Politica teleormaneana: curvarasie si infractiuni. Sergiu Iordan si zugravul prins la furat.

21 August 2020 | 4472 vizualizări | 14 comentarii
Sergiu Iordan
Sergiu Iordan

Alegerile locale din 27 septembrie vor fi cu adevarat „speciale”. Mai mult ca niciodată, anul acesta, partidele politice au cea mai pestriță ofertă din toată istoria electorală teleormăneană.

   Mă refer în primul rând la amploarea migrărilor candidaților între partidele politice.
   PNL, PMP, PSD și ALDE au schimbat între ele tot ce se putea schimba, primari, viceprimari, dar și consilieri locali. De ce? Ei sunt singurii în măsură sa vă explice motivele.
   Rămâne o întrebare simplă, este această practică electorală un semn de respect față de alegatori? Mai pot avea alegătorii încredere într-un partid care își curbează principiile și doctrina în goana dupa voturi? Eu cred că nu, dar răspunsul corect din urnă va ieși.

    În al doilea rând, trebuie să menționez faptul că, în Teleorman,  partidele își desemneaza candidați condamnați penal sau cu dosare în curs de cercetare penală.
   Înțeleg că există reabilitare și prezumția de nevinovăție, dar câți dintre dumneavoastră angajează un zugrav care a fost prins furând dintr-o casă în care a lucrat? Probabil niciunul, atunci de ce ați vota persoane care, în funcții publice fiind, au pus mânuțele pe banii publici?
    Uitându-mă pe lista de candidați la presedinția Consiliului Județean Teleorman, remarc o situație „amuzantă”, primii trei clasați în sondaje am trecut toți pe la DNA, eu în calitate de martor, iar ceilalți doi în calitate de suspecți pentru săvârșirea unor fapte penale.
     Într-o țara cu tradiție democratică, aș sărbători victoria de pe acum, dar în Teleorman… situația este altfel.

   Până când lucrurile vor reveni la normal, nu uitați, fără corupție ajungem departe!

Sergiu Iordan, presedinte USR-Teleorman
Candidat la functia de presedinte CJ Teleorman

sursa: mesageruldeteleorman.ro

Comentarii (14) Adaugă comentariu
Nebunu' din coceni pe 25 August 2020, 22:08
#14
Lui # 13
Stai în plm parcat băi bou-belții! Nu ieși din parcare decât dacă ai ceva de spus! Opțiunea de vot este la liberul arbitru, nu trebuie să-ți spun eu cu cine să votezi băi prostul satului! Nu te băga în diagrama fier-carbon că te depășește boule! Aia nu se pictează cu grafitty, așa cum crezi tu! Diagrama aia se studia în clasa a X-a la disciplinele tehnice de la profilele industriale. Stai departe de subiect băi c*r pictat, că ești în plus. În plus, dacă aștepți sfaturi și alte alea de la unii ... chiar ești retardat. Ce plm, a plouat cu idioți pe acest site?
THE CRAZY FROM COBS. pe 25 August 2020, 14:15
#13
Nebunului din coceni.
Ia zi-mi, mai cocean intepenit in gaoaza lui Basescu, ce-i cu ledeburita, perlita, cementita si fonta cu grafit nodular din dovleacul tau cat aluna, plin de cacat: pe cine sa votam? Pe cine sa nu votam, ne-am cam lamurit, dar asteptam sfaturi si indemnuri referitoare la cel pe care tu il socotesti demn de mila noastra, adica a poporului unic muncitor?
unul pe 24 August 2020, 16:38
#12
Herr-MAN= liviu olteanu= alte nume conspirative
Domnul dezinformator psdist, esti bine informat de catre Cuclea! Cuclea e destept, stie formula apei, si ce mai stie el sa faca? Ca orasul arata groaznic! Esti activat acum de el, sau reactivat? Ca la dezinformare esti as! Sau esti si tu turnator,dar nedovedit? Cu angoase ca tine s-a distrus orasul asta! Ce beneficii ai tu de dezinformezi pe acest site? Esti cu Mohora de la spital care nu stie sa scrie corect?
Nebunul din coceni pe 24 August 2020, 14:33
#11
lui Herr-Mann
Nea Ecuație de gradul doi, crezi că dacă tu știi să rezolvi o ecuație de gradul doi sau trei, toți trebuie să știe s-o facă? Băi piuliță-n dungă, degeaba te dai de cult. Nu ești. Ești un idiot cu un intelect liminar, care vrea și el să iasă în evidență cu ceva, așa că numai ledeburită, ferită, perlită, austenită și cementită nu rezolvi prea mare lucru. Asta pe lângă bășinile de rigoare, pe care le flatulezi pe partea eronată a tubului digestiv. Stai parcat băi,,telectual" de baltă care ești tu Oltene, că ești praf.
Nebunul din coceni pe 24 August 2020, 12:37
#10
Lui Dan
Ia zii băi Sora 13, pe cine să votăm la Turnu? Pe PSD-iștii migrați la PNL pe motiv de liberalism asimptomatic? Băi ești prost? Când Crăcea a bătut în mod ocult palma cu Dragnea jr, când te pupi bot în bot cu Simionescu și frații Codrea mai poți să înjuri pe alții? Sau să votăm pe eternul și fascinantul looaser de meserie care este Claudiu Crăcea, zis și prostul satului? Atunci chiar are dreptate Secu, atunci când te-a întrebat dacă mai ai frați. E grav dacă răspunsul e afirmativ.
Gogu din turnu magurele pe 22 August 2020, 23:29
#9
Valiza prostilor
Sergiule,văzu ca valiza este o manip**are folosită pentru albirea lui Dragnea dar aici vinovati principali care au contribui la eșec sunt nicoleta și pitis. Au greșit actele.
Herr-MAN. pe 22 August 2020, 14:55
#8
Lui "unul"=#3.
Iar ai dat cu oistea-n gard, ca de obicei! Nu sunt LIVIU OLTEANU,(dupa cate se stiu este un om deosebit, pe care cu adevarat asa il cheama, este turnean, a lucrat la Combinat si locuieste in com. Poiana) CI UN CETATEAN CARE SE PRETINDE A FI UN OM DOMN. Eu, in mod categoric, nu sunt dezinformator, pesedist sub acoperire(mai degraba penelist descoperit!), dar tu, tot in mod categoric esti un incult, obraznic si prost crescut care folosesti niste cuvinte al caror sens nu-l intelegi. Eu lui Sergiu Iordan i-am pus o intrebare, al carei raspuns stiam ca nu-l cunoaste. Nu era nici o nenorocire, sunt multe altele pe care nu le stie, DAR AVEA TIMP BERECHET SA INTREBE UN PROFESOR DE MATEMATICA, SAU UN ELEV DE CLASA X-a SI SA-L POSTEZE. IN CEEA CE-L PRIVESTE PE CUCLEA,TE ASIGUR CA STIE FORMULA APEI( DAR TU STII FORMULA APEI GRELE SI LA CE SE FOLOSESTE ACEASTA?) SI MAI CUNOASTE SI DIAGRAMA FE-C (ADICA FIER-CARBON, CA SA NU TE UITI CA VITELUL LA POARTA NOUA)INCHEI CU SFATUL: TACI DRACULUI!
Secu pe 22 August 2020, 11:46
#7
Pt Dan
Maaaaa, tu mai ai frati? Ca e groasa treaba daca mai ai
Dan pe 22 August 2020, 10:13
#6
Bine ai grait,Secu,esti praf !
Dar,trebuie să nu ai CREIER sa-l votezi pe Cuclea,dupa atatia ani de furt,de mizerie si somaj,distrugere si nicio investitie care sa asigure niste loc*ri de munca decente si suficiente pentru cetatenii de la care spera sa obtina voturi.Haita socialista nu a lasat decat saracie si praf in urma lor,prin zonele pe unde au fost zeci de ani la conducerea primariilor si consiliile judetene.
Secu pe 22 August 2020, 01:34
#5
Secu
Trebuie sa ai ceva pe creier sa l votati p asta
THE CRAZY FROM COBS. pe 21 August 2020, 19:30
#4
Am si eu o intrebare.
Zici ca ai fost chemat la DNA in calitate de martor. Poti fi mai concret? Ceilalti doi dai de inteles ca au fost invinuiti. Da nume si fapte.
unul pe 21 August 2020, 19:21
#3
Herr-MAN= liviu olteanu= alte nume conspirative
Aloo, ia intreaba- l pe Cuclea formula apei? Tu esti un dezinformator si un psd-ist sub acoperire!
Herr-MAN. pe 21 August 2020, 14:33
#2
Domnule Sergiu Iordan.
Incepand de azi imi propun sa ma implic mai mult in viata politica a acestui oras FARA SA AM INTERESE SI AMBITII DE A ACCEDE IN FUNCTII POLTICE SI PUBLICE, CI AVAND CONVINGEREA FERMA CA NU-MI POATE FI MIE BINE DECAT DACA TARII MELE II ESTE BINE. [(ACUM X ANI MI S-A PROPUS SA CANDIDEZ PENTRU FUNCTIA DE PRIMAR, GARANTANDU-MI-SE REUSTA. AM REFUZAT CATEGORIC, OBIECTAND CA ACEASTA URBE NU POATE FI CONDUSA LEGAL AVAND O MARE PARTE DIN CETATENI NECINSTITI, INCULTI SI LENESI. FAC MENTIUNEA CA NU ERAM INREGIMENTAT POLITIC, IAR PARTIDUL CARE MA PROPUNEA FORMEAZA ACUM "GUVERNUL MEU")]. INCEPAND DE AZI AM SA PUN NISTE INTREBARI CELOR CARE CANDIDEAZA, INTREBARI PERTINENTE, FARA INSULTE SI INJURII. INCEP CU DTA PENTRU CA AI POSTAT PRIMUL UN COMENTARIU. UN SFAT: LASI SA SE INTELEAGA CA AI FI PRIMUL IN SONDAJE. IMPOSIBIL, LUMEA NICI NU TE CUNOASTE! ESTI MINTIT.PRIMA INTREBARE, DLE INGINER: PREZENTATI DEMONSTRATIA PENTRU FORMULA DE REZOLVARE A ECUATIEI DE GRADUL 2(FORMA CANONICA SAU COMPLETA)PANA MAINE
Hai că nu-mi vine să cred pe 21 August 2020, 10:39
#1
Ați pronunțat cuvânul FURAT ?!?
Păi băieții din PSD sunt campioni olimpici la sportul ăsta.Nu cred că există vreo formațiune politică din Europa sau din lume,cu doctrină socială de stânga,atât de bogați,cu atâtea dosare și suspiciuni de furt,evaziune și spălare de bani ca la noi la PSD.Cel puțin,asta citim și vedem zilnic prin Presa Românească.Dacă mai doriți și exemple,e suficient să priviți banerele si orice afiș electoral al PSD.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.