O sa murim si nu se termina de asfaltat orasul! Ce pretentii sa avem pentru rezolvarea adevaratelor probleme?!

31 August 2020, 00:16 | 2395 vizualizări | 12 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu Magurele.

A asfalta strazile unui oras e acelasi lucru cu a turna un trotuar intr-o gospodarie. Ce mare smecherie! Unde muncim ca sa putem trai? Suntem ramasi mult in urma sau rupti de realitate.

In orasele dezvoltate se pun bazele regenerarii urbane, iar Turnu a ramas ostatic prostiei si hotiei celor care il conduc spre disparitie. Gardurile vii si arbustii decorativi sunt din cele mai vechi timpuri si neingrijite. Nu avem unde sa ne facem nevoile si mergem la WC la coltul blocului sau la gunoi. Cainii nu au un adapost si umbla liberi prin oras.

Cati locuitori avea orasul acum patru ani si cati are in prezent (cati tineri au parasit orasul) - acesta e un indicator incotro se indreapta orasul. Ne tot ameninta cu marirea salariului minim. Cat castiga cei care promit ca maresc salariul minim?! Salariile cresc numai daca patronii cauta forta de munca, nu sa mergem sa ne milogim pentru un loc de munca prost platit. Pana si la gunoi iti trebuie o pila sa te angajezi. 

Citeşte şi
Comentarii (12) Adaugă comentariu
Cornel P.... pe 01 Septembrie 2020, 19:00
#12
Articol aiurea.
Ceea ce spun nu este un fel de misto.

-Nu se asfalteaza orasul, ci numai strazile si alte loc*ri de interes public-piete, parcari, de ex

.-Asfaltarea, practic, nu se termina niciodata. Periodic trebuie refacuta.

- Nu PSD a asfaltat strazile, ci niste firme. Ca acestea apartin unor oameni dintr-un partid, este adevarat.

-Sper ca unii isi mai aduc aminte ca taxa de drum a introdus-o dl Basescu si pe drumurile aflate in lucru se afla cate o tabla pe care scria "aici sunt banii dvs!" Mult timp s-a vorbit de un "rege al asfaltului"-nu ii mai retin numele- care nu era al PSD.
Insiversion pe 01 Septembrie 2020, 15:22
#11
Au iesit pesedeii la latrat
E ordin pe unitate sa latrati a disperare? Cum poti pretinde sa faca PNL-ul in nici un an ce n-a facut ciuma din '89 încoace? Eu mai sper ca totusi turnenii sa realizeze ca sunt in secolul 21 și să scape de acești nenorociți votand orice altceva, nu toti hoții si parasutele care si-au tot batut joc ani si ani...TREZITI-VA!
1 pe 01 Septembrie 2020, 14:41
#10
Handicapate, toate 3
Culmea e ca, Cuclea aude și tace.
Nu are legatura cu articolul pe 01 Septembrie 2020, 00:39
#9
TULBURARE LINISTI PUBLICE F 19
De 2 zile cumnata lui Soimu da petrecere cu muzica la maxim in bl f19 e 12noaptea si politia doarme vrea sa dea petrecere sa meargă la local nu aici sa nu putem dormi sa mergem la serviciu mai ne dimineață muzica la maxim mai canta si ele si chiuie zici ca sant in codru cred ca nici nu au auzit de tulburarea liniștii publice
Nebunu' din coceni pe 31 August 2020, 21:36
#8
Lui Andrei
Băi labă tristă, v-a dat Crăcea ordin de zi pe unitate să scoateți capul? Păi nu da el cu căcat pe tavan că PSD cumpără voturi contra mici și bere? Și individul ce făcu? Exact la fel, ieri după amiază a făcut barbeque electoral la Banciu! Curat murdar coane Claudiule! Parol! Și cine căra oamenii la Banciu? Batacliu, sclavul fraților Codrea, cu care Crăcea a bătut palma, prin mijlocirea lui Simionescu, cu care același Crăcea sta cioc în cioc la separeurile lui Nenea Iancu. Și de care nu este străin nici Dragnea jr. Băi labă tristă, tu cui plm vinzi gogoși?
IEȘIȚI LA VOT pe 31 August 2020, 16:22
#7
PSD este Cancerul care a falimentat România și trebuie Distrus la VOT
https://www.g4media.ro/sondaj-imas-europa-fm-psd-scade-semnificativ-pana-la-aproape-20-pnl-se-mentine-la-33-alianta-usr-plus-creste-usor.html
Victor pe 31 August 2020, 16:16
#6
Involuție...
Involuție... De ce? Pentru că nu facem nimic să îmbunătățim calitatea aerului din oraș.Nu există garda de mediu! Mirosul de cauciuc ars și gunoi, au pus stăpânire pe noi. Cancerul bate la ușa fiecărui turnean, dar pe el îl interesează pistele de bicicletă... Combinatul o sursă de poluare, dar și un pericol permanent pentru oraș prin depozitele cu azotat de amoniu nesupravegheate, lăsate de izbeliște. În rest sănătate!
Andrei. pe 31 August 2020, 14:08
#5
Loc de dat cu capul.
Asa se scria pe vremuri (si probabil si acum) pe grinzile de pe casa scarilor, unde persoanele mai inalte riscau sa dea cu capul. La fel cu aceasta problema a asfaltarilor. Sigur ca este importanta, dar nu arde tara-n foc si babele sa se pieptene. Gelule, tu esti beat, intelegi ce-ai scris?
Maria pe 31 August 2020, 10:44
#4
Intrebare simpla
In cît timp o sa asfalteze Cracea străzile din Turnu Măgurele ?
. pe 31 August 2020, 10:30
#3
.
Asfalteaza Cracea, ma, cu ce ii ramane de la gratarele de la Banciu. Nu va e, ma, rusine, vai de mama voastra?

Z pe 31 August 2020, 09:30
#2
Nedumerire
Bun, așa este, dar guvernul liberloc ce face? Sau mai bine zis ce-a făcut ca să ajute orașul Turnu. Dacă vrei să ajungi la Roșiori sau Alexandria, îți rupi mașina-n două. Calea ferată? Dacă alergi pe lângă tren îl întreci pe anumite tronsoane. Auturul postării tace precum căcatu-n iarbă despre acest aspect: lipsa infrastructurii alungă investitorii. Nu sunt investitori, atunci nici loc*ri de muncă nu-s, și dacă nu-s loc*ri de muncă, atunci e sărăcie și depop**are. Și uite așa cercul ăsta vicios se închide. Numai că liberlocii nu văd asta. Ei sunt preocupați doar cu ceea ce n-a făcut PSD pentru oraș, nu pentru ce ar fi trebuit PNL să facă. Chiar mi-ar place ca idiotul de Crăcea să câștige. Să vedem dacă în oraș o să c*rgă laptele și mierea, numai că tare mă tem că nu se va schimba nimic, iar Crăcea va pune placa aia cosacrată: greaua moștenire.
GELU pe 31 August 2020, 08:42
#1
UNDE E MARELE TELDRUM?
AU RĂMAS TROTUARELE ȘI STRĂZILE ALEA CARE ÎI ZGUDUIAU CAPUL COPIILOR LUI DRAGNEA,ATUNCI CÂND IEȘEA EL CU CĂRUCIORUL PE CENTRU.AȚI ÎNCHIS STRADA PRINCIPALĂ A ORAȘULUI ȘI AȚI BLOCAT TOT ORAȘUL.ÎN PIAȚĂ ȘI ÎN JURUL EI NU GĂSEȘTI UN LOC DE PARCARE,TREBUIE SĂ MERGI PE JOS CU SACOȘELE ÎN MÂNĂ.V-AȚI BĂTUT JOC DE ORAȘ ȘI DE OAMENII LUI.CU CE MINCIUNI ȘI PROMISIUNI MAI VENIȚI ÎN CAMPANIE,JEGOȘILOR DE PSD-IȘTI?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.