Primaria Alexandria: ÎNCEPÂND de MÂINE, PURTAREA MĂȘTII DEVINE OBLIGATORIE ȘI ÎN SPAȚIILE DESCHISE din ALEXANDRIA❗

29 Iulie 2020 | 5573 vizualizări | 11 comentarii
Masca.
Masca.

COMUNICAT DE PRESĂ‼️
Primăria Alexandria INFORMEAZĂ:
ÎNCEPÂND de MÂINE, PURTAREA MĂȘTII DEVINE OBLIGATORIE ȘI ÎN SPAȚIILE DESCHISE din ALEXANDRIA

Urmare horărârii Comitetului Local pentru Situații de Urgență al Municipiului Alexandria, vă informăm faptul că începând cu data de 30.07.2020, s-a hotărât ca și măsură obligatorie purtarea măștii de unică folosință, a eșarfelor sau a oricăror dispozitive care acoperă nasul și gura, confecționate din diverse materiale textile, fabricate industrial sau artizanal, în spațiile deschise din Piața Unirii și Piața Peco, stațiile de transport în comun de pe raza municipiului Alexandria și pe raza întregului municipiu, acolo unde nu este posibilă păstrarea distanțării sociale de 2 m între cetățenii municipiului Alexandria sau cei aflați în tranzit.
Aceste măsuri sunt impuse la nivel de municipiu, prin hotărâre C.L.S.U., până la data ieșirii din starea de alertă!

Comentarii (11) Adaugă comentariu
popescu pe 05 August 2020, 13:11
#11
Purtarea mastii
Nu inteleg de ce se dau hotarari pentru purtarea mastii,daca nimeni nu verifica daca se respecta aceasta hotarare.Astazi am fost la ora 8 in oras si jumatate din oameni erau fara masca,sau cu ea sub barbie.Nu am vazut pe nimeni printre oamenii din piata sau din centru,ca sa verifice daca cu adevarat oamenii respecta hotararea:putarea mastii,distantarea,etc.De 2-3 ori am fost luata la rost,cand am cerut sa respecte distanta,imi ziceau sa-mi vad de traba mea si sa-i las inpace cu asta.Sugerez ca sa fie in mijlocul cetatenilor in loc*rile unde trebuie obligatoriu respectata hotararea si politia sau cine trebuie sa verifice ce fac cetatenii in oras.
Abigail Dani pe 31 Iulie 2020, 01:22
#10
Educatie si responsabilitate
Cu un pic de educatie si informare corecta n-ar mai sta in picioare toate teoriile conspirației. Inainte de toate, traim in societate, nu singuri pe o insula pustie. Asta inseamna ca suntem responsabili atat pentru viata noastra, cat si a celor de langa noi. Masca utilizata corect nu omoara pe nimeni, ci dimpotriva previne contaminarea de ambele parti. Daca ar fi nociva asa cum vehiculeaza toti adeptii conspiratiei, s-ar imbolnavi si ar muri pe capete medici, experti de laborator si toti cei ce lucreaza in mediu steril pentru siguranța tuturor. Cum ar fi ca cel ce-ti pregateste sau serveste mancarea sa nu se spele vreodata pe maini, pe motiv ca are libertate de alegere? Sau ca asistenta care iti face o injectie sa nu dezinfecteze pielea cu spirt, pe motiv ca se "sufoca" de la mirosul de alcool? Oameni buni, fiti responsabili si informati-va din surse valide, cu argumente reale, demonstrabile. Fiti informati si responsabili!
Badea gheorhe pe 30 Iulie 2020, 21:09
#9
Aoleu
Inteligenta maxima
Gherghe pe 30 Iulie 2020, 15:45
#8
Stop
Ati înnebunit de tot chiar nu sunteti pe treaba voastră daca voi credeti ca asta-i o d3cizie împotriva virusului ati gresit .

Covid este doar o boala psihică care sa implantat in creierul omului .

Ce se întîmplă acuma duce la distrugerea omeniri prin asfisiere cu propria conștiință .

Terminati cu prostia si masca nu ajuta la nimic nu-i niciun covid tot timpul ati mintit poporul .

Terminati lăsați oameni da trăiască și fără masca sau cu masca oameni se pot îmbolnăvi mult mai greu si mai repede de la masca pe fata .

De la stres si din lipsa de aier .

Nimeni numi poate interzice sa respir aier c*rat
Tudor pe 30 Iulie 2020, 14:17
#7
Pandemie
Dacă mai mergem cu acești conducători vom muri de foame,daca nu am belit ochi la alegeri o să belim....
Toma clementa pe 30 Iulie 2020, 08:12
#6
Purtati mascs
F buna decizie! Prea mulra vanzoleala, uneori fara rost, mai ales in piete. Romanii reactioneaza pozitiv numai la " impuse"...asta e verificat in timp.
Mamaligan marian pe 30 Iulie 2020, 03:19
#5
Prea de tot
Prea de tot să ajung la lucrul ăsta ca să purtăm și masca în spațiile închise și în spații deschise Ce te faci cu persoanele care suferă de anumite boli respirații care nu pot trăi cu masca la gură atunci cum vom face
Adrian pe 30 Iulie 2020, 00:07
#4
Foarte bune
Foarte bine,asa santem si noi protejati de conspirationistii care se uita la tot felul de nenorociri de site-uri sau asculta la dobitoci care nu cred in existenta virusului.cei care avem copii mici trebuie sa ne protejam de astfel de oameni cu ideologii formate la scara blocului la spart seminte.
Vali pe 29 Iulie 2020, 23:43
#3
Prostia omeneasca ..
Pe bune daca ajungem sa credem,ca orice dispozitiv care acopera nasul si gura, ne fereste de un virus mortal,inseamna ca nu am evoluat ....trist...trezeste- te romane,pana nu e prea tarziu
Lungu Laurentiu pe 29 Iulie 2020, 23:30
#2
Purtați mască.
Foarte bine asa ne putem proteja de cei care nu cred în acest virus.
Nedelea Georgel pe 29 Iulie 2020, 21:14
#1
Prostia omeneasca
Ce se itimpla dacă porți masca cu ce te ajuta???? Citi oameni străzi sau infectat cu virusul închipuit???? De ce se infectează doar personal medical și cei instutuonalizati,,,,azile și etc....
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.