Mare dreptate !!!!
Nebunu' din coceni pe 03 Septembrie 2020, 06:36
#3
Lui Gogu
Pe fond ai dreptate, dar hai să vedem și ceea ce voi nu vreți să vedeți: Steluța Mohora cum a ajuns mare sculă pe la drumuri? Prin competență ori fiindcă e competentă la altceva? Nepotismul și corupția nu va dispare în Turnu Măgurele, ci-și va schimba culoarea politică.

Intelept pe 03 Septembrie 2020, 00:09
#2
Dreptate
Pana acum il lingeati in fund pe Danut !!!!!Oameni buni fiti mai buni nu mai judecati oameni! invidiosilor si railor! Daca era cineva din familia voastra si facea la fel cat a realizat Danut atunci era de bine cu fast si voie buna.

Cate a facut omul acesta si tot scarmati chiar a facut ceva!!!! Voi nu aveti familie,nu aveti copiii oamenilor daca va pot numi oameni .Aveti grija de femeile voastre si de copii vostri si fiti mai buni !
Gogu pe 02 Septembrie 2020, 19:54
#1
lupul paznic la oi
Acest Nimic nu a realizat Nimic! Studiu de fezabilitate de 500 000 € in port?! Cit a fost comisionul?Statia de epurare nefunctionabila! Cit a fost comisionul? Conducta de caldura vinduta! Pe citi bani nu se stie, la 16-18km sau mai bine!? Cit a fost comisionul?Angajari de fini si nasi fara conc*rs in primarie!Primaria transformata in afacere de familie umilind majoritatea salariatilor onesti si cinstiti!
Zoe pesedista pe 02 Septembrie 2020, 18:08
#0
Dragnea baskan
Dacă Dragnea ajungea președinte primarul de le turnu magurele devenea cel mai tare,dar Petre și Mihai (bilețel) au fost prostiti și dezinformați de dragne Ilie cu privire la activitatea desfășurată de el CIT și Valentin .daca cei doi luau deciziile corecte in sni 2014,2015,2016 și îl informau corect pe Dragnea,acum Dragnea ar fi fost,,DOMNUL PRESEDINTE’’,cum ii plăcea sa ise spună in inilnirile informale,pe care le avea cu poporul roman

.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.