Zona Turnu Magurele are nevoie urgenta de un abator si o fabrica de lactate. Tinerii sunt derutati si lasati in voia sortii.

12 August 2020, 07:51 | 5779 vizualizări | 28 comentarii
Car Universal
Abator.

Situatia e foarte grava, daca nu se trece la fapte, Turnu Magurele va disparea. Cei care au putere de decizie trebuie sa faca ceva pana nu e prea tarziu. Riscam sa cadem la un nivel mult mai jos si e greu sa ne revenim. Daca ne axam pe cresterea salariului minim, pensiilor, alocatiilor si ajutoare sociale, acestea nu aduc plus valoare. Trebuie sa infiintam tot felul de fabrici si fabricute unde sa prelucram materia prima din aceasta zona. Lucrurile sunt simple, numai ca, ramane sa mai si vrem. La Turnu Magurele a fost abator, acum e numele unei strazi. E bine ca nu se uita!

Citeşte şi
Comentarii (28) Adaugă comentariu
SOCRATE si un discipol. pe 19 August 2020, 14:53
#28
O maxima si cateva...minime.
-S; MUSTELE CAUTA O RANA, ALBINELE FLORI, OAMENII BUNI CALTATI, IAR BARFITORII DEFECTE.

-d: "politicienii" se baga ca musca in c*rul calului si ca gandacii in baliga.
THE CRAZY FROM COBS. pe 18 August 2020, 14:51
#27
Unor prosti.
VOI INCA NU V-ATI PRINS CA UN MISTOCAR ISI BATE JOC DE VOI POSTAND NISTE COMENTARII CARE AU UNICUL SCOP DE A VA ENERVA? EL ESTE AIDOMA TRECATORULUI DE PE STRADA, CARE BAGA NUIAUA PRINTRE SCANDURI PENTRU A PROVOCA CAINII?
Al 48-lea turnean pe 17 August 2020, 17:53
#26
Sa nu zici ca lucrezi la filiala NASA din Tr Magurele
Da ce vocabular elevat ai, mancatorule de rahat si ce educatie de pension, vai de capul tau de onanist!
Stii tu care. pe 17 August 2020, 14:20
#25
Altui c*rneam #24.
Stiu ca nu-i frumos si civilizat sa fii mojic, dar nu gasesc alt argument-replica la mancatoria ta de cacat neferment decat acesta: DU-TE-N PIZDA MA-TI, CU PSD-ul TAU. Bai boule, tu nici n-ai citit ce-am scris referitor la varsta mea. Cum ma-ta era sa fiu comunist, cand nici macar soim al patriei nu puteam fi!? Si nu ma laud ca am serviciu, este ceva normal pentru un cetatean care VREA sa munceasca. Daca ai sti unde am serviciu, te-ai pisa pe tine, lepadatura! Pe viitor iti recomand sa porti pempersi. P.S. IN COMENTARIUL PRECEDENT AM INCURCAT NISTE NUME. SCUZE SERGIU IORDAN!
Alt turnean pe 17 August 2020, 09:19
#24
E clar
Acu te lauzi ca ai servici, d-aia iti este teama ca se duce dracu pesedeul, sa nu rămâi cu foamea in gât, papagal comunist
OUTSIDEVERSION. pe 16 August 2020, 20:35
#23
Catre #21-un c*rnean.
Nervos nevoie mare, iar te bagasi ca musca-n c*rul calului.-Daca nu pricepi ce inseamna unele cuvinte, nu le mai poci=outsider(?)- Nu puteam sa studiez la Stefan Gheorghiu si nici sa fiu membru PCR, pe 21 ianuarie 1990 deabia implinisem 4 ani si nici nu cred ca mai existau. Acum la fostul S.G. este o facultate de prestigiu a UPB. Mi-ai dat o idee, poate o urmez.-Tu probabil aveai pe atunci o varsta potrivita pentru ambele. -Nu-mi mai strica ziua, la noapte sunt de serviciu si vreau sa dorm si eu un pic.-Ia spune,bai cultule la capatana de dovleac, de ce crezi ca sunt analfabet, sau zici si tu cand te uiti in oglinda?-Daca imi place orasul? E treaba mea! Daca tie nu-ti place, du-te la Poroschia.
Herr-MAN. pe 16 August 2020, 16:45
#22
Draga Mihai.
Hai sa fiu eu mai precis,poate pricep si justitiarii, simionii,dimestii si alti manelisti politici:-Din infrastructura fostului abator si a fostei fabrici de lapte (nu mai vorbesc de alte "foste" cum ar fi fabrica de tomate, sistem de irigatii, sere)s-o mai gasi ceva cu care-prin reproiectare,reconstructie,modernizare,- sa se faca iarasi ce a fost si mai mult decat atat.-Investitor CU CAP sa se gaseasca ca bani ne-a dat UE vreo 80 miliarde euro. Numai ca este nevoie de niste PROIECTE pe care nu trebuie sa le faca vreun partid sau vreun om politic (asta era pe vremuri cand PCR stia tot si facea tot).De ce nu faci si tu unul, sau "justitiarul", sau dl ing Sergiu Iordan, sau Alex Manea si altii care stau in tribuna si huiduie?.Acum pun si eu o intrebare" ne crapa buza dupa sosele, se scufunda pamantul de atata marfa produsa si care trebuie expediata auto, intrucat caile ferate duduie de trenurile de marfa care circula ca in Japonia,iar pe Dunare nu mai incap vapoarele si slepurile?Poftim?
Un turnean pe 16 August 2020, 15:45
#21
Javrei outsider
Se vede de la o posta ca esti o javră comunistă cu scoala făcută la stefan gheorghiu. Tie iti place cum arată orașul nostru și bătaia de joc a psd? Dar-ar covidu peste tine de hodorog imputit. Si mai esti si analfabet, dar asa e cu comuniștii inteleg ce si cum vor ei, mai puțin realitatea. Ce a spus inside si ce spui tu, natarau dracu
OUTSIDEVERSION. pe 16 August 2020, 12:33
#20
Tot lui insideversion.
Nu inteleg de ce ma copiezi daca nu esti de acord cu mine?! Daca nu esti alex manea, nu mai umbla cu ..iordane, fa-ti meseria pentru care tatal tau a cheltuit destul si mai USoR cu politica, nu-i de nasul unor neispraviti. Apropos: tradu-ti numele in romana.
Insideversion pe 16 August 2020, 11:35
#19
Vai, eroare!
Justițiarul nu se numeste Alex Manea, în rest da-mi voie sa trag apa peste câmpii pe care-i tot bati. Ca de obicei scrii mult si nu spui nimic si ce e mai dureros, cum am spus de atatea ori si nu doar eu, doar vorba e de voi si fapte ioc..., iar pedesereul va continua sa-si bata joc, ca are de cine. Asta este esența si asa pare sa ramana! Altă întrebare? Hahaha!
OUTSIDEVERSION. pe 16 August 2020, 08:34
#18
Lui INSIDEVERSION.
Scumpule, lasa-ne in pace cu "salvatorul patriei" Alex Manea. I-am vazut materialele, inclusiv cel despre urbea noastra. Te pisi pe ele, diversiuni de cea mai proasta speta, create de un individ extrem de slab cultural si cu un coeficient de inteligenta situat la 20-25% fata de cel normal. M-am amuzat grozav de afirmatia ta ca a avut o contributie hotaratoare la condamnarea lui Liviu Dragnea! Ha ha,ha, vorba unui reputat informator-turnator al fostei Sec*ritati. Bai, neam de-alde sergiucuiordane, politica nu-i de nasul prostilor! Se usuca porumbul pe camp si voi vreti sa salvati Romania. Cea mai mare salvare ar fi sa va puneti streangul de gat.
Votantul. pe 15 August 2020, 17:08
#17
Nu cred ca trebuie sa va mai ciorovaiti.
Nu-i nevoie de fabrica de lactate si de abator. Mai necesara mi se pare o fabrica pentru prelucrarea si impachetarea cacatului. Materia prima o avem din belsug, gem supermarketurile care sunt luate cu asalt sapte zile pe saptamana de ...saracii care nu mai au ce face cu banii primiti de la "guvernul meu" drept stimulent pentru nemunca.
Herr-MAN. pe 15 August 2020, 15:32
#16
Stimate "Justitiar"
Constat ca vorbim aceeasi limba-care inca se mai numeste romana-dar basca ne intelegem,asa ca iti propun s-o lasam balta,in sensul ca daca eu comentez ceva.nu te mai baga peste mine si viceversa.De ex: "MIHAI"are o viziune pe care eu o consider fantezista si ii dau o replica destul de bine argumentata, fara floricele politice. Desi m-am ferit sa fiu dur, m-ai infuriat si voi aduce injurii grosolane multor turneni: INTR-O CLOACA DE LENESI, HOTI,INCULTI, INCREZUTI SI ANTISOCIALI NU SE POATE FACE TREABA!DACA AI FI UN OM CU UN GRAD DE INTELIGENTA MEDIU AI STI CA ACEST ORAS A INCEPUT SA SE RIDICE DUPA 1960 PRIN ADUCEREA MULOR PROFESIONISTI CU DIVERSE GRADE DE CALIFICARE, DIN ALTE ZONE ALE TARII, IN SPECIAL DIN ARDEAL. SUDUL A ASIGURAT NUMAI ACTIVISTII DE PARTID, MILITIENII SI SECURISTII(si hotii).VOI AVETI NEVOIE DE INVESTITORI CARE SA CONSTRUIASCA, SA-SI ADUCA PROPRII ANGAJATI PENTRU MUNCA, IAR VOUA SA VA PLATEASCA NUMAI PENSII CAT MAI SPECIALE. (Ce mama dracului sa vorbesc cu Primarul?)
Justitiarul pe 15 August 2020, 10:11
#15
Domnului Herr
Nu este cazul sa te aprinzi, Mihai, știi bine ca mă desc*rc și singur, mulțumesc! Domnule Herr, ai mers fie și o singura data sa ceri socoteala primarului pentru promisiunile neonorate făcute în campanii? Evident nu, mentalitatea și nu mai zic ce specifice locului, sunt departe de a considera ca un primar are permanente datorii fata de electorat. Și atunci cum Îți permiți sa îmi ceri mie ceva ce nu mă obliga? Am treburi mult mai importante, nu ma pot ocupa de nimic*ri!
Insideversion pe 14 August 2020, 19:07
#14
Pentru tronc-hodoronc
Vorbesti ca sa nu adormi, amice! Întâmplător il cunosc pe Justițiar, este vecinul meu, iar fără acordul lui nu pot da alte amănunte, cert este că lucrează în media, apare foarte des la tv si a avut un mare aport la condamnarea cretinului de Dragnea. În ce privește obsesia ta cu Tavocu, asta e prea mic in comparatie cu marile probleme ale Buc*reștiului si ale țării. Alta intrebare?
Herr-MAN. pe 14 August 2020, 15:03
#13
Hodoronc-tronc.
Pe vremea cand eram mai mic(acum am mai crescut nitel),exista o replica,drept raspuns pentru cei care se bagau in vorba ca musca-n c*rul calului,adica ceea ce spuneau ei nu are nici o legatura cu subiectul in discutie"Ce-are vaca cu primarul?" Asa si cu #11 si #12.In coneptiile voasre liber-schimbiste,spiritist-europeniste si nord-atlantide,la Turnu Magurele din zece locuitori nu gasesti doi sa vorbeasca aceeasi limba (probabil ca vreti sa spuneti aceeasi cu a voastra,limba pe care nici voi n-o intelegeti).Ce-are bai,alde pulica franaru',PSD(cred ca habar n-aveti ce este) cu abatorul, fabrica de lactate,cu pasarile, vitele si cu mafiotii care iau magazinele cu asalt(de unde au bani?) in timp ce campurile sunt napadite de balarii?Tu "justitiarule" care ai casa pe str.Castanilor(probabil esti ursar,ruda cu Duduienii) ti-amintesti ce scriai acum cativa ani despre un interlop cunoscut ca politai sub acoperire si nota**abricant de acte falseca nu vei avea liniste pana nu intra la mititica?
Athos pe 13 August 2020, 19:42
#12
Speranțe deșarte
Nu va mai amăgiți degeaba tot PSD cu Cuclea va câștiga pentru ca la Turnu după ce ca mai sunt putini locuitori din 10 oameni cu care stai de vorba sunt 10 păreri diferite nai cu cine frate soarta este pecetluita la orașul asta.
Justitiarul pe 13 August 2020, 18:08
#11
Aceasta zona...
...are nevoie de altfel de oameni mult mai cu capul pe umeri si mai responsabili. Degeaba tot faceti pe desteptii aici, ca numai scrisul e de voi si fapte ioc. Evident ca la alegerile locale tot actualul papagal de primar va castiga. Si apropos de aceste alegeri, in c*rand voi veni in Tr Magurele pentru cateva zile, poate o saptamana sau mai mult si..., din suflet sper sa nu ma trezesc la usa cu campania pesedista..., mare surpriza vor avea, AVIZ AMATORILOR! Pentru conformitate, am un apartament pe strada Castanilor.
Herr-MAN. pe 13 August 2020, 17:18
#10
Draga Mihai.
Din ceea ce scrii se deduce ca esti un intelectual cu destula cultura literara, filozofica, julesvrnista, dar cu slabe cunostinte tehnico-economice. Este foarte umanist-patriotic sa spui ca daca s-ar gasi niste investitori, in zona Turnu Magurele s-ar instaura Raiul pe pamant. In sc*rtul meu comentariu am expus cateva elemente cheie absolut necesare pentru a avea un abator si o fabrica de lactate: pasari, animale, care sa furnizeze carne si lapte si specialisti care sa le proceseze( mai sunt necesare si multe altele, dar nu-i locul aici pentru a le prezenta si nici n-ar avea rost). Daca ai uitat iti reamintesc, iar daca nu stii, iti spun ca a existat si abator si fabrica de lactate,dar au disparut odata cu fermele care le asigurau materia prima. Acum, micii producatori nu cresc atatea pasari si animale necesare. Nu era nevoie de nici un parc industrial la "Botul calului" pe fostele platforme de la UVCP si CIC exista infrastuctura necesara, trebuie numai reabilitata. Poate voi continua.
Herr-MAN. pe 13 August 2020, 07:51
#9
Am pus niste intrebari pertinente.
Pentru Abator si Fabrica de lactate (am folosit majuscule cu un scop) ai nevoie multe animale si pasari care sa dea carne si lapte si acestea trebuie crescute in ferme mari care nu mai exista. Mai este nevoie de oameni calificati, care nu exista. Nu pricep de ce am fost cenzurat, doar n-am injurat pe nimeni.
Mihai pe 13 August 2020, 07:42
#8
Viziune
Ar trebui gandita o strategie de atragere a unor potentiali investitori inclusiv prin acordarea unor facilitati fiscale. Demult exista proiectul acelui Parc industrial insa totul a cazut in desuetudine. Nu este mai putin adevarat ca si lipsa infrastructurii atat la nivel local cat si la nivel judetean a constituit un impediment. Asa cum arata acum perspectivele Teleormanul este cam in afara oricarui plan de dezvoltare national si depop**area si imbatranirea judetului va continua, din pacate. Pana si alesii sai locali din Parlament prefera sa nu mai calce prin judet decat dupa 4 ani, prin preajma alegerilor. Asa ca....de ce speranta sa mai vorbim.
Pasu Eleonora pe 12 August 2020, 22:17
#7
Faliment
Au construit ANL Iar acum profita ele Sunt mina în mana cu primăria ce este acaparată de ciuma roșie
Vali pe 12 August 2020, 22:11
#6
Abator
Este necesar un abator dar nu cred ca ajuta pop**atia cu nimic poate doar costul la raft s ar schimba altceva nu,legislatia este foarte complexa si nu prea iti da voie sa cresti in regim gospodaresc si apoi sa til proceseze un anumit abator +ca trebui sa ai loturi de aceiasi greutate etc,greu pt pop**atie
Harabagiu valiza nicol petrisor pe 12 August 2020, 13:17
#5
Site, administrat de. Harabagiu (alături de Liviu dragnea
Esacul valizei pentru spălarea păcatelor lui Dragnea a fos datorat faptului ca nu s-a plătit ce s—apromis(cel care a promis a fost Ilie D)rezultatul final trebuia sa-l spele pe Dragnea și sa-l pregateasca pentru a candidă la presedentia României.dar acesta manevra a fost c*rmată de de Prostiile lui Ilie dragne și Ștefan Valentin și complici lor.
Harabagiu -valiza -NIcol-Petrisor pe 12 August 2020, 10:52
#4
In general
In valiza lui petrsor,nicol a pus documente greșite iar dacă erea Verginia documentele ereau pus bine.

Partenerii strategici Valentin Dragnea și dragne Ilie a făcut in asa fel sa eșueze,manip**area privind spălarea păcatelor lui Dragnea. Pacat de munca,,Generalului’’
Aaabbb pe 12 August 2020, 09:22
#3
Pentru handicapatul de azorat
Marș după el la Rahova dacă tot îl pupi atât in fund. Președintele la prosti poate...
Azorat pe 12 August 2020, 08:30
#2
Carne de tun
Dacă Petre pitis și Mihai putineanu la informațiile primite de la consilierul de taina al lui Dragnea luau deciziile corecte,județul Teleorman avea președintele României pe Liviu dragnea,iar zona turnusgurele acum avea abator,și tot ce trebuie pentru oamenii simpli dar s-au complcut cu dragne Ilie și fiul lui Dragnea și-l-au distrus începând cu anul 2014 luna August-Septembrie
Ștefan polițistul pe 12 August 2020, 08:06
#1
Faliment
Abator este in zona turnu magurele dar a fost distrus cu ajutorul unei economisite de la cicalex,care ulterior a distrus și abatorul de la ferma salcis.ACum se fabrica bomboane s la giuvarasti.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.