Atacul asupra site-ului s-a terminat.

8 August 2020, 13:42 | 1.614 | 6
Hacker

Cei care au incercat sa blocheze site-ul turnucustiri s-au oprit la ora 11:45. Comentariile puse in intervalul cat a fost atacul nu sunt aprobate pentru a fi citite. Cine a comentat in aceasta perioada, poate sa revina si publicam.

6 comentarii Comentează

 • #6
  Un așa pârlit de site ?? ATAcAT.... pe 9 August 2020, 02:07
  Pârlit așa un de site.?? TAcATA ?
  Păcat și trist, din asediile unor cetăți de odinioară nu s.a învățat nimic... Chiar așa.!!
 • #5
  Lulaku -ciolacu pe 8 August 2020, 23:11
  Ilie,ilelie,slugi,,()345xpoier
  Dragnea este la puscarie in urma complicităților fiuluisau cu Ilie dragne,Elena,gabriel,care l-au îndepărtat pe consilierul care ia pus prefectura Teleorman la deget lui Dragnea,iar factori decidenți pete pitis și Mihai putineanu au acoperit timpeniile acestor persoane și cotrbuit la eșecul lui Dragnea de a ajunge președintele rominilor .aici a fost prima scinteie,care adus la căderea lui Dragnea,de-altfel,um om foarte puternic și foarte intelgimt iar ulterior a trebuit sa trădeze .
 • #4
  Ginel pe 8 August 2020, 16:07
  Atac imaginar
  Oamenii lui Dragnea sui încercat sa controleze acest site..,deoarece nu dorește sa se mai scrie de afacerile lor de fiulsau dude cei de la teldrum.
 • #3
  R.R.S. pe 8 August 2020, 14:17
  Poate ne spuneti si noua...
  ...despre ce este vorba.Ce arme s-au folosit in acest atac: rachete, laser, bombe atomice sau..fasole? Probabil ultima, de aceea cand am conectat internetul, din monitor s-a revarsat o duhoare insuportabila! Si cine au fost teroristii? DE CE SA VA ATACE, LIBERTINI U.S.uRatici la scaforlie? SUNTETI VOI PROSTI, DAR SUNTETI PROSTII NOSTRI, ACEST SITE BESTIAL A RAMAS SINGURUL ORGAN MASSMEDIA DEMOCRAT DIN ORAS PENTRU CULTURALIZAREA SOCIAL POLITICA A MASELOR POPULISTE.
  Cu multa stima si cu sincere succesuri in activitatea voastra nobila!
  Redactia Radio Sant.
 • #2
  Maleata. pe 8 August 2020, 13:53
  Sefu
  Nu i iei matale la fute de padure ca asa te laudai ca angazezi pe toti fara salar.mincinosule
 • #1
  flocea pe 8 August 2020, 13:53
  cine draqu
  va baga pa voi in seama ma fomistilor ? mare sait ce santeti hahaha leprelor

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.