Video Ludovic Orban - vizita la Port Turnu Magurele.

01 Septembrie 2020, 23:40 | 4466 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Ludovic Orban si Claudiu Cracea

Premierul Romaniei a facut o vizita la Turnu Magurele pentru a-l sustine pe Claudiu Cracea.  

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
Catalin Manzatu. pe 02 Septembrie 2020, 16:18
#8
Falsului ilie de la scularie.....
Ai inviat? Te bagi in vorba ca musca-n c*rul iepei. Bine, voi schimba intrebarea: DESPRE CARE PROIECTE ESTE VORBA DACA A FOST NEVOIE SA VINA DITAMAI PRIM MINISTRUL SA LE SUSTINA? DACA A FOST NUMAI IN SCOP ELECTORAL NORMAL AR FI FOST SA AIBA O INTALNIRE CU CATEVA SUTE DE SUSTINATORI AI LUI CRACEA! SURSE DINTRE APROPIATII LUI CRACEA SPUN CA PRIMUL MINISTRU L-AR FI INTREBAT: CLAUDIULE, AI IMBATRANIT CANDIDAND SI PIERZAND MEREU. DACA VEI PIERDE SI-ACUM CE VEI FACE, PLECI IN GERMANIA LA CULES SPARANGHEL?

Precizare foarte importanta: SUS NUMITUL NU ESTE PSD-ist!!
Victor pe 02 Septembrie 2020, 15:56
#7
Involuție...
...pleava, de la rampa de încărcare cu cereale a șlepurilor, nu le-a intrat în ochi? Depozitele cu azotat de amoniu, nesupravegheate, sursă de explozie, nu au fost vizitate? O prosteală, marca electorală!
Victor pe 02 Septembrie 2020, 14:45
#6
Involuție...
Ce spectacol prost!... Crede cineva că vizita acestui individ habarnist, ajuns la guvernare din prostia psd-ului, va avea vreo finalitate? Praf electoral, în ochii alegătorilor! Oare i-ați uitat pe cei care au tăiat salariile cu 25%? Aștia, care printr-un joc al hazardului au ajuns unde sunt acum, sunt lupii în blană de oaie! Nu avem variantă electorală...

ilie de la scularie pe 02 Septembrie 2020, 13:35
#5
manz
Manzule, ai fi vrut ca LO sa repare instalatiile si sa plateasca salariile in locul lui Nicolae !?

Sigur iti plac barfele ca oricarui turnean....
PAS pe 02 Septembrie 2020, 12:57
#4
PNL
Am venit ieri de la alexandria si am ajuns coloana e normala sa nu ai voie sa depasesti o coloana in mers dar nu e normal sa fi blocat sa depaseti de un autoturism duster cu nr de buc*rest cu intialele PNL pur si simplu se punea pe mislocul drumului intentionat sa nu depasesca nimeni .aveau si masini de politie in coloana dar sa preferat sa se faca LEGEA CU MASINA PNL
Jdkd pe 02 Septembrie 2020, 11:46
#3
Xjxjd
A mers la salbaticii aia acasa, ma mir ca nu l au asteptat turnenii cu oua si rosii la cat de salbatic e electoratul psd
Catalin Manzatu. pe 02 Septembrie 2020, 08:33
#2
Nedumerire.
Dl Prim ministru Ludovic Orban a vizitat portul. Ce sa mai vada in port, poate carciuma Briza Dunarii? NOI NE ASTEPTAM SA MEARGA LA COMBINAT SA DEA O MANA DE AJUTOR PENTRU FUNCTIONAREA NORMALA A ACESTUIA SI MAI ALES, SA REZOLVE PLATA SALARIILOR RESTANTE DE 5 ANI. LANGA CRACEA TREBUIA SA STEA IOAN NICULAIE CU CARE A FACUT AFACERI SERIOASE. LA PARCUL FOTOVOLTAIC AL LUI CRACEA DE CE NU A FOST? DIN SURSE NU PREA SIGURE SE ZICE CA S-A FACUT SI O VIZITA DISCRETA SI IN INSULA BELINA, LA O CIORBA DE PESTE SI LA UN GRATAR.
Baston pe 02 Septembrie 2020, 07:53
#1
Micuțul fitofag
Șefu meu,craceo,nu vezi ca Sică mandolina, se uita ca broasca la inundații? Daca nu avea masca pe bot,am fi văzut cum ride de aberațiile tale. Oare putem să-i prostim cu portul? In afara de simionescu cu jetul,cine dracu o veni pe aici?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.