Distrugem economia pentru a-i face infractori. Tinerii sunt victimele cele mai sigure.

8 August 2020, 10:45 | 1.308 | 4
Hacker

Au terminat cu economia pentru ca sa ne indrepte spre infractiuni. In Turnu sunt mai multi interlopi decat ingineri. Asa se destabilizeaza un stat. Tinerii sunt indreptati spre incalcarea legii si coordonati de o parte dintre oamenii legii. Trebuie sa se ocupe cu ceva pentru a trai. Daca nu sunt fabrici, se apuca de furat, incalcarea legii. 

4 comentarii Comentează

 • #4
  Costel pe 8 August 2020, 15:36
  Fericire
  Dragnea l-atradat pe generalul Coldea,cel care i-a pus România la degetul mic inclusiv PSD-ul pr care l-a distrus,
 • #3
  Mitică SRI-stul pe 8 August 2020, 14:25
  Fane,tu ești milițian???
  Și Petre Pitiș,și Mihai Putineanu ar trebui să-i fie colegi de celulă pușcăriașului Dragnea.Oricum,timpul nu e pierdut și lucrează în favoarea noastră.Săracii ăștia de care ne spui,până să-și tocească limba pe c*rul lui Livache,și soțiile gura pe bastonul infractorului,nu aveau ciorapi în picioare,săpun și pastă de dinți.Întotdeauna c*rvwele au avut noroc de proști și de bani.
 • #2
  Fane politistul pe 8 August 2020, 13:49
  Livache /dumitrscu
  Oamenii-de încredere al lui Dragnea (Petre pitis si Mihai putineanu),au fost dezinformați ce dragne Ilie privindu-l pe Valentin Dragnea.singulcate i-atransmis adevarul a fost consilierul de taina al lui Dragnea si s-intimplat in anul2014 luna August pina in anul 2016 cind a fost eliminat deorece o deranja pe Elena.
  Dacă cei doi ar fi luat măsurile corecte Liviu Dragnea acum erea la Cotroceni președintele. României.
  Mare pierdere pentru România dar asa au dorit cei amintiți. Dragnea a avut PSD-ul,România la degetul mic primite cu ajutorul lui Coldea pe care Dragnea l-stradal.
 • Incarca mai multe comentarii

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.