Masca devine obligatorie în toate spațiie deschise din județ, în care se formează grupuri mai mari de 3 persoane/ Ce alte restricții mai impun autoritățile

31 Iulie 2020, 11:28 | 3.231 | 2
Masca.
Car Universal

Programul activităților comerciale de tip fast-food, drive-in, jocuri de noroc, case de pariuri și cazinouri se va reduce până la ora 22.00, în cursul săptămânii, și până la ora 23.00, în zilele de sâmbătă și duminică, administratorii spațiilor în care se desfășoară aceste activități asigurând monitorizarea permanentă a modului în care persanalul și clienții respectă măsurile de limitare a răspândirii virusului SARS-CoV-2, potrivit legii, au decis, joi, membrii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Teleorman.

De asemenea, hotărârea adoptată mai prevede și că administratorii societăților comerciale care organizează evenimente private (nunți, botezuri, aniversări și alte asemenea) vor reduce durata evenimentului până la ora 22.00, în cursul săptămânii, și până la ora 23.00, în zilele de sâmbătă și duminică, asigurând monitorizarea permanentă a modului în care persoanlul și paerticipanți la aceste evenimente respectă măsurile de limitare a răspândirii virusului SARS-CoV-2, potrivit legii. În cadrul acestor evenimente sunt interzise interacțiunile fizice de tip joc, dans.

Totodată, conducătorii instituțiilor publice din județul Teleorman vor adapta  programul de lucru și modul de desfășurare a activității specifice în vederea asigurării măsurilor de distanțare fizică a persoanelor și a măsurilor de limitare a răspândirii virusului SARS-CoV-2, potrivit legii, precum și la limitarea la maximum a accesului publicului în instituții.

Hotărârea mai prevede și că, în scopul prevenirii răspândirii virusului SARS-CoV-2, se recomandă desfășurarea activităților religioase în aer liber.

Totodată, începând cu data de 31 iulie, se instituie obligativitatea purtării măștii de protecție (mască de unică folosință, eșarfă sau a oricărui dispozitiv care acoperă nasul și gura confecționate din diverse materiale textile, fabricate industrial sau artizanal) de către toate persoanele de pe raza administrativ-teritorială a județului Teleorman începând cu vârsta de peste 5 ani, în spații închise și în spațiile deschise în care există aglomerări de persoane, respectiv piețe, târguri, oboare, mijloace de transport în comun, stații de autobuz, gări, autogări, parcuri, precum și în alte spații deschise unde se formează grupuri mai mari de 3 persoane.

sursa: ziarulteleormanul.ro

2 comentarii Comentează

 • #2
  RTI pe 1 August 2020, 17:17
  TR,județ virusat rău de prostie
  Dacă masca va deveni un accesoriu obligatoriu,propun ca și mintea să fie purtată obligatoriu,dar și folosită.Mai ales în perioada alegerilor.
 • #1
  Yohanis pe 31 Iulie 2020, 12:34
  Prostul nostru
  Si cu ai lui, cei mai prosti.Incredibila aceast fizician.

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.