Grav accident de circulatie pe drumul care leagă municipiul Turnu Măgurele de comuna Islaz: S-a răsturnat cu motocicleta, într-o curbă.

11 August 2020 | 5379 vizualizări | 4 comentarii
Accident.
Accident.

Un grav accident de circulație s-a produs ieri, după-amiază, pe drumul care leagă municipiul Turnu Măgurele de comuna Islaz.

Conducătorul unei motociclete a fost grav rănit, în urma unui eveniment rutier, produs chiar de el. Accidentul a fost anunțat pe numărul unic de urgență 112, iar la fața locului, s-au deplasat pe lângă organele de cercetare și o ambulanță, un echipaj SMURD și o autospecială de stingere incendii. Potrivit primelor cercetări efectuate de polițiști, se pare că, bărbatul de 43 de ani, care conducea motocicleta și se îndrepta din direcția Islaz spre Turnu Măgurele, nu a adapta viteza de deplasare într-o curbă și s-a răsturnat.

Din nefericire, acesta a suferit răni grave, însă, pasagera care îl însoțea, o femeie de 36 de ani s-a ales doar cu câteva răni superficiale. Ambii au primit îngrijiri la locul evenimentului, după care au fost transportați la spital. Din cercetările efectuate a mai reieșit faptul că șoferul poseda permis de conducere pentru categoriile A, B, C și E și nu consumase alcool. Cu toate acestea, pe numele lui a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, care va fi soluționat prin Parchet.

sursa: explozivnews24.ro

Comentarii (4) Adaugă comentariu
ANONOM pe 13 August 2020, 07:08
#4
PENTRU care motiv.Nu pot să mi dau numele
Prea multe mașini și cel care vine din provincie să facă cumpărături nu are unde parca.
4 pe 12 August 2020, 01:24
#3
Perfect legal
Oare pe ce criterii a fost angajată Steluța Mohora, de la chiloti la drumuri!?

A dat examen? Cum?cînd? Ce a recomandat- o ?
Nicolaie Barbulescu. pe 11 August 2020, 16:39
#2
Constatare.
Sunt turnean plecat de 28 de ani in Buc*resti; imi petrec doua saptamani din concediu la rude in Turnu.Marturisesc ca sunt uimit de numarul mare de autoturisme care circula alandala prin oras(un om cu ceva fler isi da seama ca multe n-au nici un scop)iar pe arterele principale(gral Praporgescu)pe ambele sensuri sunt parcate una langa alta. Noroc ca strada este destul de larga si se mai poate circula printre ele pe doua sensuri contrare.Am inteles ca, fiind artera comerciala, toti negustorasii vin la pravalii in masinile personale,pe care le parcheaza in fata dugenelor(chiar daca majoritatea locuiesc destul de aproape de servici).In aceasta situatie,cel care are de cumparat ceva de la ei si vine cu masina,nu are unde s-o parcheze sise lipseste merge la Alexandria sau comanda pe internet)Mai observ destui motociclisti care circula cu viteza si nereglementar,iar cu biciclistii este o mare problema,se vede ca multi sunt bauti sicircula printre masini aiurea!Si se plang unii ca sunt sarac.
Zaria pe 11 August 2020, 16:37
#1
Un prost
Babică a provocat accidentu
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.