Ce-ai facut, Bobita? Pruna Marinel a turnat la Securitate.

04 August 2020, 12:50 | 6138 vizualizări | 43 comentarii
Car Universal
Pruna

Curtea de Apel Bucuresti

03.08.2020

Ora estimata: 9:00 Complet: 9-Completul 9 Fond

Tip solutie: Admite cererea Solutia pe scurt: Admite cererea formulată de reclamantul CONSILIUL NAŢIONAL PENTRU STUDIEREA ARHIVELOR SECURITĂŢII în contradictoriu cu pârâtul PRUNĂ MARINEL VIOREL. Constată calitatea pârâtului Prună Marinel Viorel de colaborator al Securităţii. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare, cererea de recurs urmând a fi depusă la Curtea de Apel Bucureşti. Pronunţată astăzi, 3.08.2020, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei. Document: Hotarâre 739/2020 03.08.2020

Citeşte şi
Comentarii (43) Adaugă comentariu
Antonia pe 16 Februarie 2022, 10:39
#43
serghev@inbox.ru
Doamne fereste, si in ziua de azi orice taran devenit orasean va toarna la sec*ritate pentru doi lei datorati statului mafiot. Am vecin de casa cu mine un individ, stiu din sursa sigura ca toarna la sec*ritate cand nu are ce face. tongue rolleye Daca a parcat pe locul unei beizadele ajunse, nu ajunge teafar in casa -- suna unde trebuie si vine babula, sa te disciplineze. Fiti prudenti stimati cititori .

Am lucrat intr-o fabrica insa aveam impresia ca tot timpul eram supravegheata, acum cand sunt publicate listele cu cei care colaborau cu vechea sec*ritate, cine credeti ca era mancatorul de castane, va spun eu : cel mai inofensiv paznic.
..... pe 12 August 2020, 14:55
#42
Holera roșie
Ce funcții deosebit de importante a avut analfabetul de prună în combinat? Niciuna, doar de a fura si turna.
Din cauza acesti individ abject.Pruna. pe 12 August 2020, 00:33
#41
La proces vei pierde,Hotule.
Individul a fost agatat de sec*risti deoarece a furat din combinat.A ales intre a face puscarie,si asi turna colegii si prietenii.Un Ordinar.Sa dea inapoi banii primiti de pe functia de consilier.si deferit justitiei pentru declaratie mincinoasa.
P.M.P. pe 11 August 2020, 08:10
#40
Am si eu o intrebare.
Ce parere aveti despre dl. ex.pres. Traian Basescu care a fost confirmat de CNSAS CA A FACUT POLITIE POLITICA-NU DOAR COLABORARE CU SECURITATEA- SI ACUM VREA SA AJUNGA IAR PRIMAR AL CAPITALEI? Pruna se zice ca a fost doar colaborator. Stiti ce era socotit un colaborator? Daca aveai tangenta cu anumite probleme delicate dintr-o intreprindere sau institutie, venea sec*ristul care raspundea de aceasta si-ti cerea lamuriri-relatii-pareri-aprecieri, nu sa spui daca cineva critica regimul. PUTEAI SA NU LE DAI? IN CONCLUZIE, CE CER EU: PUBLICATI COPII DE PE NOTELE DATE DE PRUNA SA PUTEM SA JUDECAM SINGURI!
..... pe 08 August 2020, 14:08
#39
Holera roșie
Am fost azi în catanga să mă conving de minunatiile turnatorului Prună: peste tot multă mizerie, alei nefinalizte câini la tot pasul......Sta de vorba cu toți analfabetii ca să-l voteze odată la 4 ani. Iar cu nevinovăția, e apă de ploaie. Nu dădea CAB o rezoluție degeaba.
Bai Pruna. pe 08 August 2020, 14:04
#38
Iti faci singur comentarile sau ai pe cineva care iti ia apararea?Esti un sec*rila sadea.
Ti ai turnat colegii si prietenii lasecu si acum te dai lovit in aripa ca cioara.Mars scarba ordinara,mincinoasa,si manip**atoare.Se mai trage nevasta ta cu vecinul ?Aoloo nu trebuia sa o spun.
Un om pe 07 August 2020, 18:08
#37
Pt George
Pai daca era cum zici colegii nu l ar fi chemat in instanta? Si referitor cati lei a luat pt ca a turnat de atitia sa ai tu parte pe viitor. Niciodata cartierul Catanga nu a fost asa ca acum . Si nici nu are sa mai fie dupa ce o sa plece Pruna de la Primarie. Pam -pam George bai
George pe 07 August 2020, 15:47
#36
Cetateanul
Ce treaba are ca este apropiat de cei din Catanga ? Asta nu sterge faptele pe care le _a facut turnînduși colegii si prietenii,vecinii si cunostintele la secu,pe cîțiva lei, Oricum tot n turnător ordinar al vechii sec*rități comuniste a rămas.
Cetateanul pe 07 August 2020, 13:30
#35
Rabdare
Propuneri concrete, idei pentru oras, proiecte etc avem si noi? Sau ne dam cu parerea despre Marinel? Daca era vreun favorizat de regim nu locuia unde locuieste si nu avea masina pe care o are, sa fim seriosi. Cine stie cum i-a aparut numele in vreun document de acum 40 ani si acum gata, dam cu pietre in om. Eu nu am intalnit consilier din primarie mai apropiat de oameni decat el. In Catanga mereu incearca sa rezolve problemele pe care le poate rezolva. Si nu va mai intrebati de ce obtine PSD voturi multe pt ca este si datorita muncii lui. La Catanga ma refer.
Pentru S. pe 07 August 2020, 12:29
#34
Bai,Silviule...
Ii iei apararea tradatorului care isi trada colegii de serviciu si prietenii?Pui de militian ordinar.Tacto a fost un Nenorocit ca si tine.Betivanule.Sa ti iau m**erea in cirnat!
Rece pe 06 August 2020, 18:47
#33
turnator
Pruna e un erou ca a fost turnator-informator la sec*ritate! Pai acest lingau a turnat si acum la partid tot ce se vorbeste in oras contra ciumei rosii! Noi din cartier il stim pe Pruna cine a fost si cine este! Acum stie tot orasul de acest turnator!
George pe 06 August 2020, 17:27
#32
Sic.....
Păi Drăghici ce dracu a fost ? O lichea la fel ca Prună si el ciripitor . După ce era urît,era si prostalau

..
Sculeru ft pe 06 August 2020, 17:18
#31
Sec*ritate
Și Dragnea a fost informator, l-a învățat basescu,cind vindeau cauciuc*ri împreuna .dragnea îl informa pe Coldea despre baronii partidului iar Coldea ii proteja afacerile, apoi Dragnea l-a trădat,lucru demonstrat recent intr-un intrerviu din puscarie.
ILIE SCULERU. pe 06 August 2020, 15:28
#30
CONTINUARE.
....CU TURLE SI TRAMBITE CA FIIND NEMAIPOMENITE. DE FOARTE MULTE ORI VENEA SECURISTUL CARE RASPUNDEA DE UNITATEA RESPECTIVA-IAR CEI DE LA COMBINAT LUCRASERA LA COMBINAT!-SI CU CARE SE PUTEA DISCUTA SINCER -NU VA VINE SA CREDETI!- CU CARTILE PE FATA. EI CEREAU O NOTITA TEHNICA (ATENTIE, TEHNICA, NU POLITICA) NESEMNATA CARE LE SERVEA LOR SA-SI INTOCMEASCA NOTA INFORMATIVA SPRE SUPERIORI. REPRODUC, NU CU MARE EXACTITATE CE I S-A SPUS UNUI SEF DE-AL NOSTRU, INGINER" GIGELE, NOI NU-TI CEREM TIE SA NE SPUI CE ZIC OAMENII DSPRE TOV CEAUSESCU, PARTID SI COMUNISM-PENTRU ASTA AVEM ALTI OAMENI!-CI DOAR PAREREA TA CA SPECIALIST DESPRE STRUNGUL CARUSEL, SAU FREZA CU COMENZI NUMERICE, ETC, DACA SUNT BUNE DE CEVA SI DACA NU, NU-TI CEREM SA NE SPUI CINE CREZI CA POARTA VINA, N-AI AVEA DE UNDE SA STII". IN INCHEIERE NU VREAU SA CREADA CINEVA CA II IAU APARAREA LUI PRUNA MARINEL, CI DOAR DORESC SA NI SE PREZINTE INTREG CAZUL. CITITORUL TREBUIE SA JUDECE SINGUR PE PAZA UNOR FAPTE, NU A UNOR VORBE VAGI!
S. pe 06 August 2020, 14:51
#29
#...
Dnl Pruna ieste prietenul meu, îl cunosc din copilărie, știu ca în 1980,la 23 de ani a dat la sec o declarație PT un prieten care sta la el în gazda fără nici o legătură cu Marinel, punct. Dacă el vrea sa meargă în instanta demontează acest lucru în secunda doi Silviu Draghici
ILIE SCULERU. pe 06 August 2020, 14:46
#28
REVIN SI AVERTIZEZ
NU DEGEABA AM SOLICITAT SA SE PUBLICE FOTOCOPII ALE SCRISORILOR LUI PRUNA MARINEL SI AM PUS INTREBAREA DE CE SE SCOATE PE TARABA ACEST CAZ DUPA 30 DE ANI DE LA REVOLUTIE SI DE CE CEI RECLAMATI DE EL NU SE ADRESEAZA JUSTITIEI?UNII COMENTATORI IL CARACTERIZEAZA DREPT "TURNATOR",IAR IN HOTARAREA INSTANTEI SE ZICE "COLABORATOR",CEEA CE NU ESTE ACELASI LUCRU! CEI MAI IN VARSTA STIU CA MULTI SALARIATI AU COLABORAT CU SECURITATEA IN SPECIAL PE PROBLEME TEHNICE SI ECONOMICE CU CARACTER GENERAL SI CARE NU SE REFEREAU NEAPARAT LA ANUMITI OAMENI. SA VA DAU UN EXEMPLU CLASIC: MULTI STIU CA IN ULTIMII ANI PREMERGATORI LUI 1989, IN DORINTA DEMENTA DE A RENUNTA COMPLET LA IMPORTURI CEAUSESCU DECLANSASE ACTIUNILE " ASIMILARE,AUTOUTILARE SI AUTODOTARE" ADICA TOT MAI MULTE PIESE SI UTILAJE (DACA SE PUTEA TOATE) SA FIE PRODUSE IN TARA. ORI, INDUSTRIA NOASTRA CONSTRUCTOARE DE MASINI, DESI BUNA,NU FACEA CHIAR MINUNI DUMNEZEIESTI SI PRODUCEA SI DESTULE SUROGATE CU PERFORMANTE DISCUTABILE CE ERAU PREZENTATE
S. pe 06 August 2020, 09:46
#27
#...
Dnl Pruna ieste prietenul meu, îl cunosc din copilărie, știu ca în 1980
Gigi pe 06 August 2020, 07:38
#26
Colaborare
In perioada următoare veți. Auzi și de Dragnea ca a colaborat cu SEc*ritatea și apoi l-a
Gigi pe 05 August 2020, 17:38
#25
Gigi
După toate regulile juridice, cineva poate fi acuzat, dacă are o hotărâre definitiva, dnl Pruna nu are asa ceva, e moral sa dam cu piatra?
Gigea pe 05 August 2020, 17:12
#24
Zero
Un zero barat!
ILIE DE LA SCULARIE (ILIE SCULERU) pe 05 August 2020, 16:40
#23
Observatii.
-Am lucrat si eu in Combinat la Atelierul uzinal,la Scularie. Nu l-am cunoscut pe Pruna Marinel de acolo ci mult mai tarziu, dupa ce am iesit la pensie amandoi. Pe linie politica n-am avut nici o tangenta. Am spus acestea ca introducere si ca sa nu inceapa unii sa-si dea cu presupusul si cu aruncatcu zoaie in sus.Despre fostii turnatori-mai precis zis informatri ai Sec*ritatii- stiu mult mai multe decat stiu unii dintre comentatori; in multe informari am fost "obiecivul" lor. Nu-i cazul sa intru in amanunte pentru ca n-am de gand sa fac pe victima, n-am primit "atentii" revolutionare, dar nici n-am cerut.Daca redactia acestui site are relatii la CNSAS(ar trebui sa aiba) as solicita sa ni se spuna:- DE CE DE ABIA DUPA 30 DE ANI SE FACE PUBLIC CAZUL?-SA NI SE PREZINTE SI NOUA FOTOCOPII DE PE ACELE INFORMARI SI CARE ESTE EXPLICATIA CA CEI PARATI NU-L DAU IN JUDECATA SI NU CER DESPAGUBIRI?-IN PRESA SE VORBESTE SI DE TRAIAN BASESCU SI LUI I SE RUPE-N PAISPE! -MONA MUSCA CE A PATIT ?ASTEPT
ANONIM pe 05 August 2020, 15:43
#22
,,,,
Turnatorul asta,nu a fost in stare sa faca si el un amarit de liceu,a ramas vagonetar la combinat.
Dorina pe 05 August 2020, 15:39
#21
Pruna
Acest baiat este si el o victima a comunismului. A facut si el um ban deoarece viata era grea .A dat pe goarna tot ce vedea si auzea .Una peste alta,a fost o javra si a ramas asa pina in ziua de azi .Ma intrb cind scria notele la secu nu _i tremura mina ?
Sinonim pe 05 August 2020, 15:18
#20
pt anonim=pruna
Marinele, tot orasul te stie de turnator! Cu oameni ca tine imi este rusine!Tu faci parte din cancerul acestui oras!
Coleg pe 05 August 2020, 14:19
#19
Nevinovat
Am fost coleg cu el la combinat. Exclus asa ceva. A ajutat foarte multi oameni, nu ar fi facut asa ceva. Si sentinta nu e definitiva si irevocabila.
Adevarul pe 05 August 2020, 14:08
#18
Dreptate
Atita timp cit nu este hotarire irevocabila,este doar o birfa fabricata. Daca ar fi fost asa ar fi stat mai sus si mai bine pe timpul ala. Asa ca nu aruncati cu piatra.....
Mircea pe 05 August 2020, 13:40
#17
Lichele.
Să vă mai spun eu un turnător: Ștefan Tăbăcitu. Hai încă unul: profesorul de istorie Dumitru Avram.
Nebunu' din coceni pe 05 August 2020, 12:05
#16
Anonimului
Băi Prună, crezi că nu ne-am prins că tu ești Anonimul? Băi ești prost?
Mihai pe 05 August 2020, 10:50
#15
Răspuns pt #13 "Anonim"
Tu probabil ești vreun consilier ciumat de la PSD sau vreun apropiat de-al său de îi tot iei apărarea !

Omul are un caracter mizerabil, de o slugărnicie tipică orcilor pesediști, umblă numai cu minciuna, cu bârfa etc exact tipic tuturor comuniștilor, iată-l cum era trimis de Cuclea să-l susțină pe Dragnea:



http://m.turnucustiri.ro/stiri-locale/11353-video-aura-atheneu-si-pruna-marinel-doua-exemplare-din-categoria-protestatar-pesedist-ne-scriu-cititorii
Să știm bine ce votăm pe 05 August 2020, 09:54
#14
Despre ce fel de politică vorbim?!
Nicio mirare că o secătură politică,total parazită,e a fost un turnător al vechii sec*rități.Și astăzi,se întâlnește cu un alt rebut politic,numit Mușat,vorbesc și fac ei niște aprecieri,după care,tov.Prună sună și raportează telefonic cuiva despre cum a dec*rs întâlnitea.Dacă ăștia sunt oamenii aruncați în lupta pentru câștigarea Primăriei Turnu Măgurele,suntem pierduți de la bun început.Cei ce sunt votați pentru a reprezenta cetățenii,de către orice partid,nu au înțeles nimic și sunt doar niște persoane dornice să ocupe niște funcții,ei semănând cu cei cu care se-nconjoară.La vremuri noi,tot proștii mai vechi.
Anonim pe 05 August 2020, 01:47
#13
Dl Pruna! Un om cu un caracter deosebit!
Am fost coleg cu Pruna, intodeeauna a fost cu muncitorii, exclus ca el sa fi fost colaborator L-am fi simțit, sigur în instanta va câștiga deocamdată nu e vinovat cu nimic !nimic nu este definitiv...
Copiu pe 04 August 2020, 21:55
#12
Putere degeabs
Dragnea trebuia sa fie președintele României .dar a avut grija pitis și putineanu sa fie complici cu dragne illie,Valentin Dragnea,Elena-Daniela Tianu Gabriel sa-l carotene. Dacă Petre pitis și putineanu ținea cont de mesajele consilierului de taina al lui Dragnea in anul 2014so 2015 privind prostiile fiului sau .,care-au fost acoperite de Elena, Tianu și Ilie dragne .liviu Dragnea. A trebuit sa trădeze și a trădat un general,către i-a0

Anonim pe 04 August 2020, 21:23
#11
Prima Marinel
Sentința d lui Prună,nu este definitivă.Omul are dreptul la rec*rs.Pana atunci este NEVINOVAT!!
Victor pe 04 August 2020, 21:13
#10
Evoluție, involuției...
MARINEL, omul bun la toate; în P.D. îi căra geanta lui Codrea, apoi l-a trădat, cum a prins alt prost pe care să-l ciugulească. Un traseist politic, un yesman jalnic, un pupinc*rist comunistoid educat de PCR, la fel ca mulți alții, din consiliu primăriei. Conducerea orașului, este MARINEL!!! Noi suntem MARINEL! CÂND NE VOM TREZI MARINEILOR?!
unul din katanga pe 04 August 2020, 18:41
#9
Pruna turnatorul
Aceasta lichea politica si-a turnat prietenii si vecinii la sec*ritate iar azi îi toarna la partid! Puneti-l sa dea banii inapoi de 20 de ani pe acest agent al Psd, turnator. Umbla numai cu minciuni si dezinformari!In katanga minte oamenii.Are mari beneficii de pe urma Psd de este asa inrait! Apropo, era un deghizat la mitingurile pro Dragnea.
;:;; pe 04 August 2020, 18:39
#8
Prntr#2
Corect dacă pitis și putineanu ereau atenți nu se întîmplă acest. Lucru.in schimb Dragnea l-a trădat pe cae care i-asigurat protecțiia personală,CIT și a societăților pe care le controla familia Dragnea.
ILIE DE LA SCULARIE (ILIE SCULERU) pe 04 August 2020, 17:03
#7
De ce faceti pe uitucii?
Chiar ati uitat ca dl Pruna Marinel a fost ales consilier local pe lista PD impreuna cu dnii Dragnea, Mohanu, Simionescu, dr Bogdanovici si altii pe care nu mi-i mai amintesc? In anul 1996(sper ca retin bine) PDSR n-a avut decat 4 consilieri, iar P.D.vreo 11 (si PRIMAR),pentru ca, prin nu stiu ce minune "broscuta mica"=PDSR, a inghitit-o pe cea mare=PD. Pe vremuri Primaria edita ziarul "Cetatea" si in ultimul numar aparut prof. Vasile Dumitru Delceanu a scris articolul incendiar "Bai. Dragnea" in care a demascat toate marsaviile acestui mafiot. De atunci ziarul nu a mai aparut, de prof. Vasile n-a indraznit sa se atinga, dar dupa terminarea mandatului de senator a fost trecut pe linie moarta. In acei ani multi fosti turnatori la Sec*ritate s-au inscris in PNL si PNTCD si dupa prabusirea acestora au vrut sa vina la PDSR. EU, FIIND UNUL DINTRE CEI CARE AU AVUT DE SUFERIT DE PE URMA REGIMULUI CEAUSIST, M-AM DUS LA PROF. VASILE SI I-AM SPUS SA NU-I PRIMESCA SI M-A ASCULTAT SI BINE A FACUT!
George pe 04 August 2020, 16:54
#6
Parere
Turnatorul asta ordinar era știut de toți ca este ciripitor cînd lucra la combinat,Și cînd te gîndești că este consilier local la peste 20 de ani,si ca a mintit in declaeatii,nu ar trebuii sa aduca banii inapoi cu,care l_am plătit noi ?
gelu pe 04 August 2020, 16:35
#5
t
cica si Geletu ala de la metran a fost la fel si nu numai el ca nu promovai in nici o functie daca nu erai
..... pe 04 August 2020, 15:27
#4
Holera roșie
Dacă este adevărat trebuie să își dea demisia, și cei care au stiut plus bani parandarat .
Ilie de la scularie pe 04 August 2020, 15:09
#3
Secunda in gindire
Dragnea a fost trădat și dezinformat și de pitis și putineanu .In Septembrie 2014 și Februarie 2015 au fost atenționați și informații de consilierul de taina al lui Dragnea cu privire la timpeniile făcute de fiul sau sub acoperirea lui dragne ile și Elena.

Dacă își făceau treaba asa cum trebuie Dragnea acum erea președintele României,el fiind nevoit sa trădeze ca sa-și protejeze familia.

Sursa flori,Bogdan,ionela

Adevărul pe 04 August 2020, 13:55
#2
iată-l pe Prună cum era trimis de PSD să-l susțină pe Pușcăriașul Dragnea
http://m.turnucustiri.ro/stiri-locale/11353-video-aura-atheneu-si-pruna-marinel-doua-exemplare-din-categoria-protestatar-pesedist-ne-scriu-cititorii
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.