De ce nu a promovat Turris?! Prostii te trag in jos.

03 August 2020, 09:00 | 5143 vizualizări | 23 comentarii
Car Universal
Turris Turnu Magurele.

Echipa de fotbal Turris Turnu Magurele a avut bani multi, antrenor si jucatori foarte buni, conditii foarte bune. De ce nu a reusit promovarea?! Din cauza prostilor de care s-a inconjurat Stefan Dragnea (o parte sunt mosteniti de la jupan). Perioada cat Lincar nu a fost la echipa s-a dovedit a fi decisiva. Pacat de Haita (echipa) de la Turnu Magurele si de angajatii din firmele patronate de Stefan Dragnea (intarzieri la plata salariilor).

Citeşte şi
Comentarii (23) Adaugă comentariu
Herr-MAN. pe 04 August 2020, 17:35
#23
Pareri de bun simt si realiste.
-Nu sunt un microbist, nu merg pe stadioane( nu am timp), imi pare sincer rau pentru miile de cetateni care, sunt sigur,ar fi umplut stadionul cand echipa juca acasa. Stiu ca majoritatea jucatorilor ar fi fost inlocuiti: sunt inimosi, dar in liga 1 nivelul este altul.Ar fi trebuit adusi "mercenari"(nu toate echipele cu pretentii fac asa?; de ce nu jucati voi, carcotasilor?)-Dar, la acest nivel, nu avem in oras nici un bogatas sau institutie sa poata sustine financiar asemenea echipa. Ar fi fost ciuca batailor si dupa un an se desfiinta!-Daca Primaria sustine cu ceva bani echipa, face si ea ceea ce fac si altele, banii sunt prevazuti in buget, exista controale de legalitate. Daca niste idioti spun ca li se baga mana in buzunar, eu nu-i cred, sunt convins ca acestia nu-si platesc taxele si impozitee, utilitatile, au masini de lux fara RCA si ITP-Pareri ca cele ale mafiotilor analfabeti hvu/gkbagrbk(#7=franchesian-ilie de la scularie) nu valoraza nici cat o ceapa degerata.Cum e Craceo?
Pitis pe 04 August 2020, 15:10
#22
sfat
Bai Ilie de la scularie, du-te de te controleaza la mansarda.
Viorel Neagu pe 04 August 2020, 14:05
#21
Promovăm la pastele cailor
Păcat de orașul ăsta,intram in istorie,suntem prea mici pentru rechinii.
ilie de la scularie pe 04 August 2020, 11:37
#20
chel
Echipa in divizie intr-un oras musubund, chelului tichie de margaritar...
Ilie de la scularie pe 04 August 2020, 11:24
#19
Poltica
In politica din Teleorman s-A produs o modificare

Petre pitis de la teldrum s-ainscris in PNL

Mihai putineanu (comunicatorul de taina și mesaje al lui Liviu Dragnea ) tot in PNL urmează simionescu Adrian fostul coleg de camera de la facultate al lui Dragnea.
pe 04 August 2020, 09:25
#18
Dar ție nu ți-e rușine?
Și banii ăia de unde sunt???De la ta-su,de la mă-sa,de la Petrache???Care firme,proștilooor,sunt cu toții bani furați tot de la voi!Este tot ce a știut să facă fam.Dragnea,să fure și să distrugă împreună cu apropiații și interpușii lor.În momentul în care a intrat în politică,erau cu toții rupți in c*r și nu aveau bani nici de sifoane.Odată cu anul 1996,pentru această familie a început să se vadă prosperitatea și abundența,iar pentru noi,cei ce ”i-au votat” la fiecare 4 ani,a început sărăcirea,umilința și bătaia de joc.Mulți dintre ei nici azi nu s-au trezit,ba chiar mănâncă rahat mai departe,și-și votează călăii în continuare.Ăștia sunteți,niște spălați pe creieri,niște aplaudaci și răspândaci ai PSD.
Herr-MAN. pe 04 August 2020, 08:02
#17
Analfabetului idiot si drogat #7.
JAVRA ORDINARA-MARS IN PIZDA MA-TI SI DE ACOLO SA NU MAI IESI!
Pt Ba pe 04 August 2020, 06:55
#16
intereseaza-te
tot ceea ce inseamna intretinere a stadionului(iluminat,intretinere gazon,incalzire gazon,salarii etc) sunt pe spinarea primariei,deci a bugetului local,adica a noastra.

Printisorul pulii inchiriaza in acte doar in timpul meciului,pentru o suma de tot cacatul,in rest antrenamentele le fac pe terenul devenit proprietate privata de langa cimitir,dar folosesc utilitatile stadionului mok(sala de pregatire,sala de forta,sala de masaj,vestiare)

Intereseaza-te,ca esti prost rau,va fura juniorul si voi va buc*rati in continuare
Ba pe 03 August 2020, 21:50
#15
Da voua nu va este rusine?
Ce ma a dat din banii firmei voastre? Comentati pe banu altuia si ast va roade. Voi nu puteti da 2 basini si gata- ca sunt asa prosti ca sa vezi. Ba la sfaturi nu va intrece nimeni. Ia hai sa bagati voi bani si apoi va puteti da cu parerea. Restul este cancan.
#7 pe 03 August 2020, 17:13
#14
Herr-MAN,ai răspuns ca un prost cu diplomă
Nu știu cât de rău face în general ignoranța,dar știu și am văzut cât de rău fac prostia,hoția,minciuna,dezinformarea și ticăloșia multora dintre lingăii noii pături a conducătorilor de azi.Se vede din modul cum gândești și expui anumite lucruri și fapte.Vorbești cu-atâta ușurință de tot felul de lucruri de care s-a ales praful,dar uiți cine a condus orașul,județul și țara,în ultimii aproape 30 de ani.Cât de simplu e să arunci vina pe cetățeni,ei nefiind niciodată un factor de decizie,și parcă ei au distrus,la propriu,o așezare condusă prost de doar câteva nume.Dacă le înșirui,e posibil să te afli printre ele.Și mai ușor cu presupunerile,că ești mai needucat decât orice golan.O astfel de retorică și gândire e specifică doar unor impotenți mintali,plus celor ce fac parte din categoria votanților care repetă la fiecare 4 ani,”Dar nouă ce ne dă?!”sau ”Ăștia ne-a dat,iar ăia ne-a luat”.Până una alta,la muncă și fapte,că prin restaurante și loc*ri de distracție,știm să mergem singuri.
Adi pe 03 August 2020, 16:39
#13
Om si apolitic
Tin sa multumesc pe aceasta cale Domnului (cu "D" pt ca merita) Lincar pentru aport, daruire, verticalitatea de care a dat dovada de-a lungul timpului. Daca n-ar fi lipsit o perioada de la echipa acum eram in liga 1. Sa ne buc*ram de fotbal! Chiar si in liga a 2-a!
Victor pe 03 August 2020, 15:29
#12
Hai Turris
HAI TURRIS
Herr-MAN. pe 03 August 2020, 14:17
#11
Draga #7.
Mafacusi praf cu setea ta de cultura!Pe langa recitalul tau care aminteste de "Cantarea Romaniei" si de "Daciada" cresc acum balariile nepasaririi si dezinteresului fata de munca. Hai mai bine s-o luam pe puncte:- Sali de sport ai prea multe fata de numarul amatorilor de sport;- Sali de cinematograf si casa de cultura au fost si s-a ales praful de ele, prin stradania cetatenilor nostri. Poate ne explice cum putea un partid (oricare, nu unul anume) sa la mentina in viata, atata timp cat nu mai existau spectatori? Pentru foarte multi era mai comod sa stea la televizor, cu berea langa ei, vizionand filme porno si luand-o la laba.- Desi nu sunt sigur, dar se pare ca stranduri au fost si. mai sunt. In plus avem destula Dunare si ceva Olt.-Tot in categoria salilor de culturalizare intra localurile VICTOR-TURRIS-CODREA-TILEA-DUNAREA-NENEA IANCU-RUSTIC si-or mai fi(fac precizarea ca eu nu am fost in niciunul-nu am consumat alcool in viata mea). Deci, bibicule, las-o balta cu gargara! Pa!
Iubina pe 03 August 2020, 13:44
#10
Fotbal
Nu s-a putut promova,deoarece s-a mincat prea multe bomboane. Următoarea investiție al lui Ștefan. Va fi o ferma de cucuvele,acolo sigur va reuși.
Insideversion pe 03 August 2020, 13:15
#9
Pentru 5
Echipa in liga întâi va lipsea, în rest aveti de toate. A zis bine cel de la 6 căruia îi si multumesc ca m-a scapat de a enumera cam la fel. Treziti-va dracu si scăpați de adunatura de hoti si corupti, dezvoltati orasul si apoi veniți cu alte dorințe și pretenții.
Zbanga Bangu. pe 03 August 2020, 12:26
#8
Bravos, daraghie tavarisci si nas' Floreo!
-Tie, marete invatat si luminat indrumator: noi, gloata, am inteles ca esti un dobitoc, nu stiu insa daca tu intelegi ce-ai spus?!-Pentru restul nu exista replici, aceleasi baliverne si tampenii pe care le debiteaza de ani de zile sub diverse nume.
hvu\gkbagrbk pe 03 August 2020, 11:10
#7
Famiglia a stricat jucăriaaaa,dar și așteptările voastre!
Gata măăă,terminați odată cu energia pentru echipa aia de mercenari.Că atâta vă buc*rați când câștiga câteun meci,de ziceai că ați găsit loc*ri de muncă.Deacum treceți la traiul ăla ales de voi,din zeama aia de sărăcie,mizerie fizică și morală,unde nu aveți un strand,un cinematograf,o sala de spectacole,o bibliotecă sau vreo sală de sport în care să se și desfășoare vreo activitate benefică vouă.Predomină,în schimb,numai ceea vă place vouă,multe săli de pariuri și păcănele,farmacii,case de amanet și multe suprmarket-uri.Cât timp bâjbâiți prin întunericul în care v-a trimis PSD,vă trece și viața din care se vede că nu ați înțeles nimic.Și la alegeri să stați în case,că iar o să vă hotărscă soarta cei ce stau și așteaptă să le dea cineva ceva,dacă se poate moca.Hai că am spus prea multe,și sigur nu s-a înțeles ce trebuie.Și nu mai așteptați mare lucru de la copii și nepoți,vor veni vremuri urâte și greu de suportat și pentru ei.Somn ușor,suporteri dragi și votanți!
pe 03 August 2020, 10:41
#6
Da
Mie imi pare rau!

Cum necum vedeam si noi niste meciuri din prima liga☹☹☹☹
Gigi pe 03 August 2020, 10:20
#5
Vorbe
Unul din membrii echipei de campanie electorală al lui simionescu Adrian,in anul 2016 a făcut o afirmație

Copilul lui Dragnea distruge totul pe ce pune ministru și patener. foarte bun pe dragne Ilie și Elena ilie care a contribuit la insolventa a doua societăți cicălex și ferma salcia.
Corleone pe 03 August 2020, 09:36
#4
Intrebare
Cat va ia fratilor sa înțelegeți ca famuglia Dragnea inseamna corupție. Ăștia distrug tot ce ating.

Cuclea e cățeluș si linge dar nu a făcut nimic pentru oraș.
rosu pe 03 August 2020, 09:33
#3
fotbal
O promovare pierduta dramatic de o echipa care nu are nimic in comun cu orasul! O echipa care a spalat bani negri si care probabil va pieri asa cum s-a infintat!
Ilie de la scularie pe 03 August 2020, 09:21
#2
Dezastru
Datorită echipei de fotbal

,Ștefan a distrus primăria împreuna cu,cuclea

A distrus economic zona,a distrus ferma salcia,urmează NUTRelo,,Iar tatăl sau a distrus PSD-ul,ca sa-i protejeze prostiile,apoi a trădat toti partenerii care l-sanitar.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.