Chef mare in cartierul Magurele. Linistea publica si Covid-ul sunt mofturi pentru autoritati - ne scriu cititorii

1 August 2020, 21:08 | 2.124 | 22
Magurele.

Gălăgie mare, aseară, în cartierul Măgurele! Manele, scandal, urlete iar Poliția turneană, zero atitudine! Culmea, locul desfășurării circului manelist, pe strada milițianului Golana!!! Într-un târziu, pe la 1 și jumătate noaptea, după multe apeluri ale oamenilor la 112, a fost întreruptă circoteca! Vai de noi, cu aceste autorități lipsite de reacție!

22 comentarii Comentează

 • #22
  Victor pe 2 August 2020, 21:56
  Evoluție, involuției...
  COVID BUN,COVID RĂU...
  De ce terasele se-nchid?
  De la guvern ne spun și nouă:
  Cel mai periculos covid,
  E după ora două-și două...

 • #21
  Antonescu( nu ruda cu maresalul!) pe 2 August 2020, 20:17
  Propunere.
  Si din partea ti**nilor sa candideze cineva pentru functia de Primar. Poate reuseste sa-i stapaneasca!
 • #20
  Iliescu pe 2 August 2020, 13:43
  #11
  Te a "ars" Radoi cu Dolana? Fraiereee, daia nu i suporti. Ca sa vezi cat va duce capul, va luati de aspectul fizic al omului, atat puteti! Ce legatura are cum arata omul? Frustrati ce sunteti. Nici femeie de serviciu nu prea te mai poti angaja cu 8 clase. Dar vorbim sa ne aflam in treaba, mananca mancare, nu cacat! Sa ai pofta!
 • #19
  :))) pe 2 August 2020, 13:41
  iată ce fac ciorile în magazin
  https://m.youtube.com/watch?v=EbFE4UmfqGs
 • #18
  Popescu pe 2 August 2020, 13:35
  Koy pansat
  Domnule 8, ce rahat te agiti atata? Ti a futut ala femeia sau pe ma ta? Stai linistit, ca n are ce sa futa la ele, daca s cunostintele tale, sunt nule! Ai stat tu la c*ru' lu nevasta sa sa vezi ce face? Du te fix in plm, direct acolo. Sa i pupati in c*r, pe aman2. Poate, dupa, o sa poti sa ti traiesti viata, nu o sa traiesti pe a altora. Pupici
 • #17
  Du te..... pe 2 August 2020, 13:20
  5
  E ma ta, iliescu! Daca esti asa tare in gura, comenteaza la postare dupa fb tau, dar, nu te tine. De ce n ai c*raj? Ca esti fatalau, daia! E plina lumea de anonimi ca tine si prin asta dai dovada ca Dolana e important pt tine plus alti politisti. Tu ce plm meserie ai? Zi alta, in afara de mancator de cacat. intru pe site sa ma distrez cu prosti ca voi, sa vad cum va roade invidia si nu puteti sa traiti de grija altora
 • #16
  Ptr cei care scriu rahaturi pe 2 August 2020, 13:09
  niște mizerabili
  Mai ala care scrii ca vine Cracea si rezolva află că a mai rezolvat probleme de genul gălăgie, chiar săptămâna trecută în Katanga unde urlau si grohaiau porcii viceprimarului..... Nu mai stați nepăsători, vor întra în case peste noi, se fură la greu în Măgurele, fac ce vor dacă nu luăm atitudine. Ce primar, il doare în cu...r de noi, nu știu decât sa facă averi pe spatele fraierilor.
 • #15
  Mi-e scârbă de toate autoritățile statului nostru pe 2 August 2020, 09:26
  Mai există Polliție de Proximitate????
  Poliție doar cu numele,în fapt sunteți niște paraziți cu multe pretenții de salarii mari și pensii speciale.Băi,milițienilor,voi nu vă luați de griji,nu vă este rușine cu atitudinea asta a voastră de nepăsare,nesimțire și neimplicare??Noi,cetățenii,de ce vă plătim??Nu am mai văzut de ani buni patrule de Poliție de la Ordinea Publică și Jandarmerie,pe străzile orașului.Stați prin birouri,iar printre bloc*ri se țin petreceri cu multe persoane,până dimineața.Legea nu este și pentru voi?!Trăim într-o umilință și o bătaie de joc cum nu s-a mai văzut până acum.Să vă dea Dumnezeu după fapte!!
 • #14
  Z-MAN pe 2 August 2020, 08:50
  Exercitiu de autoritate.
  As dori sa aflu punctul tau de vedere. Ce-i de facut cu ti**nii care cotropesc orasul cu constructii oribile numite vile, ridicate fara nici un plan, pe care nu le termina si pentru care nu primesc impozite? Numarul lor este in crestere. Ei nu provin din randul localnicilor prin inmultire naturala. Se schimba structura etnica a pop**atiei.Politic se stie ca Magurele este fieful electoral al lui Cracea.
 • #13
  Cetatean pe 2 August 2020, 08:20
  Turnu
  Nu mai sunati la politie. Sunati l pe Cracea si acesta va rezolva problema. In cazul in care este mult de munca va apela si la colegul de alianta Sergiulica fara frica. Acesti 2 Feti Frumosi vor taia capul balaurilor petrecareti( asta daca nu se pun cu ei la masa, Cracea avand antecedente
 • #12
  Cacarie pe 1 August 2020, 23:56
  Slugă la dragnea
  Așa e poliția română . Mereu ajunge ultima și o ia și la mwie,specialmente de la ciori.
 • #11
  Mite pe 1 August 2020, 23:52
  Pentru Iliescu
  Păi ce polițiști avem la Turnu?
  Niste mizerii de 3 lei,Grasul ala Rapaboi sa duca in plm sa își dea muista aia de șuncă jos,plmm cheltuie o groaza de bani pe uniforma lui care se rupe in gaoaza din 3 in 3 zile,si Dolana ala.....mare latură....ai uitat cand isi rupea cârca la Combinat,cum plm a ajuns milițian cu 8 clase?Vai morții ei de Militie
 • #10
  Un cetățean pe 1 August 2020, 23:48
  Antiiliescu
  Normal că avem ceva cu polițiștii. Păi, până la 1 noaptea ce au făcut? Legea spune că după ora 22 gata, liniște! Echipajele alea,de polițiști,ce au făcut? Aaaaaaa, târșeală, că "e țigani" !
 • #9
  Casa Loco pe 1 August 2020, 23:41
  Niste ciori spurcate si analfalbete
  Casoia aia de prost gust este a unui PROXENET poreclit Manex.L-a intrebat cineva de unde a avut bani sa renoveze si sa extinda constructia acelei locatii.Cucleo,si Politia din Turnu Magurele sunteti complici,impreuna cu tot biroul de Urbanism din cadrul Primariei Turnu Magurele.Pana cand credeti ca lumea si legea vor tacea?!Vreti voturi,cereti de la cetateni onesti si care-si platesc corect taxele si impozitele,nu de la infractori si evazionisti.
 • #8
  Dănuț cuclea zis koyu pe 1 August 2020, 23:38
  Sclavii lui dragnea
  Unde ai umblat Golana? Până la 1 jumătate noaptea ai sclavagit la Benone? Bâ ! Voi sunteți oamenii legii, vă speriați de niște ciori? Aaaa,v-o dau la mwie ciorile și voi sunteți niște corecți ! Păi, trimite-o pe nevastă-ta, și așa a fwtut-o jumate de combinat!
 • #7
  Dolanu pe 1 August 2020, 23:03
  Picben
  Numai faptul că a fost circ până la 1 noaptea spune multe despre miliția din oraș . Ai jucat și tu pe manele,Iliescule ? Aaaaa, sunteți vecini . Mwie!
 • #6
  Rațiu pe 1 August 2020, 23:00
  Pentru Iliescu
  De ce intri pe acest site, dacă sunt știri de cacat ? Du-te pe site ul primăriei,unde este totul roz, frumos ambalat ! Marș,j*****e comunistă!
 • #5
  Benone pe 1 August 2020, 22:48
  Mwie Ileana !
  Ca de obicei, Iliescu e madam Golana,o cwrcafă cu spume la gură! Da ce,ghea, cioara vopsită nu poate scrie ? Nu știe? La școala de poliție nu a învățat? Aaaa,el vine de la sistemul de irigații,nu știe cu scrisu" ! Da, tu, fă,in calitate de ce vorbești? Că ești o zdreanță, știm, dar nu știam că ești purtătoarea de cuvânt a poliției! Marș la tejghea !
 • #4
  ilie de la scularie pe 1 August 2020, 22:31
  kk
  Iliescule esti "militian" cumva ? Si limbajul "elevat" este caracteristic...
 • #3
  ... pe 1 August 2020, 22:10
  Pentru nr. 2
  De ce gatu' mati nu te faci ma tu politist? Desteptu' c*rului unde era.Daca ai nevoie sa suni la 112, tot la militia aia de rahat suni? S o suni pe ma ta
 • #2
  , pe 1 August 2020, 21:26
  ,
  Miliție de rahat, cu asa sefi slabi (mai mult ca niciodată) va fi vai de capul nostru. Ajuta-ne Adi Codrea, bagai in ședința si dale putina viteza, te rugăm !
 • #1
  Iliescu pe 1 August 2020, 21:23
  Stiri de cacat
  Du te dracu! Ai o problema cu politistii! Sa i pupi in dos, in special pe Dolana, ca tot l ai mentionat. Stiri de cacat! De unde stii ca au fost multe apeluri ale oamenilor la 112? Ai ghicit in stele? Marsh! Zero atitudine era daca nu se intervenea! Poti dovedi ceea ce ai scris? Poti un cacat! Dispari

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.